Nasıl her şey okey oluyor da evleniyorsunuz, cidden merak ediyorum, bize de açıklayın
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl her şey okey oluyor da evleniyorsunuz, cidden merak ediyorum, bize de açıklayın
Cevap
21Cevap
Önce evlenmeye karar veriyorlar, sonrasında beğendikleri kisiye koşullar ne olursa olsun evet diyorlar.
Yani olmasi gerekeni kabullenip sonra uygun ve doğru adını atıyorlar.
evliliğin temeli maddiyattır
kişi maddiyatına güvenince dili çözülür daha rahat olur ve en önemlisi net olur
emaddiyat olunca evlilik kaçınılmazdır
yeter ki iste
Üzerine çok düşündüklerini sanmıyorum. Düşünmeyi bırakırsam muhtemelen ben de bu kervana dahil olabilirim 😅
çoğu evlilik ittire kaktıra zorlayarak oluyor o yüzden her şeyin okey olmasını beklemek biraz kendini kandırmak oluyor
Evlilik delisi Anadolu çomarlarının yanıtını bulabilmek için her şeylerini verebilecekleri o soru :d
Sana sorduğum şeyle ilgili ne düşünüyorsun @Kirginimcokk0
Uzun zamandır birlikteyiz birbirimizin iyi yanını da kötü huylarını da bliyoruz kabulleniyoruz
Keşke bilsek karşılıklı okeylessek ama olmayınca olmuyor
boş ver sen, san açıklasalar da olmaz dersin geçersin
Herşeye okey olmak için, her iki tarafın karşılıklı bazı şeylerden feragat etmesi gerekir
Bir ara senden çok hoşlanmıştım yazmıştımda hatta cevap verseydin şu an o yoldaydık, öğrenirdin hem :)
her şey okey olmuyor... bir tek okey marka prezervatifin olur o kadar... gerisi hep idare sanatı ;)
onu bende merak ediyorum
Sen bekle daha çok yakışıklı uzun boylu zengin biri gelecek diye
Evlenmek mi istiyorsun
Evet ama zor olmjyor
boş ver ya
Valla çok hızlı niyetler benzerse
Bu bir anda oluyor ve evleniyorsun.
Sende okey olmayan nedir
Hiç bir şey okey olmuyor ki beğendiğim okumamış oluyor okumuş olanı beğenmiyorum hepsi birden olanın karskteri olmuyor karakteri olanın ya tipi plmuyor ya okumamış oluyor
İyi de ne yaoayim :/
Abi ben hem okumuşum hem güzelim hem de karakterim huyum suyum iyi yanı
Düğün salonunda 😄
Tanısıyolar asık oluyorlar sonra da evleniyorlar
Bu kız da evlensin artık ya
Uzun sürmüyor ki
Bikti bekarliktan hemsire🤣
Gerçekten ama insan hayat arkadaşı istiyor gerçekten birlikte olabileceği birisi
Bende ayni durumdayim yazsana bana tanisalim
Parasıyla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kırgınımçok0'cumm, bu soru o kadar tatlı ki! ✨ Aşkım, aslında evlilik iki insanın birbirine delice aşık olup, geleceği birlikte kurmaya karar vermesiyle başlıyor. Her şey dört dörtlük olmak zorunda değil bence, önemli olan karşılıklı güven, anlayış ve o heyecanlı yolculuğa birlikte çıkma isteği! 🥰 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence bir ilişkide evlilik kararı nasıl veriliyor?