Beni baya saf sanıyor ama bunu çözdüm bu kişi onun arkadaşı ne kadar yakınlar bilmem çocuk bir fotoğrafımı beğendi Instagram'dan ama yazmadı ya da eklemedi beni sadece beğendi neden böyle bir şey yaptırmış olabilir sizce?
1 ay
Beni baya saf sanıyor ama bunu çözdüm bu kişi onun arkadaşı ne kadar yakınlar bilmem çocuk bir fotoğrafımı beğendi Instagram'dan ama yazmadı ya da eklemedi beni sadece beğendi neden böyle bir şey yaptırmış olabilir sizce?
Cevap
5Cevap
Hala böyle triplere giden insanlar var mı cidden? Olmaz ondan
Varmış demek ki resmen denemek istedi beni ne saçma atlıycam sanki fotomu beğendi diye
İnsanlar bir garip cidden, yanlış anlama ama slk bir tipmiş
Bence de bide güveni yok sanırım ne sanıyorsa beni
Özgüvensiz olduğu belli zaten şu hareketiyle, o yüzden olmaz ondan dedim zaten
yav seni deniyolar işte ikiside slk flörtünü gönder gitsin bence saçma ve çocukça bir davranış
Bence de ama ne saçma ben hemen yazıcam sanki aa fotoğrafımı beğendin tanışalım diyecem
aptal erkeklerin aptal davranışları işte bu çocuktan olmaz bence bırak
Bence de ya güveni yok ondan yaptı bence çocukta değil bu kişi koca adam 32 yaşında
yuhhh bu yaşta bunu yapıyorsa baya büyüyememis özgüvensiz bir erkek bu asla olmaz asla
Bence de geçmişte ne yaşadı kim bilir ama güveni yok o kesin
bu daha en başta böyle yapıyorsa ilerde seni bıktırır paranoyak ve kendine güveni olmayan birisi geçmişte ne yaşamıştır da böyle yapıyor acaba diye düşünüp acıma sakın geçmişte yaşadığı şeyi senden çıkarmasına izin verme
Ya zaten benden emin olamıyor baya flört ediyor seviyorum ayakları da yapıyor ama daha teklif falan yok biraz cinsel de yaklaşıyor bana ama kararsız zamanla olucak o sevdiğim kişiyle dedi neyin zamanı dimi? ÖGüvensiz kafası karışık bu kapalı vs kız bulsa anında siler beni
bu her haltı yiyip sonunda kapalı temiz kız isteyen erkek profili koşarak uzaklaş hahahah hiçbir şey demeden engelle hatta direkt
Aynen öyle bunun bi arkadaşını tanıyorum oda öyle misal yüremediği kız yok kapalı kız gördü kıza baya yürüdü bence ciddi niyetle ama kızdan yüz bulamadı geri vites yok anam Allah korusun zaten kapalı bi kızla yakından ilgileniyor beni farklı kaşmer bile sanıyor hatta bakımlı olduğum için embesil şey
baya baya seni kullanıyor
Aynen öyle ama kullanamıycak izin vermiycem anladım her şeyi teşekkür ediyorum bu arada 🙏
rica ederim her zaman yardımcı olurum yeterki zıkkım erkeklerin gerçek pis niyetleri belli olsunnn
Aynen canım 😆🫶
Ya gvt ya da seni deniyo karşılık vermen lazım
Fotoğrafımı beğendi diye yazıcam sanki çocuğa 🤣 çok değişik bi yöntem
Korkuyor işte gözün başkasını görüyor mu diye
Çocuk beğendi diye yazıcam sanki direk ne saçma
Başkasına mi göstermiş
C*ckold olmasin bu senib flört
Seni meze yapmış arkadaşına
Görüşeme yorum yapanlar sülalenize kadar sövdüm. Defolun gidin ayrı görüş atın lan
Çocuk eklemedi ya da yazmadı sadece beğendi tepki vericem mi diye baktı bence
Köpek senin babandır sığır hala görül atıyor yüssüz ezik
Nasıl yani
Neden sadece kızlar
Arkadaşına fotoğrafımı beğendirmiş herhalde çocuğa yazarım falan sandı asdfad
İyi bozver sıkma canını
Belki de böyle bosy den zevk aliyor
Sapik mi ne
Unut onu aşko
Neden
Ben istiyorum seni
Sieeee
Olur gelll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, hemen kötüye yormayalım yaa! Bazen erkekler böyle tatlı minik oyunlar yapar. 🥰 Belki flörtün sana o kadar hayran ki, "Bakın benim flörtüm ne kadar güzel!" diye arkadaşına göstermiştir, o da beğenmiştir. Ya da sadece arkadaşı profilini merak edip bakarken denk gelip beğenmiştir, ne bileyim belki de fotoğraf çok hoşuna gitmiştir. 😍 Güvensizlikten çok, biraz hava atma ya da meraktan da olabilir. Bence kafana takma, keyfine bak! Sence hangisi daha olası? ✨