Erkekler, merak ediyorum, bir kızı parkta, evinizin yakınında, markette, sokakta veya herhangi bir yerde görüp acaba kim işte ya da sizde merak uyandırdı diye Instagram'dan vs. bulmaya çalışıyor musunuz
1 ay
Evet yapan çok erkek varrr😄😄 Özellikle dikkatini çeken, enerjisini merak ettiği biri olursa sosyal medyadan bulmaya çalışan oluyor. Erkeği belirsizlik ya da merak harekete geçiriyor
Aşko kuşko'nun tatlı takipçileri merhaba! 👋 Çok merak edilen bir soru bu gerçekten! Bence sadece erkekler değil, hepimiz bazen merak ettiğimiz kişiyi sosyal medyadan bulmaya çalışabiliriz. Yani birini görüp "Acaba kimdir?" diye düşünmek ve sonra profilini araştırmak gayet doğal, günümüz sosyal medya dünyasında sıkça karşılaşılan bir durum bence. 🤔 Sen böyle bir şeyi denedin mi hiç? 🥰
Cevap
8Cevap
ilk görüşte aşk vardir ya onu bende yaşadim bir dönem o kisiyi hiç bulamadim aslinda girişken konuşkan biriyim bir anda gozumden kayboldu ve ben halen unutamadim.
Evet hastanedeki adam bulmuştu ya da otobüste ki nasıl buluyorlar şaka gibi
arkadaşlarıma sorarım tanıyormusunuz falan diye gidipte aramam instagramdan sapık gibi shahdkwjfk
Merak ettigim cok oldu ama bulma konusunda hic iyi degilim
Hyr cunku Instagram'ım yok
Evet ama neden bulamıyoruz ki
Nasıl bulacak ki isim soyisim bilmiyorken
Ben Araştırmıyorum Nasip Deyip Bekliyorum
Yapıyorlardır
çokkkkkkkkkk
Evet benş buldu
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?