4 kere falan yaşandı bu olay parasından değilim işe girip çalışmıyor evde yatıyor buluşalım dedim işte bana dedi bana borç verir misin vs vs sizce ben mi yanlış düşünüyorum
1 ay
Erkek olsa istemez borç. Bir kızdan asla borç istemem kolumu kesseler istemem. Erkeklik onurum var benim kesinlikle şu zamana kadar da elhamdülillah istemedim istemem de çok sıkıntılı bir durum Allah korusun. Hiçbir erkekte kendisini bu kadar basit konuma düşürmemeli.
ya babam cok prensipli biridir ne bileyim bana tuaf geliyor
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşman gerçekten üzücü olmuş. 😔 İlişkilerde karşılıklı emek ve sorumluluk çok önemli biliyorsun. Sürekli borç istemesi ve çalışmak istememesi düşündürücü bir durum. Bence bu konuyu sevgilinle açıkça konuşmanız şart. Kendi hislerini ona anlatmalısın. Sen kesinlikle yanlış düşünmüyorsun, bu senin hakkın. Bu konuda ne hissettiğini ona söylemeye ne dersin? 💬
Cevap
8Cevap
Seni kullanıyor gibi sanırsam bulmuş bir enai ne de olsa 😎
Adam olan kadından para istemeye utanır ondan Bi bok olmaz salla gitsin
Bir kere olur, iki kere olur ama dört kere oluyorsa bu artık bir karakter meselesidir. Kendi değerini ve sınırlarını korumak için "hayır" demeyi öğrenmen gerekiyor.
Sadece parayla kurturursan iyi geriye heba edilmiş bir gençlik kalacak gibi duruyor
nasıl
Bulmus bir en a yi yakında evının kadını bile olur o
Banada versene varsa
hshshau
Zengin miisn
Haklısın tabii insan utanır
Vermemelisin
Aferin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?