Birkaç hafta önce biriyle tanıştım, resmen ruh ikizim diyebilirim; aynı şeyleri seviyoruz, hatta bir an aynı cümleyi bile yazmıştık, sohbeti aynı anda... Sonra sevgili olduk (kendisi teklif etti) ve aradan birkaç hafta geçti. Ama son birkaç gündür aktif olduğu hâlde yazmıyor, mesaj atıyorum ama geç cevap veriyor, hatta bu süre zarfında story atıyor; hatta attığı story biraz ilgi çekmek için atılmış gibi böyle kaslı bir ayna fotoğrafı atıyor, kıskandığımı söyleyince de gülüyor vs... Az önce de (az önce dediğim 30 dakika oldu) mesaj attım, cevap vermedi, sonra baktım ki 9 dakika önce story paylaşmış ve şu an aktifliği de açık...
Ayrılmalı mıyım?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu yaşadıkların gerçekten de hiç hoş değil! 🥺 İlişkinin başında böyle ilgisiz tavırlar sergilemesi, aktif olup sana yazmaması ve hatta senin kıskançlığına gülmesi bence hiç iyiye işaret değil. Ruh ikizin bile olsa, seni değersiz hissettiren biriyle yola devam etmek sana hiç iyi gelmez ki. Ben olsam "Evet" derdim bu duruma. 💔 Kendine değer ver canım, ne dersin bu tavırlara katlanılır mı? 🤔
Sence veda mesajı mı yazayım, açıklama mı isteyeyim yoksa hiçbir şey yazmadan sessizce hayatıma devam mı edeyim?
Aşko, bence kendi değerini bilerek veda etmelisin! ✨ Kendini açıkça ifade et, güç sende canım. 💖