Bi çocuk var, 1 buçuk aydır beraberiz ve ciddi niyetli, yani ailesiyle tanıştırmayı düşünüyor. Bayramdan sonra düğün için bazı konuları konuşuyoruz. Ailesi zaten beni biliyor, ilk buluşmamızda anlatmış ve ikimizin de 4 yıllık ilişkisi olmuş ve ikimiz de 1 sene önce ayrılmışız. Yani ilk o anlattı ve ben de aynı şeyi yaşadığımı söyledim. Buluştuğumuzda bana prenses gibi davranıyor, tek sorunumuz eski sevgilisini sürekli anlatıyor. Aynı yerde oturdukları ve ortak arkadaşları olduğu için, erkek arkadaşıyla konuşuyor, hakkında kızla ilgili bir şey duyuyor, kızın kardeşi yazıyor, bana anlatıyor, her şeyi anlatması güzel ama sıkıldım eski sevgilisinden. Ve asıl sorun şu, o beni kızın gözüne sokuyor, story falan atıyor, benimle videolar falan. Ama benim eski sevgilim de geçen hafta bana mesaj attı ve arkadaş olarak kaldık, birbirimizin numaraları var hâlâ, attığım durumları görüyor ama ben sevgilimle attığım videoları eski sevgilim görsün istemiyorum, hep ona gizliyorum, sadece nişanlanırken attığımda görsün istiyorum. Ama asıl sorun, sevgilim eski sevgilisini unutabilmiş mi sizce? İçimde ukde yok ona karşı falan diyor ama unutamamış gibi mi, sürekli o kızla ilgili bir şey duymaktan sıkıldım.
1 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer