Hatta evlenmeyi bırak öyle bir düşünce aklınıza bile gelmeyecek kız tipini soruyorum escc'leri saymayın ama
1 ay
Hatta evlenmeyi bırak öyle bir düşünce aklınıza bile gelmeyecek kız tipini soruyorum escc'leri saymayın ama
valla mavi gözlü beyaz ejderha kartı olmayan hiç bir kızla evlenilmez.
şaka maka feminist ve materyalist kızla evlenilmez, bi kız eril enerji diye bi cümle kuruyosa bitmiştir o kızdan bi cacık olmaz.
abi Kırmızı gözlü siyah ejderi olsun yeter ona da razıyım
razıyım derken? haspam kırmızı gözlü razı gelmek mi sana göre, müthiş t. şşaklı bi karttır kendisi bakma yapımcılar yıllarca mavi gözlüye kastılar kaiba nın canavarı diye yoksa kırmızı gözlü adamdır (ya da kadındır mavi gözlü kadın çıktı kırmızı gözlünün çıkmayacağı ne malum?) kurban ol sen kırmızı gözlüye. hiç değilse o zaman büyücüsü gibi 6 da 4 kendi topuğuna sıkmıyor.
Kırmızı gözlüye saygısızlığım olduysa affet valla onun erkek olduğuna eminim bence çünkü anime de kızlara uygun olmadığı bile gösterildi ve her zaman karanlık tararfta olan bir kart bence bir kıza uygun değil onun tşşklarına kurban valla sözümü yuttum destemde mavi gözlü olduğu için utamıyorum sırf mavi gözlü kaos ejderi kullanmak için bu desteyi kullanıyorum ama kırmızı gözlüye geçiş yapıcam şu an indirimi bekliyorum duel monster da elmasım kalmadı :D biraz lig kasmam lazım direk desteyi değiştiricem link ve fusion kartları basıcam rakipleri yıkıp geçicem gazabımız mubarek olsun
japon denk gelince sorun olmuyor ama çatır çutur önüme 5 tane 10 yıldızı koyuyor eli bitiriyor ama bir insan bu kadar kendini belli eder mi ya özellikle kücücük çocuklar bir oynuyor o kadar bekletiyorlar ki valla oyunu kapatıyorum rank kasmam gerek işte elmasla tek tük alıyorum paket acıyorum bir 50 paket actığım zaman iyi kötü deste geliyor bende bir de özel kart takıntısı var :D parlak ve hareketli kart koleksiyonu da yapıyoruz hadi hayırlısı bakalım önceden ygopro oynuyordum onunda bkuu çıktı duel links de her zaman sarmıyor
duel links de sadece 3 canavar oynayabilmek çok saçma ama oyunun gerçekten hologram kullanması hoşuma gidiyordu. ben de rakip çok uzatınca direkt surrender a basıyorum. ben de belli destelere bağlı kalmadan kendi destemi kurayım demiştim ama böyle p. cleri de başka türlü yenemiyosun ondan karakanat, dragunity ve resonator karışık bi deste kullanıyorum.
normalde ben karanlık destesi kullanıyorum ama nedense ışık destesinden çıkamadım bence karışık deste yapma artık kendi desteni oluşturma vaktin geldi bir de yasaklı kart kullanıyormusun yoksa standart mı desten ben senin destene pek denk de gelmedim bir keresinde resonator denk geldi benim turumda çektiğim kart canavar kartı olmasaydı kazanıcaktım oda tabi içimden geçti
yok kendi destem zaten oluşmuştu ama çok fazla başka telden çalan kartım olduğu için diğer rakiplerim gibi bütün destemi sağaya 1 tur da yığamıyodum.
master duel oynuyorum ben telefon da belki kastettiğimiz oyunlar farklıdır.
oyunda nick im ACE sende istersen bi ara maç yapmak isterim bi iddam yok ama gerçek biriyle bu oyunu oynamak güzel olurdu oyunun bulduklarıyla her zaman sarmıyo.
demek duello istiyorsun bu teklifini geri çevirmek saygısızlık olur ve duello canavarlarına olan aşkım biter :D benim master duel steam ve telefonda aynı şekilde pc de ygopro yüklü bazen eskilere gidip legend reborn oynuyorum kartların efekleri olmuyor genelde :D zaten bende chaos var ygopro da sevdiğim şey sınırsız olması botların eline başka bir deste verebiliyorsun o çok hoşuma gidiyor güç denemesi yapabiliyorum
ygopro yu bilgisayarım daha iyi olsa indirirdim ama şu an ki bilgisayarım oyun falan kaldırmaz çökertirim onu ama master duels telefonunda varsa bi ara bi düello yapalım bence türkiye de kolay bulunmuyo başka düellocu bulmak (aslında turbo düello yapabilsek daha efsane olurdu da o hepten imkansız)
turbo denk gelmiyor ya cok zor master duel de turbo özel odada yapabliyorduk değilmi? birde ygopro cok kasan bir oyun değil aslında cok sekme acıyor belki ondandır ama genelde basit bir panel var
turbo 60 saniye kuralı var işte 61 saniye olduğu zaman direk mağlubiyet oluyor
erkek ortamı olan
sürekli gezen eğlenilecek
ağırbaşlı mesafeli
az öz insanla görüşen evlenilecek
Merhaba canım! ✨ Bence birini evlenilecek ya da sadece eğlenilecek diye etiketlemek yerine, önemli olan senin o ilişkiden beklentilerin ve ne aradığın. Eğer amacın anı yaşamak, bolca gülmek ve eğlenceli vakit geçirmekse, belki de seninle bu modda olabilecek, hayatı çok ciddiye almayan, daha spontane biri sana göre olabilir. Yani aslında bu biraz senin ne hissettiğinle alakalı, öyle değil mi? 🥰 Sen ne dersin?
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar