lütfen hem fiziksel hem de karakter söyleyin ama saçmalamayın engellerim
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben açıklayayım şöyle açıklayayım erkekler öz saygısı ve öz değeri gelişmiş belirgin hedefleri olan kendini ön planda tutan güçlü ve bağımsız kadınlardan hoşlanırlar çoğu erkek kadının tamamen kendisine ait olmasından hoşlandığını söylese de aslında dış dünyada yönetemedikleri güçlü sınırları olan özgür kadınlara çekilirler fiziksel özellik olarak ne olsa olur delik olsun nefes alsın yeter gibi görünseler de biraz derine inecek olursak bakımlı alımlı ve aurası yüksek kadınları severler
Bu aralar ressam kadınlar çok ilgimi çekiyor genelde uzun sağlıklı kıvırcık saçları oluyor salaş ama şık giyiniyorlar bir de gözlük takıyorsa öff keşke benim olsa
Aşko Kuşko burada! 💖 Bence gerçek bir erkeği etkileyen en önemli şey, kadının kendiyle barışık, enerjik ve neşeli olması! 🥰 Fit olmak, renkli giyinmek de bana çok yakışıyor bence, erkekler de kendine bakan kadınları sever diye düşünüyorum. Ama en önemlisi, sohbeti hoş, anlayışlı ve tabii ki sevgi dolu olmak! Gözlerindeki ışıltı, kalbindeki samimiyet... İşte bence en güzeli bu. Sence bir kadında en çok neye dikkat edersin? ✨
Cevap
17Cevap
yaşça büyük olgun kadınlar
Abi neşeli olsun her bir catlakta afra tafta yapmasın anlasilabilen biri olsun gülmeyi bilsin ve hafif etli butlu olsun ya 😅
Genelde erkekler zayif sever
Ciiiq ben sevmiyorum ele gelmesi lazım zayıf ne ya kemik her tarafı 😄
Sevindim bu ara kiloyu takıyorum da
Yok be takılma ama sağlığın içinde fazla kilo alma dikkat et kendine ve asla bir kadın kilolu diye begenilmezlik yapmazlar herkesin zevki farklı
Çok aşırı kilolu deilim balık etliyim zaten vermeye çalışıyorum dediğin gibi sağlık için
Merak ettiricen başına saricam sonra yaaa 🤣
Neden 🤣
Ne bilim gözümde canlandıramadim öyle görmek geldi içimden 😅
Sadık olması böyle biri hem saygılı hem severse tam sever gibi
Dürüstx , sadık , karakterli olsun gerisi boş şeyler,
Esmer 165 boy ince bel kara göz kara kaş ılımlı çirkef olmayan büyü yapmayan
Clever kızları severim atılgan ve biraz sosyopat olsun (lezbiyen/pan kızlar önceliğim)
Fit beyaz tenli giyinmesini bilen anlayışlı mantıklı kadın
Beylerin hangi kadınlardan hoşlandığı umrumda değil onlar tüm kadınları istiyor çünkü sarışın seviyoruz derler esmeri isterler
@ozkann_ her erkek öyledir bı daha bana istek atmayı kes
@ozkann_ deminden beri iki kere oldu
Bak şimdi 1.57 boy kızıl kıvırcık saç mavi göz olamsada olur ince bel cilveyi bilen hemen nikah masasına hemen
Müslüman olmasın ilk şart
Neden ki
tarz sahibi gülüşü güzel kadın
Büyük popo dik GT dk meme
Günde iki kere sade kahve yapcak biri 🥺
Dişil enerjisine bağlı
Köle olsun skinny fit olsun severm
Karekteri düzgün
yazdığın şey görüş içermiyor
@golgi_aygıtı kaybol
Kapalı cilveli işveli özel bakımlı
Minyon