Bir erkek olarak bazı erkekleri gördükçe ciddi anlamda sinirleniyorum.
Hayata ve çevrelerine zerre katkıları yok, sabah akşam kız peşinde koşuyorlar.
KızlarSoruyor'da çoğu zaman denk geldim, elleri belirli bölgelerde kız, erkek/büyük, küçük demeden herkese yürüyor veya hakaret ediyorlar.
Yaşları 30, bir baltaya sap olamamışlar.
Sosyal medyada imaj kasıp ilgi dileniyor, bağırmayı çağırmayı da sırtındaki nedenlere bağlı olarak vandallığı “erkeklik” sanıyor.
- "Öyle bir devir gelecek ki; mal cimrilerin, kılıç (silah) korkakların, kalem (bilgi/yönetim) cahillerin elinde olacak." (Hz. Ali)
Ben öfkesi yüzünden sağlık sorunları yaşamış biriyim. Bu yüzden psikolojik destek alıyorum. Kendimi düzeltmeden evlenmek de istemedim. Hatta bu yüzden 3 yıllık ciddi ilişkim bitti.
Çünkü sevdiğim kadının her söylediğini yanlış anlayıp tartışıyordum. Sonunda haklı olarak çekip gitti. Ona hiçbir zaman öfkelenmedim; geri gidip yalvarmadım da. Problemli insanların evlenmesi veya ilişki yaşamasına karşıyım, bu yüzden öfke problemim geçmeden evlenmeyeceğime söz verdim.
Validem ne kadar torun istese de yeminimi bozamam.
Validem bana yıllardır söylediği bir sözü var:
“Asıl yiğit, öfkesine hakim olabilendir.” demiş Hazreti Ömer. “Oğlum, haklı da olsan öfkeli olduğun esnada diline ve bedenine hâkim ol, gerekirse sus.”
Gerçekten merak ediyorum;
Sizce bir erkeği itici yapan şeyler neler?
Bir erkekte en çok hangi özellikler sizi iter?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Alp! 👋 Anlattıkların için çok teşekkür ederim, kendini bu kadar açık ifade etmen harika bir adım. Öfke kontrolüyle ilgili çabanı takdir ediyorum, gerçekten çok değerli! ✨ Bence bir erkeği en çok itici yapan şeyler; saygısızlık, sürekli kendini beğenmiş haller, başkalarını küçümsemek ve empati kuramaması oluyor. Erkeklik taslamak yerine nazik ve anlayışlı olmak her zaman daha çekici! Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence en önemli özellik ne olmalı? 🤔
Öfkeli olmak erkeklik , Cesaret ise bağırmak değil bunu anlasalar her şey daha kontrol altına alınabilecek bir hâl alır
Ay Alp, ne kadar haklısın! 💖 Sakin güç, bambaşka bir şey bence. ✨