• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri
1 ay

Çirkin kızların aşk hayatında hiç mi şansı yok, erkekler neye göre partner seçiyor?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
36
Yapay Zekaya Sor

Hiç mi şansımız yok, erkekler

Çirkin kızların aşk hayatında hiç mi şansı yok, erkekler neye göre partner seçiyor?
Partner Soruları Erkek Soruları Aşk Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

“Şansı yok” gibi kesin bir şey yok. İnsanların partner seçimi tek bir kritere göre olmuyor ve uzun vadeli ilişkilerde fiziksel görünüm genelde sanıldığından daha küçük bir paya sahip oluyor.

Erkeklerin partner seçiminde en sık etkili olan şeyler genelde şunlar:

Fiziksel çekim (ama bu çok öznel)
    Enerji ve tavır
    Güven veren davranış
    Mizah ve sohbet uyumu
    İlgi gördüğünü hissetmek
    Ortak değerler ve yaşam tarzı
    Duygusal yakınlık
    Kendine bakım ve özgüven
    “Güzel/çirkin” algısı da kültürel ve kişisel. Birinin çok çekici bulduğu birini başka biri sıradan bulabiliyor. Gerçek hayatta insanlar çoğu zaman “kusursuz” görünen kişilere değil, yanında rahat hissettikleri kişilere bağlanıyor.

Bir de şu önemli:
    Bazı insanlar ilk etapta dış görünüşe çok ağırlık verir. Özellikle kısa süreli ilişkilerde bu daha baskın olabilir. Ama ciddi ilişki isteyen birçok insan için karakter, iletişim, sıcaklık ve uyum zamanla çok daha belirleyici oluyor.

Kendini “çirkin” diye etiketlemek de bazen algıyı sertleştiriyor. İnsanların çekiciliğini artıran şeylerin büyük kısmı:

mimik,
    konuşma tarzı,
    özgüven,
    stil,
    sosyal rahatlık,
    ilgi alanları,
    hayat enerjisi.
    Yani mesele sadece yüz hatları değil.

Şunu da görmek lazım:
    Sosyal medya ve uygulamalar insanlarda “herkes mükemmel görünmeli” hissi yaratıyor. Bu da özellikle kadınların kendini olduğundan daha sert değerlendirmesine neden oluyor. Oysa günlük hayatta ilişkiler çok daha karmaşık ve insani şekilde kuruluyor.

Kısacası:
    Evet, görünüş ilk izlenimde etkili olabilir. Ama “çekici bulunmak” ile “sevilmek” aynı şey değil. Uzun süreli ilişkilerde insanların büyük kısmı kendini iyi hissettiren, anlaşabildiği ve yanında doğal olabildiği kişilere bağlanıyor.

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Maykılevdeoturuyor
    Maykılevdeoturuyor Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Aşk hayatında şansın dış görünüşle hiçbir ilgisi yok; hatta çevreme baktığımda çirkin olarak görünen kızların neredeyse hepsinin bir sevgilisi olduğunu, yani aşkta çok daha şanslı olduklarını net bir şekilde görüyorum. Asıl sorun güzellikte değil, tamamen karakterde ve iç dünyada bitiyor; çünkü gerçekten çok güzel olup da özgüveni olmayan, sürekli kendini başkalarıyla kıyaslayan ve yetersiz hisseden güzel kızların çoğu zaman sevgilisi olmuyor. Erkekler partner seçerken sadece fiziksel görünüme değil, kadının yaydığı enerjiye, özgüvene ve kendinden emin duruşuna bakıyorlar. Kendini çirkin bulan bir kadın enerjisiyle, neşesiyle ve yüksek özgüveniyle bir erkeği kolayca kendine bağlayabilirken; özgüvensiz ve sürekli şüpheci bir güzel kız kendi yarattığı o negatif duvarlar yüzünden yalnız kalabiliyor.

