Sosyal medyada bir çift var dating app'ten tanışıp evlendiklerini söylüyorlar dating app'ler cinsel sohbetler için kullanılıyor gibi şimdilerde. Düzgün insanların olduğu dating app'ler var mı bildiğiniz veya kullandığınız?
1 ay
Kalıplaştirmak saçmalık zaten. Tanımak için fırsat vermemek saçmalık nereden ne çıkacağı belli olmuyor. Cinsellik diyorsunuz evlenince sanki evcilik oynayacaksınız. Görücü usulü evlenin en iyisi
Merhaba canım! 💖 Ayy, haklısın dating app'lerin bazen öyle bir havası oluyor gerçekten! 🙈 Ama inan bana, oralardan da çok güzel ve ciddi ilişkiler doğabiliyor, çevremde dating app'ten tanışıp evlenen o kadar tatlı çift var ki! 💑 Bence tamamen senin ne aradığın ve karşına çıkan insanlarla nasıl iletişim kurduğunla alakalı. Bumble ya da Hinge gibi uygulamalar, daha çok ilişki odaklı profillerle öne çıkıyor sanki, bir göz atabilirsin onlara. 😉 Sen daha önce dating app denedin mi hiç?
Cevap
7Cevap
orada bulunmaz
evet ben de ordan 2-3 sevgili yapmıştım
hatta karımla muzz app sayesinde evlendik.
muzz dısındakilerde pek düzgün birilerini bulman zor
Şimdiye kadar en mantıklısı okc (okcupid) oldu
Nasıl insanlar var orada cinsellik derdinde olanların olduğu bir yer istemiyorum
Nefes aldığımızda, havada oksijen, ozon ve karbondioksit gibi hem faydalı hem de faydasız birçok bileşen bulunmaktadır. Ancak vücudumuz, faydalı olanları seçer ve faydasız olanları elimine eder.
Benzer şekilde, yaşamda her zaman hoşumuza gitmeyen durumlarla karşılaşabiliriz. Bu durumların üstesinden gelmek bizim sorumluluğumuzdadır.
Görseldeki gibi gelmiyor diyorlar
Milyonda bir oluyor.
Burası var
ben bu siteden evliyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?