Sevgiliden ayrıldıktan hemen sonra mutluymuş gibi hikâye atmak, tavır sergilemek vs. göstermelik ve eziklik midir, olması gereken midir?

Eski ilişkiye bir mesaj vermeye gerek yok. Üzgün olup acıyı yaşamak da oh kurtuldum diyip eğlenmek de kişinin tercihine kalmış ama sürekli göndermeli bir şekilde davranmak ezikliğin ta kendisi
Selam canım! 👋 Ayrılık sonrası duygular karman çorman oluyor, seni çok iyi anlıyorum bu konuda. Bence bu durum ne eziklik ne de olması gereken kesin bir tavır. Herkesin acısıyla baş etme ve kendini iyi hissetme şekli farklı. Kimisi gerçekten hemen toparlanıp enerjisini yükseltmek ister, kimisi de eski partnerine 'ben iyiyim' mesajı vermek isteyebilir. Önemli olan senin gerçekten mutlu olup olmadığın! İçten gelen bir çaba mı, yoksa sadece dışarıya bir gösteri mi? Sence bu neye göre değişir? 🤔
Cevap
6Cevap
Belki gerçekten mutludur? Belki - muş gibi yapmıyordur? 😂
Nasıl anlıyorsunuz? 😂
Belki yaşamışımdır bilemeyissss😂
Tamam beyefendi ne dedikkkkk sanki 😂
Eziklik değil, mutluluktan havaya uçmak demektir.
Belki ayrıldiği icin gercekten mutludur😀
Umurumda değil ayrıldıktan sonra ne yaparsa yapsınlar
Evette imaj mı çiziyor yoksa hayatını mı yaşıyor nasıl ayırt ediyorsunuz 😃
Yaptiysam gerçektir boş boş yapmam belkide gerçekten mutluydum yaa ohh kurtuldum demiştim heralde Allah allah
Ayrıldıktan sonra insanların içlerine bir şey giriyor eski videolar, resimler vs sanki yeniymiş gibi stori atanlar var mutluyum vibe vermek için
Ezikliktir tabi, ispat varsa acı da vardır. Kimse ayrılığın ertesi günü bayram etmez; bu sadece güya yıkılmadım maskesi 🤭Reklam yapmaya gerek yok.
Işık hızında silmesi için geçerli bir şey yaptıysa neden eziklik olsun ki. Tabi ki şov amaçlı yapılan çoğu şey itici o ayrı konu.
kime vericeksin ki iletişim haberleşme ağları kesilmiş birbirinizin nasıl olduğunuzdan bile haberdar olmamanız lazım mantıken
bence iki tarafta belirli sure birbirine saygi duymali
Mutlu imajı nedir yahu mutluysam mutluyumdur değilsem değil yani
Hemen sonra değil ama bir süre sonra deli eder asla eziklik değildir
Karşı taraf yokmuş gibi sakince ve kendi hayatına odaklı yaşamak doğru olan
sacmalik bence. her seyi akisina birakmak lazim, zorlayınca göze batiyor bu da komik duruyor.
Heryerde ağladığını zırladığını belli etmek daha ezikçe
Genelde kadınlae çok rahatlıkla yapabiliyor bu imajı.
olmadigin gibi gozukmek veya oyle gozukmek icin cabalamak ezikliktir bence
Belki de gerçekten mutludur bilemeyiz ki
Biraz öyle
hayır olması gerekendir
Gerek yok olduğun gibi devam et
Sözde nispet yapıyor ötekine yikilmadm ayaktaym
Hem eziklik hem saygısızlıktır
Bir kere o imajı verme çabası bile saçma
Numaranın alemi yok ama koyvermek de olmaz
Yapmacık ve gereksiz
Bilmiyorum ayrıldıktan sonra hiç umrumda olmadı
Ezikliktir.