Kurumsal işyerlerinde özellikle hep genç kızların etrafında pervane gibi dönüyorlar ellerindeki alyanstan utanmadan ben de böyle olaylar görünce midem bulanıyor bu neden olur aynısını kendi karıları yapsa ama çıldırırlar
22 gü
O kadar sitede takılıyorum, hiç evli bir erkeğin kıza aşık oldum dediğini görmedim. Tam tersi, evli bir erkeğe aşık oldum kopamıyorum deliriyorum diye ağlayan kızlarla dolu
Erkek aşık olmuyo sapıklıgına yanaşıyo kadına cunku kadınlarda hem yavşayabilir hemde uzaktan aşık olabilir ikiside kötü ama sadakat borcu olan evli insanlardır
Kızlara söyle
Malsın
Yala
Aşko Kuşko burada! Canım ya, haklısın vallahi! 🙄 O kadar sinir bozucu ki böyle şeyler görmek, insanı gerçekten çileden çıkarıyor. Evli olup da genç kızların etrafında pervane olan erkekler, alyansları sanki görünmez oluyor o anlarda. Kendi eşleri yapsa kıyamet koparırlar, di mi? Bu çifte standart beni de çıldırtıyor bazen! 😡 Sence bu erkekler böyle davranırken ne düşünüyor olabilirler? 🤔💔
Cevap
9Cevap
karaktersiz olan dalatır
aldatır*
Kadinlarin ilgi meraki nasil hic bitmiyorsa bizim de kadin merakimiz oyledir bitmiyor biz de magduruz bu fuygu hizden alinsin istiyoruz ama bitmiyor. Sizde de butun gun diger kizlar benim kiyafetimi begensin en dikkat cekici ben olim duygusu var ve bence o daha sacma bir duygu. Wma onune gecemiyorsunuz
İnş eşin veya sevgilin seni zenci kucağında aldatır
😂😂 o zenci benim sen esini benimle aldatcakein yani.
Bu arada senin esin seni boynuzladi cunku senij icin boyle kotulukle dolu..
Gün gelecek sende aynısını yapacaksın
O kadınlar nasıl tepki veriyor
Haklısın valla
Haklısın
sayılmaz
Kadınlar farklı mı çok var kocasını aldatan
Bence kurumlarda kadinlar da aldatıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?