1
    0 Yorumla
  • Sweetsurfer1985
    Sweetsurfer1985 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 75%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Çirkin kızdan uzak duracaksın. Net!

Çok egolu oluyorlar. Benim yıllar önce Sinop Gerzeli bir kızla tanışmışlığım vardı. Ama kız acayip dişlek ve çirkin. Dedim bari kalbi temizdir. Teklif ettim buna ve niyetimin ciddi yani evlilik olduğunu söyledim. Bı bir triplere girdi bir triplere girdi. Bende dedim; "Senden red yemek açıkçası pek koymadı bana. Zaten tipsizdin. Hadi şimdi var git yoluna. Teklifimi de geri çekiyorum." Bu işte eşşekten düşmüş karpuza döndü ;

"Sen kendini ne zannediyorsun? Beni herkes beğeniyor. Sen kimsin ki? Vs... "

Dedim; " Hadi Allah versin, Allah versin. Bir daha görüşmeyelim. "

O yüzden kusura bakma.

Acımam yetime... !

Sonra döner koyar g... me!

Ki zaten evliyim.

2
    0 Yorumla
  • ipekyolu
    ipekyolu Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 45%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Şansı var da, şans vermeye değerler mi o soru işareti.

Bak ben yakışıklı biri değilim, ama çok kötü de sayılmam, orta seviyedeyim.

Bu zamana kadar "tipi kötü ama belki karakteri iyidir" diye düşünerek birçok kişiye şans verdim, zaman harcadım, emek harcadım. Sonuç ne biliyor musun? Hepsi karaktersz çıktı. 😂

Güzel olsalardı en azından flört süresince mutlu olurdum, ama güzellik de olmadığı için tamamen zaman kaybıydılar.

Yine de bugün pek de güzel olmayan biriyle bir şekilde tanışsam, reddetmeyip yeniden şansımı deneyebilirim. Doğru kişinin kim olduğu belli olmaz.

2
    1 Yorumla
    • 26Vakit26
      26Vakit26
      1 ay

Sesli guldum :D :D

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Anlıyorum, bazen böyle hissetmek çok doğal. Ama inan bana, çekicilik fiziksel görünümün çok ötesindedir. Erkekler bir ilişkide samimiyet, ortak ilgi alanları, espri anlayışı ve pozitif enerji gibi birçok farklı şeye değer verirler. İçsel ışıltın ve kendine güvenin en büyük silahın. ✨ Şansın her zaman var, bunu sakın unutma. 💖

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

53

Cevap

78

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.

Çirkin erkeklerin de şansı yok kadınlar tipe baktığı için.

0
    0 Yorumla
  • yagmurbl
    yagmurbl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    1 ay

Partner seçimi sadece dış görünüşe göre olmuyor. Evet ilk dikkat çeken şey fiziksel görünüm olabilir ama uzun vadede insanın enerjisi, özgüveni, iletişimi ve karakteri çok daha belirleyici oluyor. Kendini sürekli ‘çirkin’ diye etiketlemek zaten insanın enerjisini düşürür. Gerçek hayatta insanlar sadece kusursuz yüzlere değil, yanında nasıl hissettirdiğine de bağlanıyor açıkçası 🫢

0
    0 Yorumla
  • Kemerli_Burun
    Kemerli_Burun Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Valla ben migrosda alışveriş yaparken çirkin kızların bmw den indiklerini ve kocalarının kapılarını actıklarına cok şahit oldum gerisini anlatmama gerek yok bu arada antalyanınn zengin semtindeyim sen düşün artık bu devirde cirkin kızlara tapılır

0
    0 Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 ay

Var tabii ki bütün erkekler de yakışıklı değil ki fakat iletişim kurulamıyor olabilirsin sonuçta iş yeri veya veyahut karşılıklı iletişim kurulabilecek durumda değilsindir sonuçta yolda gördüğümüz birine de bir şeyler sorup teklif edemeyiz boş ver ben de çirkinim Yalnızlık da güzel

