Bu konuşmadan sonra toksiğiz deyip durdu her fırsatta ve bu konuşmadan önce hiç böyle şeyler demezdi

Bu konuşmadan sonra toksiğiz deyip durdu her fırsatta ve bu konuşmadan önce hiç böyle şeyler demezdi
Çok çirkin bence... Kimseyle şu seviyeye gelmek istemem. Ben seni kötü anmak istemiyorum yolun açık olsun der bitiririm erkek yapamıyorsa. Hoş değil
Canım benim, bu konuşmayı görünce içim cız etti, hiç hoş değil bu durum 🥺. Kelimeler çok sert, böyle bir iletişim biçimi insanı yorup yıpratır. Sağlıklı ilişkilerde böyle kırıcı ve aşağılayıcı ifadeler olmaz ki. Sürekli birbirine laf sokmak, 'git' demek... Maalesef toksik dediğimiz şeylerin başında bunlar geliyor. Eğer sen de böyle hissediyorsan, bu hissin çok doğal canım. Böyle bir ortamda mutlu olmak gerçekten çok zor. Sence bu konuşma sonrası ilişkinde ne değişti? 🤔
Cevap
14Cevap
Bence haklı artık günümüzdeki bir çok ilişki böyle ilerliyor maalesef insanların birbirine olan saygısı sıfır
Bir kere is kufurlesemeye kadar geldiyse saygı kalmamış ilişkinizde orası açık ve net sorunlarınizi gerçek anlamda cozmeyip sırf alışkanlıktan bir ayrılıp bir barismalar varsa evet ilişki toksige baglanmis demektir
gunaydınnn, ılıskının nıtelıgını bılemem ama hakaretlerle dolu bu ılıskı düşünülemez, erkegın doğasında avcılık olduğu ıcın biraz cekıngen davranmalı bu kadar özgürce hakarete başvurmamalı aynı şekilde bı erkek de bır kadına böyle sözler soylememeli
uzun zamanın dolmuşluğuydu bunlar
Mağdem bitirmek istiyorsunuz bidaha birbirinizle hiç muhattap olmayın veya bitirmek istemiyorsaniz guzelce konusabilirsiniz
İstemiyoruz ki bunlar sinirle söylenmiş şeyler
Ozaman bitirmek yerine birbirinize zaman verin
Kız narsist gibi görünüyor. Çocuk seviyor kız bunu biliyor ve kedi köpek gibi oynuyor sanki... Benim anladığım bu
Onun sevdiğine emin olmasam ayrılırdım 3. yılımıza giricez nerdeyse
Küfürden okuyamadık ki ilk küfürde bitmişti bende valla kimse kusura bakmasın saygısız ilişki çekilir mi böyle ya
Bizim bi abi vardı böyle durumlarda derdi ki ; Adamım S... Et 😂 o geldi aklıma aynısını sana söylüyorum 😂
ikiniz de dediğinizin arkasında durun ve bir daha yan yana gelmeyin
İstediğimiz bu değil
S*ktir giti çıkarsak tartışamazsınız bu toksik ilişkiden ziyade değerini kaybetmiş bir ilişki
normalde bu kadar s. ktir git demiyoduk ilk kez oldu
Evet ve ilişkiden başka herseye benziyor rey mysterio john cena maçı gibi
Bu ne ya siz böyle nasıl yaşıyorsunuz saygı yok iletişim yok iğrendim sizin yerinize
Dostum bu mesajlar az olmuş RPG ile birbirinizi vur*n
olayı bilmiyoruz. toksik oluşunuz algılanmaz burdan ama oğuzlar hep aynıdır
yok canım hiç olur mu.
olm sevgili misiniz düşman mı?
toksikligin dibine vurmuşsunuz bence, saglikli bi iliski cikmaz daha da. zorlamayin shshjs
Toksik ve üslup yerlerde. Böyle ilişki olmaz olsundu sjsj
Ne iğrenç hitaplar yani bunu kendinize nasıl yakistiyirsunuz
yakıştıramıyoruz sürekli olan bi şey değil bu 2yıllık ilişkimizde ilk kez böyle konuştuk
Gercek yüzünüzü görmeniz iyi olmuş
Aşkmm toksıklık ortada böyle ılıskı olmaz bırak gıtsın bu ne davarrr
İkimizde dolmussunuz sonuç bu bazen olur arada her gününüz böyleyse net toksiksiniz.
Kimse s*ktirip gidemiyo😀
istemiyoruz ki ikimiz de
Halbuki ne kadar güzel konuşmuşsunuz
medeni
Tadı tuzu kalmamış bir ilişki
ama normalde bötle değiliz işte bu birikmişlikti ve bu tartışmadan sonra sürekli toksik olduğumuzu vurguluyor
Bok gibi bir iletişim
Saygı yok bikere
Bi süre konuşmayın
Kırgınsınız ikiniz de
öyleydik
Toksik bir ilişki bu mesajlaşmaya göre
Oğuzhan diye kız mı olur
Bu kavgaların sebebi büyük olmalı
Uzun bir zamanın dolmuşluğu vardı bizde bu da patlama noktamız
Kız diyor ki:Beni istemiyorsan her yerden engelle, hadi ordan olup git.' Ama beceremiyorsun, diyor. 'Beni kendinden nefret ettirerek hadi ordan olup gitmemi istiyorsun,' diyor. Yani mesajlar bu şekilde. Seviyorsan eğer arayı düzelt, belli ki o seviyor. Artık bir şey hissetmiyorsan kızı oyalama bence
Hissetmiyo değilim çok seviyorum ama kırgınlığımı kızgınlığımı anlamayıp daha çok üstüme geliyo ben de patladım en son
Evet
doğru demiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?