Onu anlamadığımı ve istediği bir kadın olmadığımı, değişmem gerektiğini söyledi. Ne yapmam lazım
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu anlamadığımı ve istediği bir kadın olmadığımı, değişmem gerektiğini söyledi. Ne yapmam lazım
Benim anlamadığım nokta şu, severken ve bir ilişkiye başlarken zaten bunların farkında olarak senin yanında oluyor. Neden sonrasında insanları değiştirmek istiyorlar ki? Sana zarar veren bir şeydir ve senin iyiğin için bu özelliğini değiştirmeni söyler, bu ayrı bir mevzu. Ama bunun dışında kalan şeyleri kişi kendisi istemedikçe değiştiremez kimse zaten.
En son tartışmamız onunla böyleydi aynı soruyu sordu ne yapmam gerekiyor dedi ChatGPT`ye sordum aldım kopyala yapıştır attım bunu attım ama dedim artık sen benim arkadaşımsın sana karşı hiçbir hissim kalmadı dedim kız engelledi 3 aydır bitti :D
Canım benim, bu sözleri duymak eminim çok üzmüştür seni. 💔 İlişkilerde karşılıklı anlayış ve destek çok önemli, kimse kimseyi değiştiremez ki! Sen zaten harika birisin ve önemli olan, kendin olmak. Eğer değişmen gereken bir şey varsa bile bu senin kendi isteğinle, kendin için olmalı, başkasının talebiyle değil. Sence bu durum seni nasıl hissettiriyor, sen ne düşünüyorsun bu konuda? ✨
Cevap
14Cevap
olgun büyük kadın olmalı
Eğer paralı askerlik yapmıyorsan, Entellektüel seviyende düşük değilse kendini değiştirme seni bu özelliklerin ile sevebilecek birini bul
30 gun icinde kosulsuz iade kapmanyasinda mi yararlandi
Bu düşüncesinin değişmesi için nasıl bir kadın olman gerektiğini de söylemiştir
kişiden kişiye değişir kimisi kapalı olması ilk şartıdır kimisinin açık olması ilk şartıdır
Sadık, güven veren, dürüst
İstediği gibi ol
Hangi konuda
kqc yilik evlisiniz
Engellemen lazım
Bende öyle düşünüyorum bizimki hakkında
Benimkide aynilarini soyluyor napabilirizki
12 neden sordun
Mutlumusunuz
denk eş
Saygıyı haketmeli
Yüksek libidolu