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Çirkin kız diye bir şey yok bir kere. Onu kafandan sil. Erkekler neye göre karar verdiklerini kendileri de çok bilmiyorlar. Biz çok mu iyi biliyoruz yoo biz de bilmiyoruz 😅 herkes hep daha iyisini arıyor. Ben öyle bir insan olmak istemiyorum ama bir iki konuştuğum erkek beni kafasında siliyor mesela. Ama neye göre siliyor o da bilmiyor. Sadece daha çekici gelen bir kız çıkmış ya da çıkacak diye bekliyor. Uygulamalarin amacı zaten seni o hengamede bırakıp daha çok kullanmanı sağlamak

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Herkesin şansı vardir. Herkesin illaki beğeneni de var begenmeyeni de. Kendi değerinizi birinin sizi beğenmesine göre belirlemeyin. Kendini seven, faydali, mesgul merhametli biraz da bakimli biri her zaman onu beğenen ve takdir eden birilerine denk gelecektir.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Evlenmek ise konu çirkin ya da güzel sonuçta vajına aynı vajına görevi görüyor. Fark yaratan pozisyona uygunluğun... Kadınlar 5-6 sınıfa ayrılır. Sen evlenilicek sınıfa göre uyum sağlaman gerek. Ona göre davranıp konuşmalı seçimler yapmalısın.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Çirkin erkeklerinde yok. Çok alay ettiler. Arkamdan neler dediler. 20 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı. Kendi arkadaşlarım bile yanında istemedi beni. Psikolojim bozuldu. İçime kapandım. İnsanlardan uzaklaştım. Bu sefer de hiç sevgilisi olmamış diye eleştrildim. Benim, ne ailem ne çevrem ne de arkadaşlarım bana bu konularda yol yordam göstermedi, cesaretlendirmedi. Yaş 30 oldu bu seferde ben yargılanırım diye sevgili yapmaktan kaçtım. Ne zaman biriyle yakınlık kuracak olsam, açılacak olsam içimi bi korku kapladı. Vazgeçtim.

0
    0 Yorumla
  • poimai
    poimai Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 514 cevap paylaştı.

çirkin diye bir şey yoktur herkesin bakış açısı güzel görüp görmediğidir felsefesini geçiyorum direkt.. Çirkin diye nitelendireceğin kızın da şansı vardır, kızların hep şansı olur toplum bu kadar aç haldeyken merak etme.

1
    0 Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

aslında kimi çirkinde çirkin sansı vardır. bi de cırkın kime gore neye göre. erkekler canım ilk etapta güzeliğe bakarlar genelde. ama kimisi tatlılıgına vurulur. kimisi dişil enerjine. baska seylerde olabilir.

0
    0 Yorumla
  • Sinanpy
    Sinanpy Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Güzellik göreceli bir kavramdır kime göre çirkin kime göre güzel bir Rus atasözü der ki çirkin kadın yoktur az votka vardır yani güzellik gelip geçici benim çirkin olduğumu sen güzel bulursun senin güzel olduğunu ben çirkin bulurum kalp gözü önemli

0
    0 Yorumla
  • selenayss1993
    selenayss1993 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay

neye göre kime göre çirkin elbette her tipi beğenen birileri çıkar ayrıca biz kendimizi güzel bulduktan sonra özgüvenimiz varsa gerisi önemli değil güzellik algısı denen halt olmasa hiçbirimiz böyle düşünmücez

0
    1 Yorumla
    • Ardaaaaaaaaax
      Ardaaaaaaaaax
      1 ay

Ağzın bal yesin işte doğru cevap bu

Yorumla
  • Neonemivar109
    Neonemivar109 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28
    1 ay

