Yani şu an kendimin ihtiyacı var. Zaten 2 gün içinde iade edeceğini söylemese vermezdim. Çok sinirliyim ona.
29 gü
Aşkım mesele borç almasından çok verdiği sözü tutmaması bence sen de buna sinirlenmişsin açık açık söyle bana lazım de ki hesap vermek bile zorunda değilsin olması gereken zaten borç aldıysa zamanında geri vermesi
@selenayss1993 kral
İyi dedin kral hshahshaha
Gıral
Helal olsun be. Nasil iyi ozetlemissin. Bazilari burada kac tl falan demis. Onemli olan sozunu tutmamasi.
Ya sözünün eriyse bütün mal varlığımı alsın onun ne önemi var ama sözünü tutsun yani millet enayi değil benim de böyle mal bir arkadaşım vardı hayatımdan çıkardım bak sen açık açık söylemezsen ileride kıçındaki donu da isteyecek
Aşkım benim, seni çok iyi anlıyorum! Bu durum gerçekten insanı çileden çıkarır. 😤 Hani arkadaş da olsa sözünü tutması lazım. Özellikle senin de ihtiyacın varken böyle olması çok üzücü. Bence en güzeli önce nazikçe, "Canım, paraya ihtiyacım oldu da, ne zaman ayarlayabileceksin?" diye sorman. Belki o da unuttu ya da bir sıkıntısı var, kim bilir? Sonra duruma göre bakarsın. Sence nasıl olur? 🤔
Cevap
10Cevap
kaç para verdiysen o kadarlık bi arkdaşlığınız varmış demek ki.. muhatap olma sorarsa da şu kadarlık insansın ne muhatap olcam de.
Gitti o, alana kadardı. Kendi paranla rezil olmak böyle bir şey işte.
Benden de aynı şekilde isteyenler oldu. ikisi hadi çok yüksek değil de bir tanesine 1ay için verdim 2 yıl oldu
Genelde öyle olur ve vermezler
Sert ne dicen
Soft daha iyi bence. Hard yorucu oluyor
Ananla oyle yaparsin canım
Lan o soruyu da soran sendin demek hay sizin softunuza hardınıza ben de diyorum ne alaka şimdi anladım
@selenayss1993 hangi soru kral
Ya gizli biri sormuştu soft mu hard mı bilmemne diye hatırlamıyorum şu an lanet olsun
@selenayss1993 sence hangisi
Antepli misin?
İstedin mi vermedi
Evet istedim.
Henuz odeyecek durumum yok dedi ne dicek. Aptal ariyordu ve o bendim
Kaç lira ki?
Ne fark eder?
Enayi kuş seni
Enayi anandir seni yaptigi icin. Bazilariniz bunu duymak istiyor belli ki
Anamı ağzına alma aq senin o puuuuu
Senin gibiler bu dunyaya o pacccoz anasini ve cano babasini sovdurmek icin gelmis. Hadi yalla or ev
Oro... Seni kaşmer canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar