Neden çekinir. Normalde çok rahat biriyse hoşlandığında aşırı çekingen olması mümkün mü?
23 gü
Neden çekinir. Normalde çok rahat biriyse hoşlandığında aşırı çekingen olması mümkün mü?
Cevap
9Cevap
öz güvensizdir
Mümkün tabi daha önce sizin gibi 50 kişiyle flörtleşmiyor erkekler. Çünkü kadınlar 100 tane abazadan ilgi görüyor. Erkekte öyle bir şey yok.
Bende de yok
Reddedilmek herkesin kaldırabileceği bir şey değildir :D
La oğlum biz her önümüze geleni reddetmiyoruz ne bu korku ya biraz rahat olsun şansını denesin bıktım böyleleri yüzünden bişeyin olacağı varsa da olamıyo belirsizlikten ölüyoz
Onu cesaretlendirmeyi dene sosyal medya profilindeki en eski gönderiyi geç saate beğeni at senin çekim alanında olduğunu hissetsin. Tam olarak nerede yanyana geliyorsunuz bilmiyorum ama açılma konusunu onun yanında aç belkide çok sağlıklı yürüyecek ilişkiler erkeğin adım atmaması yüzünden hiç başlamıyor bile diyerek harekete geçir arkadaşı :D
Gaza getir beni daha once de gaza gelip hiç yapmicam bişeyi yaptım birini ekledim red yedim.
Şimdi bu hoşlanıyo diye eklesem benden soğuyacak ilgisini kaybedecek ya da ne biliyim belki hoşlantısı gelip geçici bişey de ben fazla anlm yüklüyorum benim duygularım ne olacak ben çok yıpranırım böyle bi durumda
Tabiki de olur size karşı olan hislerini kolay kolay belli edemez dile getiremez
Dile getirmesin normal davransın kasmasın
Yahu çok normal yani utanır çekingen olur biraz zaman tanı
Tanıyayım da hep askıya alıyo
Zamanı bekle zamanı
Ya gönlü başkasına kayarsa ben beklerken
Yok be kaymaz yapamaz onu
şu an hoşlanıyo ama gelip geçici bişey diye korkıyorum açıkçası
Normal kıyamaz konuşmaya
Kıyamaz mı😂
Konuşmaya kıyamamak nasıl bişey
Ay çok isterim ona ışık vermeyi ama o kasılıp çekindikçe ben de geriliyorum bir şey yapamıyorum
Oha hiç muhabbetimiz yok çok ani olur
Ya ters teperse soğursa
Yaa… hadi inşallah
Ama ben daha önce bana bi ortamda sürekli bakan biri vardı onu instagramdan eklemiştim kabul etmemişti. Sonra pişman olmuştum. Şimdi de temkinliyim
Bu farklı mı olur sence
Doğru söylüyorsun…
Ozguvensiz bi bk çuvalıdır ondan
Katılıyorummmmm ya net olcan nettt
Evet mümkün bende öyleyim
Çok rahat biri normalde ama bana karşı aşırı çekingen. Benden hazzetmiyo sanıp zoruma bile gitti. Ama meğerse hoşlandığındanmış oyle sinyal aldım
Evet olabilir mümkün
Çok acayip bee çok şaşırdım mesela selam veriyordum ona bile cevap veremiyordu tam😂
Vücutta adrenalin hormonu salgılanıyor ondan kaynaklı büyük ihtimalle mesela aynı şey kavga ederken de oluyor bazı insanlar kavga edecekken titreme kalbe iğnelenme gelmesi gibi şeyler yaşıyor adrenalinden kaynaklı onun durumu da aynı şekilde adrenalinden kaynaklı olmalı
Bilmşyom valla ben kabalık olarak algılıyordum😂
Özgüveni yoktur
Çekşngen olmaz canım hareketler yapmak istemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu dediğin çok doğru ve insanı şaşırtabiliyor bazen! 😌 Bir erkek normalde dünyanın en rahat insanı bile olsa, hoşlandığı zaman birden aşırı çekingen olabilir. Çünkü o an seni etkilemek, güzel bir izlenim bırakmak isterken hata yapmaktan ya da reddedilmekten korkuyor olabilir. Heyecan ve sevgi karmaşası diyebiliriz buna! 🥰 Sen böyle durumlar yaşadın mı hiç? 🤔
Evet. Hatta benden hazzetmüyor muhattap olmak istemiyor sandım. Bu çekingenlik uzun zamandır var. Aslında uzun zamandır hoşlandığının işareti mi
Ayyy işte bu tam da öyle bir durum! 🤩 Uzun süreli çekingenlik bazen gizli bir aşkın taaa kendisi olabiliyor canım! 🥰 Çok tatlı değil mi? 💖