1 yıla yakındır nişanlıyız ailem çok karşı çıktı istemediler benim iyiliğim için ama ben çok ısrar ettim başlarda böyle değildi hatta mükemmel bir insandı diyebilirim, artık nöbetten geldiğinde çok sinirli stresli oluyor bana sataşıyor alttan almaya çalışıyorum sürekli beni azarlıyor kızıyor geçen annemler yemeğe davet etti iş çıkışı geldi yüzüme bile bakmadı tersledi odama geçtik konuşuyoruz çıkardı silahını kafama tuttu bir kaç gün sonra ayrılmak istediğimi söyledin tehdit ediyor beni öldürürüm seni diyo vururum kimsede benden şüphelenmez ben polisim diyo
Cevabın nedir?
Tatlım tehditlerine boyun eğme. Polis de olsa şu an emniyete ailenle git beni silahla tehdit etti de mahkemeye çıkarılır. Ayrılmak istediğini ona değil ailene söyle. Ailen senin limanın tatlım. Anne baba siz haklıymışsınız ben onu tanıyamamışım. Bana böyle davrandı. Şunu söyledim beni silahla tehdit etti de korkma. Emniyete ifade verelim de. O tabanca kafana bir kere dayandıysa 2. ci ölüm olur Kuzenimin de başına öyle geldi. Ama biz silahla tehdit edildiğini bilmiyorduk. Bize söyleseydi öldürülmezdi. Sen kum torbası değilsin, Atış talimi yapılan saha da değilsin. Sen özelsin, değerlisin, verilmiş sadakan varmış. Ailenle emniyete git nişanlınla son defa onların gözleri önünde konuş ayrıl. Bir dahakine gel filanca yerde bir konuşalım mesajlarına iyi hal davranışlarına da kanma. Haberlere konu olursun"Yine kadın cinayeti" diye. Ru sağlığı bozuk insanla evlilik olmaz. iş ortamında fazla stres olabilir lakinkaba davranması hoş değil psikiyatriye gitmesi gerekiyor. AYRIL. Duygusal düşünme..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolislerin bir kısmı böyle. Kimi üniformayı giyince kendini devlet sanıyor kasıntı. Kimi zaten sinirli. Gezi olaylarında ankarada dersane çıkışı denk geldim. Resmen savaşıyorlar.
Arkadasım sevgilisi polisti yeni tanıştığı zamanlar arkadasımin bütün bilgilerini öğrenmiş. Bunları kullandı da. Zaten öpüşürken falan şiddet uyguluyormus. Bir kere ağzını kapatip bastırmış elinden zor kurtuldu.02 Yorumla
Soran+1 yılBenimde teyzemin kızının eşide polisle evliydi kıza şiddet uyguluyordu arada çıkıyor sanırım böyleleri benimkide Ankara polisi onlar daha bir farklı o dönemlerde iyidi aramız hep korurdu beni biyere gidicem zaman şuraya git orası temizdir ben burdayım buraya gelme sakın falan derdi
Cevap sahibi+1 yılBenim amcamda polis eşini çok döverdi. Arabada bile niye dışarı baktın diye morarmıştı gözünü. stesli meslek acısını ailesinden çıkarıyor. Bu yüzden açıkçası beni korkutuyorlar. evlilik çok farklı. Şimdi böyleyse ya evlenince daha da artarsa. Sevebilirsin ama ne kadar katlanabilirsin. İyi düşün. Şimdi nisanlisin. evlenip ayrılınca farklı bir damga yapışıyor.
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolisim diye kendini devlet ilan etmiş bu arkadaş bozuntusu kusura bakma, benim hep kızdığım yine kızacam bir insanı haksız yere öldürülürse bütün insanlığı öldürmüş gibidir hadis-i şerifini söylemek istiyorum, arkadaş ahirette ömür boyu yanmaya razı galiba. Bu hareketler geliyor gidiyor dini bilmemeni, din argümanlardan bihaber olduğunu gösteriyor. Aileinize söyleyin daha doğrusu iki aileyi yemeğe davet edin ve söyleyin en iyisi. Eşinizin sizi tehdit ettiğini de söyleyin eşiniz inkar edebilir sesini kaydetin ve ondan sonra sus pus olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir polis olarak yorum yapıyorum :
Polis olması kendisini asla kanun önünde ayrıcalıklı kılmaz, tam tersine bir polis memuru profesyonel eğitim aldığı için herhangi bir silahlı kkazada mazeretli sayılmaz, disiplin tüzüğünde mesai saati dışındaki davranışların mesleğe aykırı, saygınlığı giderici olmasında dahi disiplin cezaları verilmektedir. Bu açıdan ;kendisini dava edeceğinizi söyleyebilir, yanınızda şahit bulundurabilir ve kendinizi koruma altına alabilirsiniz.
