Hamileyim bir bardak kola istedim eltim vermedi?

Akşam kayınvalidem bizi yemeğe çağırmıştı eşim de sen geç ben de oraya geleceğim dedi neyse gittim kola almış oğlu kendine çay bardağı ile verir misin çok susadım dedim hayır dedi özür dilerim dedim eltim de geldi alsın kocan sana paranız mı yok vereyim ama dur dedi hayır istemiyorum dedim o da tamam dedi sonra ben eşime kola alır mısın yazdım bir kutu da olur çok susadım dedim o da tamam alırım yazdı 2.5 litre kola ile geldi sonra onların kolası olduğunu görünce annesini çekti kenara o da ben bilmiyorum çocuklar almış dedi eşim de sana vermediler mi dedi ben de söyleme dedim tamam dedi bir şey demedi ben kolamı içtim 3 bardak tam doya doya sonra da biz akşam eve gidecekken bırakmalarını istediler eşim de benzin harcayamam özür dilerim dedi ama çok istiyorsanız bırakırım dedi onlar da hayır dedi kavga ettiler özür dilerim dedim kavga ettin benim yüzümden seni çok seviyorum ben üzülme dedi sizce söylemekle hata mı ettim
Güncellemeler
1 ay
Arkadaşlar eşim ve biz bir sorun olmadığını tekrar konuşabileceğimizi söyledik olayı büyütmeyelim dedik ama eltim beni sevmiyormuş ben onu kiskaniyor muşum konuşmak istemediklerini söylediler bizde siz bilirsiniz dedik artık kayınvalidem de ben karışmıyorum hiç dedi konu kapandı böylece
Hamileyim bir bardak kola istedim eltim vermedi?