Yakışıklığıyı geçtim ortalama tipte erkekler bile önce kızın güzelliğine sonra sosyal çevresine bakıyorlar ama kız güzel değilse onun yerine başarısına kariyerine falan bakıyorlar sırf güzel diye isteneceği anlamına gelmediği gibi güzel olmayan birinede zor bakarlar

1
    0 Yorumla
  • Im_yuniwyy
    Im_yuniwyy Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 ay

yani bir kız olarka söylüyorum çirkin diye bir şey yok bakımsız diye bir şey var kendini çirkin görüyorsan çirkin yönlerini değiştirirsin saçındamı sorun var? daha kaliteli şampuan maske ve yağ kullanırsın yüzünde mi sorun var bakım yaparsın kilonda sorun varsa ondada kilo verirsin yani Allah aşkına şuna çirkinlik demeyin

1
    0 Yorumla
  • frambuazlıçilek
    frambuazlıçilek Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

aci gercek şansı düşük. çünkü erkekler direkt gorsel odakli varliklar, biz kizlar gibi degil onlar. cirkin erkegin sansi her zaman vardir hatta yuksektir ama cirkin kızın şansı düşüktür

1
    3 Yorumla
    • ArcticMonkeysfan
      ArcticMonkeysfan
      1 ay

Nasıl ya yüksek bari demeyin biz 10/8 halimizle şansımızı zor buluyoruz. Bence tam tersi kızların seçeneği fazla erkeklerin değil.

Yorumla
    • frambuazlıçilek
      frambuazlıçilek
      1 ay

güzel bir kızı cirkin erkegin yaninda gorebilirsiniz. hatta kesin paraya asik oldu vs diye de tutturursunuz. ama cok yakisikli bi erkegi cirkin kizin yaninda goremezsiniz ha gordunuz diyelim bu da cok nadir olur. hayatin gerçeği güzel kizlarin her zaman takipcisi ve talibi fazladir😀

Yorumla
    • ArcticMonkeysfan
      ArcticMonkeysfan
      1 ay

O konuda haklısın güzel kızların talibi fazladır ama ben çirkin erkeğin yanında güzel kız da pek görmüyorum şahsen 😄

Yorumla
  • bysinnner
    bysinnner Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 750 cevap paylaştı.

Çirkin insan vardır. Çünkü güzeli tanımlamak için çirkine ihtiyaç duyar.

Siyah yoksa beyaz da olmaz.

Senin mantığa göre ben de çirkinim. Yapacak bir şey yok. Böyle yaratıldık.

0
    0 Yorumla
  • Omer2730
    Omer2730 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı.

Ben evleneceğim kızın açik evliliğe sıcak bakmasını isterim. Yani ben çok istekli sınırsız ve doyumsuz bir erkeğim ve çoklu ilişkiye sıcak bakan çirkin bir kızla da evlenirim.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

Kim daha kolay verirse, erkekler ona ilgi gösterir. NET 🙌

Öyle gezeyim, tozayım, duygularım doysun ama evlenmeden elletmeyeyim dersen, böyle kalırsın sanal alemlerde tek başına.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Kısmet belli olmaz tanıdığım gözü görmeyen bir kadın tanıyorum eşi gözünün içine bakıyordu.. Çokta mutlulardı bu iş nasip işi güzel olan bahtsiz olan kadın da çok..

0
    0 Yorumla
  • Keskin_Cazibe
    Keskin_Cazibe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 100 , eic 100%
    1 ay

Yo gayet şansları var güzel olan her kadın sevilmiyor ki dünyanın en güzel kadınları bile aldatıldı sevilmediler birsürü evli çirkin kadın görüyoruz herkes güzelliğe bakmıyor

0
    0 Yorumla
  • Tersy
    Tersy Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 58%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.

Her kesin bir dengi vardır. Fiziksel açığını diğer alanlarla kapatabilirsin. Güzel bir gülüş, nazik tavırlar, sekste doyurucu olmak, zerafet, esprili yaklaşımlar...

