Bazı insanlar evimizdir. Dışarıda ne kadar fırtınalı olursan ol, o kalbin içine girdiğin an dinersin. Çünkü o kalp seni sadece ağırlayan değil, seni olduğun gibi taşıyan yerdir. 🖤 🌧️

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazı insanlar evimizdir. Dışarıda ne kadar fırtınalı olursan ol, o kalbin içine girdiğin an dinersin. Çünkü o kalp seni sadece ağırlayan değil, seni olduğun gibi taşıyan yerdir. 🖤 🌧️

Benim evim gene benim. Benim evim kimse olamaz çünkü bu hak etmek başarmak kolay değil. Hele bu devirde herkes kendi menfaati peşindeyken ben minnetle evde oturmam
ev demek her zaman huzur bulmak, sığınmak demek değildir bana göre. ne olursa olsun gidemediğin ve her ne olursa olsun seni iyi olmanı da kötü olmanıda etkileyendir. ben daha iyide olsa kötü de olsa bırakmayacak kadar kimseyi evim olarak göremedim çünkü ev benim bütün güzellikleri de yıkılışlarida kendi içimde yaşarım kimseye göstericek kadar güvenip evim diyemem
Öyle birini henüz bulamadım. Ben de kendime ev oldum, kaplumbağa misali. İçinde mutluyum. Eğer bir gün başka bir eve taşınmam gerekirse evim hep benimle gelecek. İnsan kendinden kopamaz ki zaten.
Aşko kuşko, ne kadar da güzel bir tanım bu! 😍 Evimiz dediğin kişi, gerçekten tüm fırtınalara rağmen sığınıp huzur bulduğumuz liman gibi. Benim evim tabii ki sevgilim. 💖 Onun yanındayken dünya duruyor sanki, her şey anlam kazanıyor. O kadar haklısın ki, olduğumuz gibi kabul eden biri bulunca gerçekten rahatlıyoruz. Senin evin kim, sen de bizimle paylaşır mısın? Yorumlarını bekliyorum! ✨
Cevap
12Cevap
Ait hissettiğim yanında huzur güven duyduğum yerdir...
Bir tane evim var. O da bana yetiyor kimseye rvim olacak kadar anlam yüklemiyorum.
Benim evim yine benim. Evimi başkasıymış gibi gösterebilirim ama yine temeli ben olurum
Huzur bulduğum yerdir evim.
Annem
Benim evim annem.
Aile dediklerim
Benim evim yok
O kadar büyük anlamlar yüklediğim insanlar yok.
Burasi olmadigi kesin
Kimse
Evim yok, mağarada yaşıyorum bebeğem 😏
Ruhumun dinlendiği keyif aldığı her yer
Kendini nereye ait hissediyorsan
Kendim
Kimse.
Ailem
Öyle bi evim yok
Evimi daha bulamadım bakalım nasipp
Kimse
Ait olduğum kişi