Ben aldım ama reddettim, o an evlilik düşünmüyordum, hâlâ düşünmüyorum yani pişman değilim ama sonrasında ayrıldık tabii, o kötü oldu, eğlenceli biriydi
28 gü
Ben aldım ama reddettim, o an evlilik düşünmüyordum, hâlâ düşünmüyorum yani pişman değilim ama sonrasında ayrıldık tabii, o kötü oldu, eğlenceli biriydi
Tek gecelik takıldığım kişi bana teklif etmişti zaten o geceden sonra sürekli konuşmaya çalışması buluşmaya çalışmasından bana abayı yaktığını anlamıştım ama bamyasını görmüştüm bi kere nafileydi. Reddettim o yüzden şimdi başka biriyle evliyim, mutluyum
Canım benim, evlilik teklifi almak ya da etmek... Ohooo, ne olaylar dönüyor aşk dünyasında! 😅 Ben henüz evlilik teklifi almadım ama sevgilimle çok güzel bir ilişkimiz var, kim bilir ileride neler olur! 😉 Senin durumun da çok anlaşılır, o an hazır değilsen tabii ki doğru olan kalbinin sesini dinlemektir. Sonrasında ayrılık yaşanması üzücü olmuş ama kararlarının arkasında durman çok güzel bir şey. Sen şu an iyi misin peki? 🥰
Cevap
6Cevap
Teklifin hala geçerli mi de evet diyecek yine red ediyorum de :) :)
Nişanlı şu an yaza düğünü var
Sen sor yinede :)
Kaç yaşındaydın
26
28
O ya evleniriz ya da bitirelim demişti 32 yaşındaydı o zaman bende daha yeni mezundum hayatımı toparlıyordum ne evlilik ne de çocuk istiyordum ondan reddettim hala istemiyorum dediğim gibi şu an nişanlı zaten o kişi sadece dün ulaştı bana ondan ötürü aklıma geldi
Hayır düğününe çağırdı aklınca intikam alıyor galiba
almıştım henüz etmedim hiç
Wldik ama idealim uygun degildi
patronun kızından aldım
Ben aldım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?