0
    0 Yorumla
  • schrodçg
    schrodçg Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 35%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Biz erkekler genelde bizi kendine çeken ateşli kadınları tercih ederiz e bunun için de iyi kötü biraz güzel olması fena olmaz hiç mi giderin yok bence o kadar da kötü değilsin 😉

0
    0 Yorumla
  • Korıdorlar
    Korıdorlar Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 89%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Çirkin kızlar ve tipi orta olan erkekler daha fazla egolu buna emin olun dileyen bu yorumu istediği gibi eleştirsin

1
    1 Yorumla
    • GreenLover
      GreenLover
      1 ay

Ego değil kompleks oluyor

Yorumla
  • Altergeist
    Altergeist Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    1 ay

Kimse kimsenin şans stoklarını tekelinde tutmuyor. Birileri sana hiç şansın yok dedi diye şansın kaybolmaz

1
    4 Yorumla
    • Tülay6767
      Tülay6767
      1 ay

Kayboladabilir aslında insanın umudunu kırıyorlar. Bana biri şans vermezse bir daha şansımı denemem de

Yorumla
    • Erenistom
      Erenistom
      1 ay

@Tülay6767 niye kaybolsun ne alaka illaki olur yani

Yorumla
    • Tülay6767
      Tülay6767
      1 ay

@Erenistom olur da geç olur. O kisi sana şansın yok derse sen de buna inarsin ve hayatına biri girine kadar bu durum da değişmez

Yorumla
    • Erenistom
      Erenistom
      1 ay

@Tülay6767 inanmican işte niye inaniyon ki

Yorumla
  • ahsennlico
    ahsennlico Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 ay

toton büyükse hepsi bakar, başka bir şey umrunda değil onların

2
    0 Yorumla
  • Cileklimilkk
    Cileklimilkk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay

Erkekler 0rspu şırfıntlara bakar anca güzelmiş çirkinmiş umurlarında değil yaratıkların

2
    1 Yorumla
    • Erenistom
      Erenistom
      1 ay

Gerçekten siz nasil varlıklarla karşılaştiysaniz artik böyle düşünüyorsunuz, nedense

Yorumla
  • zefone22
    zefone22 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 31%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 576 cevap paylaştı.

Kadinlarin güzellikleri hep makyaj zaten kaliteli bir makyajla şansin var gene ama erkeklerde böyle bir şans yok maalesef.

0
    0 Yorumla
  • Oktay3474
    Oktay3474 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 45 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.

Nefes alıyor musun. birde aldığın nefesi veriyor musun. Tamamdır. Şaka şaka. Beklenti yiksek olmazsa olur elbette.

0
    0 Yorumla
  • Nemesis3435
    Nemesis3435 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 368 cevap paylaştı.

Çirkin ama fiziği taş gibi olan ya da cilveli olan ya da kalbi güzel olanlar var bu üçü ayrı ayrı tercih sebebi olabilir erkeklere.

0
    0 Yorumla
  • BirZerreAyna
    BirZerreAyna Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Elbette şansları vardır. Erkekten erkeğe değişir bu sorunun cevabı. Belirli bir erkek tipi sorulmadığı için bir şey diye demek doğru olmaz.

0
    0 Yorumla
  • ArcticMonkeysfan
    ArcticMonkeysfan Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 98%
    1 ay

Var bence, ben tatlılığa bakarım tatlılık deyince de sadece fiziksel kastetmiyorum insan düşünce ve davranışlarıyla da tatlı olabiliyor.

0
    0 Yorumla
  • 2Yüzlü
    2Yüzlü Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 100%
    1 ay

Genelde akli basinda olana bakiyoruz güzelik gecici merak etme en güzel kiz dedigin yüzüne en fazla 10 sene bakarlar

0
    0 Yorumla
  • Catboy99
    Catboy99 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.

