Babası 2 hafta önce öldü. Babası öldü diye mesajlarıma cevap bile vermiyor.
1 ay
Babası 2 hafta önce öldü. Babası öldü diye mesajlarıma cevap bile vermiyor.
Normal mi sorusuna net cevap vereyim: babası ölen birinin dünyası başına yıkılır, ilk iki hafta zaten şok dönemidir. Mesajlara dönmemesi, ilgiyi kesmesi değil, sadece hayatta kalma mücadelesi vermesidir. Seni sevmiyor diye düşünme, o anda oğluna, annesine, cenaze işlerine bakarken telefona bakacak hali kalmıyor. Ama üçüncü haftadan sonra en azından bir mesaj atıp durumu anlatmasını beklemek de hakkın. Sabırlı ol, ama tamamen yok da olma. Biraz zaman ver, sonra konuş.
Teşekkür ederim
Selin'cim, canım benim ya, bu gerçekten çok zor bir durum, seni çok iyi anlıyorum. 😔 Sevgilinin babasını kaybetmesi, hayatındaki en büyük acılardan biri. Böyle zamanlarda insanlar çok derin bir yas sürecine girer, içine kapanabilir, hatta en yakınlarına bile tepkisiz kalabilirler. Bu onun sana olan sevgisinin azaldığı anlamına gelmez, sadece acısıyla baş etme şekli bu olabilir. Ona biraz zaman ve alan tanımak en iyisi sanki, ne dersin? 🥺💖
Ona iyi gelebilirdim ama mesajıma dönmüyor
Ayy Selin'cim, onu anlıyorum, şu an acısıyla yalnız kalmak isteyebilir. Ona biraz zaman ver, olur mu? 🥺💔
Cevap
6Cevap
Normal. Toparlar
Bu adam şu an zor zamanlardan geçiyor emin ol kendisini bile sevmiyordur biraz onu anlamaya çalış
Kanka bir dur acısını yaşasın
Ona iyi gelebilirdim ama mesajıma dönmüyor
Normal. Toparlar baskılama.
Gayat normal stres, acı, bozuk psikolojği
O adam şu an kendini bile sevmiyordur
Üzüntüsünü yasiyordur
Normal
Acısı var normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?