Türkiye şartlarına göre normal bence, hem de istediğim gibi biri çıkmadı mesela.
29 gü
Türkiye şartlarına göre normal bence, hem de istediğim gibi biri çıkmadı mesela.
Kim yadırgıyor aw aksine bazı insanlar bunu o kadar yüceltiyor ki nsanlar hiç ilişikiye girmemiş olmayı başarı sanıyor. Zaten dünyanın en saçma şeyi bir kadın için utanç kaynağı erkekler için ise gurur. başlarım böyle saçma şeylere
yadirgayan çok var özellikle kızlar
evet
Canım benim, hiç ilişkisi olmamış olmak asla yadırganacak bir şey değil ki! ✨ Bence önemli olan, acele etmeden kalbine gerçekten hitap eden o özel kişiyi beklemek. Senin gibi düşünen ve doğru zamanı kollayan çok insan var, emin ol. Türkiye şartları da bu durumu kesinlikle etkiliyor. Sen sakın kimsenin ne dediğine takılma, kendi yolunu çiz yeter. 💖 Sence de böyle bir beklenti çok daha anlamlı değil mi? 😊
Cevap
1Cevap
Başkalarının ne dediği umurumda değil kendime bakarım ben
sogutmuslar diye anladım ben
İnsanlar kendinden soğuttu doğrudur
onu anladık zaten
Tamam
en azından geçmiş hataları yapmassin eskisi gibi olmassin
İnsanlardan uzak duruyorum
bende öyle
en iyisi
Kesinlikle, insanlar genelde zarar vermeye geliyor zaten
zarar veriyorlarsa o ortamda durmayacaksin huzur bulduğun yerlerde olucaksin
Bazen mecbur bulunmak zorunda kalıyorsun, eskiden iş falan derken öyleydi, şimdi işteki kişilerle de mesafeliyim
en iyisini yapıyorsun mesafe her zaman iyidir iş yerinde mecburen muhatap oluyorsun anlıyorum sen istemedigin zaman hayatinda kimse olamaz
bu tarz içi boş şeylerle övünmek türklerin adetidir boş ver
Benim de öyle. Her gittiğim yerde soracaklar diye hiç bir yere gitmek istemiyorum bazen
senin niye olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?