Meslektaşım dahi olsa böyle birine yazıklar olsun diyorum022 Yorumla
Soran+1 yılEn büyük aşkı mesleği bidaha tehdit etmesiyle herşeyi amirine anlatıcam ve onun kariyerine son veririm üniformayı giyince kibirinden geçilmiyor beni bile tanımıyor
Cevap sahibi+1 yılMahkemeye vereceğini ve amirine şikayet edeceğini söylersen böyle rahat davranamaz. Mesleğini seviyorsa meslekten atılmaktan korkar
Soran+1 yılEvet benimde tek güvencem o zaten bana bir yanlışında daha işine veda eder
Cevap sahibi+1 yılŞahitli, delilli olun bu arada..
Soran+1 yılNasıl yapıcam peki ses kaydımı yapayım
Cevap sahibi+1 yılYanında konuşurken ses kaydı al, görüntü almaya çalış vs. Telefonla konuşurken alınan kayıt geçerli değil, hoparlör açık olup biri de duyarsa ve şahit olursa konuşmaya ayrı.
Soran+1 yılArtık bişeyler ayarlıcam, gerçi o uyanık onunda farkında varır ama
Cevap sahibi+1 yılOlsun, en azından böyle rahat davranamaz
Soran+1 yılOna cesaret edemiyorum işte anlatsa dahada kötü olur
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik tedavi alması gerek. Buna ikna etmek lazım
Soran+1 yılÖyle dediğim zaman hasta olan sendin diyor hasta olsam bu mesleği yapamazdım bilmiyormusun diyo
- +1 yıl
senin yapacagın seni sevmiyorum sen cok degiştin nişanı atıyorum hayatımda başka biri var ayrıldık demen son söz sende biter ailene babana annene herşeyi anlat destek cıksınlar topluca sikayet edin korkma sundan o da bizim gibi insan polıs olunca noluyor? başbakan mı? devletin köpegi işte
@bırabi sen farklısın sen üstüne alınma :)
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var mesleği yapmakla, tespit etmemişler demek. Suçlu dışında birine, hele nişanlısına silah çeken ağır hastadır. En iyisi amirine söylemek
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler eig için. :-)
Son durum ne şimd?
Soran+1 yılRica ederim:)
Konuştuk şimdilik iyi bazen kendimi kaybediyorum özür dilerim işte canım sıkılıyor birsürü it kopukla uğraşıyorum sende üstüme gelince dayanamıyorum idare et diyo bende daha dikkatli olucam dedi ama bakalım
Cevap sahibi+1 yılHakkınızda hayırlısı olsun, çok sorun varsa bir psikologdan destek alsın dert etmesin. Meslekte nadiren olur bu tip durumlar fakat mutlaka destek almak gerekir :-)
Soran+1 yılBen giderimde o benimle gelirmi onu bilemem bu tip şeyler ona ters:)
- +1 yıl
Bir daha diye kandırma git amirine şikayet et. Ne tekrarını bekliyorsun, kurşunu yedikten sonra bir anlamı mı kalır. Onunla muhatap bile olma. Hatta ayrıldıktan sonra uzun bir süre il değiştir sadece ailenin bileceği, o hıncını almadan durmaz gibime geliyor. Klişe olacak ama "Susma sustukça sıra sana gelecek" diye...
- +1 yıl
Dadılar için gizli kamera var ama ses kayıt da önemli ha bu arada ailende bilecek bazı şeyleri ama aile de bilmiyor ayaklarına yatacak anladın ailecek aksiyon filmi çevireceksiniz. Soğukkanlu olacaksınız rolünüzü iyi oynacaksınız. Amacın onun ağzından dökülmesini sağlayacak cümle kuracaksın. Silahına yeltenme sinilrneme tehdit cümleleri o sınırı koruyacak vücut dili her şey çok planlı olmalı. Ama bunu ailen bilecek.
- +1 yıl
Deli olayı ayrı, aşırı iş olayıyla tükenmişlik sendromu ayrı. Zaten her meslekten psikolojik sorun var. Bir öğretmen bile etkinlik için rapor alıyor açıklaması da ne biliyor musun? Akli dengesi yerinde olmadığı için ... süre izinlidir. Akli dengesi yerinde değil ama eğitimci :D O kişi balataları sıyırmış. Bir yıldıznamesine baktırsa onun bilen birine ama..