Güzel olup olmaması umrumda değil, biraz kafası çalışsın zeki olsun, kalbi temiz olsun, ruhu ruhuma dokunsun yeterli.

0
    0 Yorumla
  • Volkanİnanmaz1881
    Volkanİnanmaz1881 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 67%
    1 ay

Çirkin kızlar yoktur hepsi güzeldir bakım yapmayan kızlar vardır

1
    0 Yorumla
  • GzmliGzm
    GzmliGzm Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 101%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.

Kızların da erkeklerin de şansı kalmadı herkesin karakteri çöp

1
    0 Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Öncesinde yatacak arıyor sonrasında evlenecek o zamanda çirkin güzel fark etmeksizin alıyorlar.

0
    0 Yorumla
  • Bilnmez_yy
    Bilnmez_yy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Güzelliğe bakmıyorlar be genelde ortalama ya da ortalamanın altına bakıyorlar

0
    0 Yorumla
  • perimmasali
    perimmasali Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 30%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 932 cevap paylaştı.

Çirkin kadın yoktur bakımsız vardır herkesin şansı vardır bence

0
    0 Yorumla
  • Şair7Lilyum
    Şair7Lilyum Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.

Allah size çirkin şansı vermiş daha ne istiyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • sultankalavun
    sultankalavun Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Çirkin derken? Kız dediğin memur olmalı tipinin önemi yok. En az 80 bin meyaş olacak ki evleneyim

0
    0 Yorumla
  • TheMurad
    TheMurad Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

zordu inandığım yerden vurulduğumu öğrenmek , ama geçti.

0
    0 Yorumla
  • Guzeeeeel_
    Guzeeeeel_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 34%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Güzellik ilk dikkat çeker karakter devam ettirir bence ya herkesin çekici geldiği şey farklı

0
    0 Yorumla
  • Alpha_Rules
    Alpha_Rules Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 480 cevap paylaştı.

Sen yaştan kaybediyorsun bence tipten değil. Ben 24 yaş üstü kızlarla ilgilenmiyorum

0
    0 Yorumla
  • Asmodeusss
    Asmodeusss Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.

Yav ne boş adamlarsınız. Kime göre çirkin, neye göre çirkin.

0
    0 Yorumla
  • Ecemlendin
    Ecemlendin Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    1 ay

Şans dedin mi cirkin sanki olacak! Nerede efendi nerede kibar varsa hep cirkinler aliyor

0
    0 Yorumla
  • Ardaaaaaaaaax
    Ardaaaaaaaaax Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    1 ay

Var tabiki güzellik çirkinlik önemli değil, için güzel olsun sen çirkin değilsin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Ben çirkin seviyorum çünkü emek harcayan insan hoşuma gidiyor

Güzelliğine aldanıp biseyle meşgul olmayan kadın sevmem

Ama fiziği güzel, hedefi hayalleri olan kadın severim

0
    0 Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Neden olmasın herkesin. bir. dengi var bu dünyada

0
    0 Yorumla
  • 1Norbitt1905
    1Norbitt1905 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 687 cevap paylaştı.

Dış görünüş önemli değil benim için kalbi güzel olsun yeter 😊

0
    0 Yorumla
  • SadeceSakinOl
    SadeceSakinOl Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 566 cevap paylaştı.

Benim gibi kalbe bakan biri denk gelirse sana tamam zaten

0
    0 Yorumla
  • eagle0684
    eagle0684 Takip Et
    Master Yaş: 42
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

Cirkin ama kariyerli iyi işi olan kizlarla fakir yakisikli erkekler sevgili oluyo

0
    0 Yorumla
  • Pnomoni
    Pnomoni Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 447 cevap paylaştı.

Yani kendinin farkindaysan sende çok yakışıklı bı adam aramiyorsan biri olur illaki ama sen güzel değilken yakışıklı peşinde koşarsan hayal kırıklığı olur

0
    0 Yorumla
  • Heuss48
    Heuss48 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 ay

şimdi sana bi soru sorcam ama bana cevabında dürüst olacaksın

karşında 195 boyunda yakışıklı sarışın iri yarılı kaslı zengin bmwli erkek ve 165 boyunda çirkin zargana fasfakir motosikleti bile olmayan erkek var hangisine aşık olursun?

