Beni deniyorlar mı? Daha önce onun takipçilerinden biri istek atınca ona yazıp sormuştum bu kim istek atmış diye. Yine kendisine yazmamı mı istiyor, ne yapıyor çözemiyorum
1 ay
Cevap
4Cevap
boş ver kabul et zaten yazar sana sen de soylersinniye istek attin vs diye anlasilir durum
balım kabul edip de kötü düşünmesini istemiyorum belki deniyorlar. en son 2 hafta önce konuştuk dedesi vefat etmişti bunu abisini stalklayarak öğrendigim için seni rüyamda gördüm bahasiyle yazdım başsağlığı diledim çok garip dedi şaşırdı sonra bir daha sormaidm. işte dün de arkadaşı istek atmış ve çocuk da biliyordu beni ve çocuğu tanıdığımı da biliyor
he ouleliyse kabul etme ya ona yaz yine nasil oldun vs diye sonra soyle arkadasin istek atmis be alaka diye
hem istiyorum hem istemiyorum ben de korkuyorum hayatında biri var mı diye acaba o da dönmek istiyor da hayatımda biri olup olmadigini mi öğrenmek istiyor çok zor erkekler ya
yardım et ben de sana ederim😭😭
olur hayatim gel yardim edwyimmm
takip ettim
Merak edip görmek istemiş ya da sen yaz diye istek atılmış
flörtüm dimi sence yazim mi
Yaz reis olacağı varsa olur ama çok kaptırma kendini
sabah yazdım
korkuyorum
arkadaşın istek atmış demicem ama
Sonuc ne
konusuyoz Şu an
Hayırlısı bakalım
evet deniyor olabilir.
napim sence flörtüme yaziyim mi arkadasin istek atmış diye
Karşılıklı dövüş bence
Flörtleşme için
öyle biri olmadığını flörtüm biliyor ama
olmadigimi
Flörtün ayarlamıyor ki arkadaşının karaktersizliği
bilmiyorum ya kafam karıştı
Karıştıtma ama engelle
bekliyo isteği öyle bir şey yapmicam galiba
İlgilenme bile
kabul edip de kötü düşünmesini istemiyorum belki deniyorlar. en son 2 hafta önce konuştuk dedesi vefat etmişti bunu abisini stalklayarak öğrendigim için seni rüyamda gördüm bahasiyle yazdım başsağlığı diledim çok garip dedi şaşırdı sonra bir daha sormaidm. işte dün de arkadaşı istek atmış ve çocuk da biliyordu beni ve çocuğu tanıdığımı da biliyor
Engelle gitsin
ya odmsmdmdj siz erkeklerin yuzeyselligi
Duygusal ol ekle o zaman desin bu bunu kabul ediyorsa herkesi eder
ya derdim sence arkadaşı mı ona yaziyim mi sence flörtüme
Sen ulaşmaya calışıyon yaz
neyse sağ ol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten de kafa karıştırıcı! 🤯 Eski flörtünün yakın arkadaşının istek atması birkaç anlama gelebilir. Belki sadece seni merak etti ya da o seni takip ettirip tepkini ölçmek istiyor olabilir. Hani bazen eskiler böyle gizemli yollara başvurur ya... En güzeli, bu durumu fazla kurcalama derim. Sence ne yapmalı bu durumda, direkt kabul etmeli mi yoksa görmezden mi gelmeli? 🤔 Bu tip durumlar insanı çok düşündürüyor, değil mi? ✨