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
35Cevap
Ee ailen karşı çıkmış bir bildiği var dimi şimdi ayıkla pirinçin taşını korku salmayla seni elinde tutuyor manyakmış o tip en yakın zamanda ayrılmaya bak senin için en iyisi bu yoksa hergün Huzursuz mutsuz olursun aynı evde bir ayıyla ömür geçmez be demek öldürürüm ya sen bunu sesini kaydet telefonla savcılığa şikayet et can güvenliğim yok diye ayrılmak istiyorum diye polis miş valiymiş belediye başkanıymış hiç önemi yok bunların tam sopalıkmış o tip sinirim bozuldu şimdi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpolisleri bundan dolayı hiç sevmiyoum abi devletin verdiği ruhsatlı silahla cana kıymak nasıl bir mantık olur onu mesleğe kabul eden müdürlerede bişey demiyorum neymiş polisim kimse şüphelenmezmiş dna örneği diye bişey var :) korkma bişey yapamaz polisi polise şikayet edersin
11 Yorumla
+1 yılHasssttrr.. mutluluklar
https://i.hizliresim.com/qmRVdW.jpg30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence bu konuyu ailene söyleyip hemen ayrıl psikolojisi bozulmus onun bizim mahallede de var bir polis o da böyle psikolojisi bozuk eşini kendi kardeşlerinden kıskanıyor ve durumu hiç iyi değil ayrılma noktasindalar tedaviye ihtiyacı var senin nisanlininda en küçük bir şeyde gözü dönerse gidersin mazallah önlemini al canım üzüldüm: -(
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte stresse giriyo gelip bana kusuyor sinirini öfkesini
Cevap sahibi+1 yılBence kendini tehlikeye atma ileride daha kötü oluyorlar gozlemlerim bunlar canım ailenle ailesiyle konuş bir sekilde çözüm bul yani
Soran+1 yılYa seviyorum onu ama düzelmiyor ve göz göre göre kendimi ateşe atmak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuş ışte ne zarar gelir ki konuşmaktan
ayrıl uzatma mevzuyu hiç direk kes sana ulaşabileceği yolları sakın tek konuşma yanında biri muhakkak olsun babanın evindeyken sana bunları yapan kendi evinde neler yapar kim bilir !!
00 Yorumla
+1 yılBen de polsi hayraniyimdir he gözümü korkuttun allah korusun manyak cikmis seninki
02 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aynı değildir ama bana düştü demekki bitane
laan bu polislerin hepsimi böle geçen biri yine paylaştı ve kimden duysam bu problem var ailene söle sende
03 Yorumlaböyle kişi ile ömür boyu yaşanmaz en kısa zamanda ayrılman yollarını ayırman onuda amirine şikayet etmen sana yaptıklarını üstüne basa basa anlatman gerekirses ses kaydı görüntü kaydı ile kanıt yap ver
00 Yorumlakendini türkiyenin hakimi gibi görüyor arkadaş ne yapsın ayrıl gitsin l*n seni korkutoyor sadece hiç bir pohh yiyemez
00 YorumlaHic bir halt yiyemez sen ayrıl ondan. mahkemeye dilekçe ver tehtid etti diye
00 Yorumla
+1 yılbir skim yapamaz tehditini kayıt yap savcılığa git.
00 Yorumla
+1 yılYa ne süphelenemez he asil ilk ondan şüphelenirler
bence vur tekmeyi gitsin
evlevlenince dayak bile yersin00 Yorumla
+1 yılAyroly ula ondan yarin bigun ceker vurur eğitim zayiatindan gitme ablacim
00 YorumlaAteş olsa düştüğü yeri bile yakamaz o. Kadına silah çekmek nedir?
Ayrıl hemen...00 Yorumla
+1 yılSes kaydi yap polise git yine soyle ayrilmak istedigini konusmayi kaydet.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO görevi kötüye kullanıyor :) Artislik yaptığına bakma istemiyorsan yol ver gitsin. Madem pişman olacaktın niye başladın neyse
00 Yorumla
+1 yılyol yakınken bırak onu o seni evlenince döverdi şimdi şrfsz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. polisler hakkında millet bir ton laf ediyor kulak asacaktınız
09 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli olan insan olması değilmi ne farkeder polis veya başka meslekten olması
Soran+1 yılSenin gibi ayrımcılık yapan bir kafam yok en azından
Soran+1 yılSenin gibimi allah korusun:)
Soran+1 yılBen bedensel hasta olabilirim ama sen kafadan hastasın gördüğüm kadarıyla
Soran+1 yılHahahaaaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük bir belaya çatmışsınız, direk emniyet müdürlüğüne gidin, kimse size bir şey yapamaz. Direk ayrılın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık iyi senaryo yazmışsın polislere karşı bu kin fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin polislere karşı zaafın varsa buda senin zavallılığın burada inanıp inanmaman zerre kadar umrumda değil sen onları dışardan üniformayla mükemmel insanlar sanmaya devam et
Cevap sahibi+1 yılBen mükemmel insanlar demedim onlara karşı bir zaafımda yok ama saygı denen bişey var bende sizde asla olmayacak olan şey. Kafadan uydurduğunda şurdan belli günümüzde böyle tehditlere karşı sessiz kalan kız kalmadı artık eğer gerçekten öyleysede senin salaklığın ailenin sözünü dinleseydin o zaman ya da sessiz kalma şu an bildir durumunu bunu illa birinin mi söylemesi lazım aklın almıyo heralde
Soran+1 yılBende biliyorum o kadarını heralde düşündüğüm bişeyler var buraya paylaşmam değişik fikirler almamdı gelipte kimseye hikaye uydurmaya vaktim yok sen yalan yanlış sorular soruyorsan aynu şeyi herkesten beklemen yanlış ister inanırsın ister inanmazsın buda senin sorunun benim yeterince derdim var
Oha ya! Ne insanlar var:S yol yakınken dön derim. Böyle biri ile mutlu mu olunur?
