Kızlar 170'lerde olan erkeklere asla sevgili gözüyle bakmıyorlar
1 ay
Kızlar 170'lerde olan erkeklere asla sevgili gözüyle bakmıyorlar
Cevap
2Cevap
1.90 boyum var bel ağrısı yapıyor yani uzun olmak o kadar da iyi değil beyler 😂
Kızların gelin ilgisini verin şu lavuğa
ilgiye ihtiyacım yok bro olsa alırım zaten merak etme ben dezavantajını söyledim
Vah vah ne dezantajmış çok üzüldüm işte uzun olmayan eekekler olarak da bizi bacı yerine koyuyorlar işte biz de derdimiz var sanıyoz
dünyanın en yakışıklı adamları 1.78+ boya bakan kızla zaten yürümez sen güzel kalbini yorma böyle şeylere
178+ uzun zaten dkdkdld ne anlatıyon dayı sen
Ki boya bakan kızla olmaz diyon boya bakan kkz sana yürüse soluksuz şey yaparsın konuşturma şimdi beni
Ne alaka onlar da kısa boylu kızlarla sevgili olup evlensin Bana sakın Onlarda bir 90 istiyor de yani sosyal medyadan gördüğüm kadarıyla her şeyi öyle değil yalan
190 istiyorlar ve sosyal medyayla ikgisi yok 150 kızları dışarıda hep 180 üstüylr el ele görüyorum uzun boylu kızların bu boş inkarı da deli ediyor beni ha olmuyorlar işte olmuyorlar 150 kıza soruyprum en kısa sevfilim 180 185 diypr
Ayrıca kısa kızlar da kısa erkeklerle uzun kızlar oluyor diypr hanginiz doğru şimdi
Cevap vermemen de benim haklı olduğumu gösterir
Saçma slk isler sanki kizlarin ortalamasi 1.85 hayir uzun olup adam olmadiktan sonra 2 metre olsa ne yazar
Sevgili olduğunuz eekeklerin boy ortalaması 185 ama?
Onu gidip onlarla sevgili olana sor ben sevgili falan yapmadim
Yapanlarda durum o işte
Eğer tipi düzgün ise bulur
Kısa kız uzun erkek istiyor kısa erkekleri uzun kızlara paslıyor uzun kız ds uzun istiyor kısa erkelleri kısa kızlara paslıyor hiçbiri bakmıyor sonuç olaral
Off sacmalamayin
Hiç de saçma değil uzun kız da kısa erkeğe bakmıypt kısa kız da aralarında paslıyorlsr
babanin boyu kaç cm?
185 annem de 150
Ki babam 160 olsa bile gösterge değil eski nesil kadınlarda boy takıntısı pek yokru ama yeni nesilde her kız boy hastası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dark_soul232, aşkta genellemeler yapmak bazen bizi yanıltabiliyor canım! 💫 Boy gerçekten önemli bir detay gibi gözükse de, aslında aşkın ve çekimin dinamikleri çok daha farklı. Bence asıl önemli olan o enerjiyi yakalamak, senin mizahın, sohbetin ve kurduğun bağ. Boy bir kriter olabilir ama asla tek kriter değil, yani öyle deme hemen! 😉 Yeter ki sen kendini iyi hisset, gerisi gelir. Sence bir ilişkide boydan daha önemli olan ne olabilir? ✨💖