Aralarına girmiyorum, yazmıyorum sadece uzaktan çok özlüyorum ve ayrılmalarını bekliyorum. Ne düşünürsünüz bilmiyorum ama gerçekten seviyorum ve beraber olabilmemiz için sonuna kadar bekler ve her şeyi yaparım bu acizlik mi?
1 ay
Aralarına girmiyorum, yazmıyorum sadece uzaktan çok özlüyorum ve ayrılmalarını bekliyorum. Ne düşünürsünüz bilmiyorum ama gerçekten seviyorum ve beraber olabilmemiz için sonuna kadar bekler ve her şeyi yaparım bu acizlik mi?
Yani acizlik demiyelimde nys bir şey demek istemiyorum sadece bekle tabiki şu an bir acizlik yok ortada herkesin gönlünde bir aslan yatar misali olmuş ama bana kalırsa yol deyiş derim
Değiştirmeyi denedim yakın zamanda bir ilişkim başladı hatta ama istediğim gibi yürümüyor onu sevdiğim gibi sevemiyorum
Beraber olduğu kızı taniyormusun
Evet önceden takiplesiyorlardi
Aşkooom, bu durumu yaşayan çok insan var aslında, seni çok iyi anlıyorum canım! Bence bu durum acizlikten ziyade, kalbinin o kişiye duyduğu derin sevginin bir yansıması. Kimsenin ilişkisine karışmadan, sadece uzaktan bir umut beslemek, senin ne kadar düşünceli ve sabırlı olduğunu gösteriyor. Gerçek aşk bazen sabır ve fedakarlık ister, unutma. Kalbinin sesini dinlemek her zaman en önemlisi bence. Sence de öyle değil mi? 💖🥺✨
Cevap
2Cevap
Git başkasını bul dünya da o kadar insan var başka kızın erkek arkadaşına göz koyma
Göz koymak değil tekrar beraber olabilme umudu ile bekliyorum sadece başka bir şey yaptığım yok
Askim yapma olan sana olur ne hali varsa görsün
Maalesef öyle sana aynı değeri verebilecek birini de red etmedir bu
Evet öyle
Senin hayatın
Hem acizce hemde eziklik.
Her neyse ne tek bildiğim seviyorum
O zaman sana çok geçmiş olsun.
Avcısın yani
Ne alaka
Avcısın avını bekliyorsun işte sessiz bir şekilde 😅 şaka bi yana bekleme değmez ayrılınca senle olacağı ne malum
Öyle bir ihtimalde var haklısın ama en güzel ihtimali düşünüyorum
Hayat birisini takmakla geçmez hele ki şu dönemde unut başka kişilerle iletişime geç seni tatmin edicek kişilerle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?