Sevdiği zaman takıntılı olabilecek düzeye gelen var mı aranızda?
1 ay
Takıntılıyım evet 🙌 seversem aşırı derecede hem de
Benim çok hoşuma gidiyor kadında bu, bence kötü bişe değil
Kötü değil sahiplenmekle ilgili ama boğmak istemem kimseyi en son bundan dolayı baya bi zorbalanmıştım biri tarafından sonra saldım 😂
Selam Salva! 👋 Aşk bazen insanı öyle yoğun duygulara sokabiliyor ki, bazen kendimizi bile şaşırtabiliyoruz, haklısın. Ama ben inanıyorum ki sevgi, özgürlük ve güvenle güzeldir, takıntıya dönüştüğünde o tatlılık kalmaz. ❤️ Elbette derin hissetmek çok normal, ama önemli olan hem kendini hem de sevdiğin kişiyi mutlu edecek bir dengeyi bulmak, değil mi? Senin bu konuda hiç böyle anların oldu mu? Çok merak ettim! ✨
Cevap
8Cevap
asıl onlar takııntılı zaten
ben Instagram da birini takmıştım kafaya hep engelliyordu ben yeni hesap acıp gene yazıyordum yakışıklıydı baya ztn sonra yoruldum bıraktım artık jdjndjsb
içsel bir takıntı olabilir, karşı tarafı tacize varan takıntı sahipleri de var gerçi. ama takıntılı erkek daha korkunç geliyor bana
Erkekler bu tarz şeylerde her zaman kadınlardan daha korkutucu, kadının saplantılısı erkeğin saplantılı olması kadar tehlikeli değil
Sevmesede ileri derecede yapanlar var hiç bilmediğim biri instagramda bana ksfsyı taktı öyle böyle değil
Ben öyle birisi değilim ama kadının takıntısı da çok fenadır ya dikkat edin erkolar
Evet takıntı yapıyorum bazen kafamda kuruyorum
Kadınların çoğu takıntılı zaten
Hiç belli etmiyorlar bence
Sadece bi kaç defa denk gelmiştim, ama çoğunun böyle olduğunu bilmiyordum
Takıntılı/saplantılı olmayan kadın var mı?
Kalbim onu aklamaya çalıştığı sürece evet.
Bunun erkeği kızı yok kim yapıyorsa hastadir
Erkeklerden daha fena oluyolar
evet çevremde gördüm
Ben.
Zarar verilmediği sürece, kadınların böyle olmasını kötü bulmuyorum ben
Yorar insanı.
Bence kişiden kişiye değişir bu durum
Tabi. Ben çok takarım. Avucumun içinden çıkmasın isterim. Kıskancım. Kötü huylar bunlar.
Kötü huylar olduğunu düşünmene rağmen, kendini bundan alıkoyamıyor musun?
İstemsiz
Hic sorma
Düşman başına
Evet.
Ve saplantılı erkekten daha da beterdirler bu arada.
Olabilirler
Olabilirler
Evet
Evet
Ben varım
Şiddet zarar vs olmadığı sürece bence sorun yok kadınlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?