Kızlara göre bir erkeği en çok itici yapan davranışlar neler, neden soğursunuz?

Bir erkek olarak bazı erkekleri gördükçe ciddi anlamda sinirleniyorum.

Hayata ve çevrelerine zerre katkıları yok, sabah akşam kız peşinde koşuyorlar.

KızlarSoruyor'da çoğu zaman denk geldim, elleri belirli bölgelerde kız, erkek/büyük, küçük demeden herkese yürüyor veya hakaret ediyorlar.

Yaşları 30, bir baltaya sap olamamışlar.

Sosyal medyada imaj kasıp ilgi dileniyor, bağırmayı çağırmayı da sırtındaki nedenlere bağlı olarak vandallığı “erkeklik” sanıyor.

• "Öyle bir devir gelecek ki; mal cimrilerin, kılıç (silah) korkakların, kalem (bilgi/yönetim) cahillerin elinde olacak." (Hz. Ali)

Ben öfkesi yüzünden sağlık sorunları yaşamış biriyim. Bu yüzden psikolojik destek alıyorum. Kendimi düzeltmeden evlenmek de istemedim. Hatta bu yüzden 3 yıllık ciddi ilişkim bitti.

Çünkü sevdiğim kadının her söylediğini yanlış anlayıp tartışıyordum. Sonunda haklı olarak çekip gitti. Ona hiçbir zaman öfkelenmedim; geri gidip yalvarmadım da. Problemli insanların evlenmesi veya ilişki yaşamasına karşıyım, bu yüzden öfke problemim geçmeden evlenmeyeceğime söz verdim.

Validem ne kadar torun istese de yeminimi bozamam.

Validem bana yıllardır söylediği bir sözü var:

“Asıl yiğit, öfkesine hakim olabilendir.” demiş Hazreti Ömer. “Oğlum, haklı da olsan öfkeli olduğun esnada diline ve bedenine hâkim ol, gerekirse sus.”

Gerçekten merak ediyorum;

Sizce bir erkeği itici yapan şeyler neler?

Bir erkekte en çok hangi özellikler sizi iter?

Kızlara göre bir erkeği en çok itici yapan davranışlar neler, neden soğursunuz?