0
    0 Yorumla
  • sudeemmx
    sudeemmx Takip Et
    Xper 2 Yaş: 18
    1 ay

Çirkinlik ile alakası yok hersey karşındaki kişiye bağlı eger niyeti gönül eğlendirmek değilse karakterine, gelişim seviyene, iç güzelliğine bakar ki çirkin kızların yanında cillop gibi erkekler görmüyor değiliz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Karakterli birine benziyorsun
    Ciddi ilişki niyetiyle seni tanımak istiyorum bana bir şans verir misin
    Edepli kişi kendini belli eder

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    1 ay

Sevdiğini belli et değer verdiğini belli et illa biri çıkar ama değer verdiğini belli etmen lazım

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Bazı erkekler kızın davranışına görede seçiyor birde her kız güzeldir yaydığın dişil enerji ve aura çok önemli bırak erkek sana gelsin

0
    0 Yorumla
  • ZorakiDr
    ZorakiDr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 24
    1 ay

Öncelikle hiçbir insan güzel veya çirkin değildir bakımlı ve bakımsız olanı vardır evren püften sorularınızı alıp G. tünüze sokmanızı ister iyi günler dilerim saygılar

1
    0 Yorumla
  • aylinakcaoner
    aylinakcaoner Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    1 ay

Ya bence çirkinsen düzgün erkek bulman zorlaşıyor ama o erkeklerle kaçamak ilişkiler yaşa şansın hâlen var bence öyle başla. Kaçmaktan sonra sevgilisi ayrılır gider zaten

1
    0 Yorumla
  • Karanlikkx665742
    Karanlikkx665742 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    1 ay

Valla bacım çoğu erkek dış görünüş e bakmıyoruz yazmış yorumlarda alayi yalan ben sana diyim

4
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çirkin kızların aşk hayatında hiç mi şansı yok, erkekler neye göre partner seçiyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Attan inip eşeğe binilir mi? Neden güzel kızdan sonra erkekler çirkin kızlara yönelir? 68 cevap verildi
Bazı çirkin kızlar yakışıklı erkekleri nasıl ayartıyo anlamş değlm neler yapıyolar mesela? 7 cevap verildi
Yakışıklı erkekler çok mu şanssız yoksa kızlar çirkin erkekleri mi tercih ediyor? 22 cevap verildi
Kızlar bilerek mi yakışıklı erkek yerine çirkin erkekle beraber oluyor? 11 cevap verildi
Çirkin kızlar neden sevgili ararken yakışıklı erkek bekliyor? 7 cevap verildi
Erkekler çirkin bir kızı neden tercih ederler? ve daha güzelini neden reddeder? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kolay ağlayabilenlerden misiniz yoksa duygularını tutanlardan mısınız?
  • Türk sinemasının büyük usta oyuncusu Kadir Inanır'ı kaybettik. Onun hangi karakteri sizde unutulmaz bir iz bıraktı?
  • Gününüz aydın olsun. nasılsınız. Ben iyim şimdiden diyimmm. Herkese iyi dileklerimi sunarım 🙋‍♀️🌸🤍☀️?
  • Evinin manzarası güzel mi?
  • En son hangi saç rengini deneyimlediniz?
  • Arkadaşlar ilgi dairesi nerede?
  • Sivas'ta 50 TL'lik lahmacun sattığı için şikayet edildi! Sizce 50 TL'ye güzel lahmacun olur mu?
  • Makyaj yapma süreniz ortalama ne kadar?
  • İlk buluşmanın evde olması uygun mudur?
  • Birisinin sizden vazgeçtiğini nasıl anlarsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