00 YorumlaPolislerin çoğnn psikoljik sorunları var. yol yakinken nişanı at
11 Yorumlaal işte! sonra niye polislerle evlenmiyorsunuz diye soruyorlar.
00 Yorumla
+1 yılYuh öyle şey mi olur ya ayrıl kurtul kafana silah dayamak neymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen bırak bence, polislerle evlenemek akil karı değil, babam polis benimde ooradan biliyorum
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayır babam o kadar değil, az çok geçirmiş o evreleri ama az çok yansıyor eve. Gördüğü olaylar yüzünden bizi çok kısıtlıyor. Sevgilimi öğrendiğinde çok kızmıştı çünkü kızların başına neler geliyor bunu biliyor bana da öyle olacağını sanıyordu. Genelde ifade alan kişi olduğu için daha da zorlaşıyor işler @Asus50
kızlar ıbret olsun sıze buyuklerınızın sozunu dınleyın 90% yanılmıyorlar
00 Yorumlaişte bu yüzden ailelerin fikirleri önemlidir, dikkate almak gerekir.
00 Yorumla
+1 yılEeeee yapacak bisey yok sen istemissin hadi geçmiş olsun :)
00 Yorumla
+1 yılBu yıllarda cinnet geçirip bir şarjör ailesine boşaltan çok polis var demedi deme ibrahim ;)
03 Yorumla- +1 yıl
Yaa kafa buluyorum şurda sende atlıon birader o teşkilatta çoktan akrabam var rütbeli rütbesiz ayık ol
+1 yılDirek karakola gidip korunma talep et ve vazgeç. Yoksa ilerde daha büyük sorunlar seni bekliyor.
00 Yorumlaİşte böyle gerizekalıları da polis yapıyorlar ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılS. ktirsin ordan bütün kurşunlari yivleri var araştırmaları var. Bulmuş seni kandiriyor. bir b*k yapamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılResmen suç işliyor. Sende onu gizli kameraya çek tutuklat
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesin başında paralelci bir amir vardır adamı pskopata bağlatmış :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle seymi olur ayril bigun kac evden gitsin kslirsan bunun sonu hic iyi olmayabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı evde yaşamıyoruzki bize yemeğe gelmişti arada sırada bende onlara gidiyorum tek olduğumuz zaman adam manyaklaşıyor
Cevap sahibi+1 yılYaa sende görüşme işte
+1 yıluyurken saldir bagla yataga azini yuzunu kir
33 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok iyi olmuş
Burnunun dikine giden insana hiç acimam. Annen baban görüp geçirmiş insanlar. Olmaz dediler ise bir sebebi var. Şimdi kal tek başına00 YorumlaSende onu onun silahı ile topuğundan vur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten psikopatmis..
00 Yorumla
+1 yılOhaa adam tam psikopat hemen durumu babana anlat
00 YorumlaNeden savciliga gitmiyorsun hemen.
00 YorumlaYuhhh nasıl bir psikopatliktir bu
00 Yorumla
+1 yıldirek savcılığa git ve suç duyurusunda bulun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
+1 yılses kaydı yap. pislik.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. ben fatiha okuyup gidicem :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Üniforma Manyagı olmayın sizde.
00 Yorumla
+1 yılEline silah adam oluyor.
10 YorumlaHem Nişanlık hem aynı evdemi yaşıyorsun?
00 Yorumla
+1 yıldaha fazla kötüye gitmeden son vermelisin
00 YorumlaAmirlerine söylemekle tehdit et yuh.
00 Yorumla
+1 yılb*k vurur dag basımı l*n burası
02 Yorumla- +1 yıl
yok yok unutmuyoruz ama hersey okadarda kotu kolay degıl.
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe bekliyorsun?
00 Yorumla
Devamını Gör(37)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği