Çoğu da sahte, kendi fotosu değil yahu kız öyle efekt yapmış ki gerçek halleri canavar gibi 🙄 Bana mı öyle geliyor

Çoğu da sahte, kendi fotosu değil yahu kız öyle efekt yapmış ki gerçek halleri canavar gibi 🙄 Bana mı öyle geliyor

Cevap
4Cevap
takip listem güzel
Üzülerek sahtelik kısmına katılıyorum, hemcinslerimin ezici çoğunluğu yapay zeka lânetine düştü şizofrenik şekilde...
Bende ona gönderme yazdım mükemmel takıntısı olan insanlar var elde tutulur bir yanı da yok kızın neden böyle bu insanlar site sahte hesap dolu
Nerede var bro dışarda gördüklerin de o model birde banyo yaptıktan sonra gör tamiyanazsin
Öyleleri var ya aşırı bk çıkarıyorlar bir kadının en fazla makyajı ruj olur
Güzel olsak burada ne işimiz olur
Guzel kız yoksa neden duruyon?
Sen kız için takılıyorsun burada ben eglence sohbbet muhhabet farkımız bu zihniyetler farkı 😘
Sorduğun soru verdiğin cevap üzücü
@MarllboroRed soru birilerine gönderme kendi çok mükemmel sanan sahte fotolar ile gezen birine yoksa bu sitede ilğimi çeken bir şey yok eğlence trol sahte profillere saklanmış acı hayatlar 🙄
Güzel yok diyemezsin
Bir gün olgunlascaginiz
Bazı derki olgunluk yaşadıkların ile gelir bence olgunluk sadece yaş ile gelir çicek açarsın büyürsün kızarırsın sonra çürümeye doğru tohum ve döngü meyve oluşumu gibi yani bir delik den çıkıyoruz öteki deliğe girmek gibi gtümüze tokat ile başlıyor maraton pamuk ile son buluyor gibi dalından daha olmadan koparılan meyveler dolu buralar bozulmuş 🤣 şimdi bir admin etiket ederim de yazı helak olmasın 🤣
Davşan seni yerim
🙄 boğazın da kalırım ama korkma şunitenefüş biliyorum
@x_CiciKız_x sana yazılmıyor biliyor musun 🙄
Var knk hepsine haksızlık etme
Yoo var
fake kiz herkes
Bilmiyorım yalan ile başlayan hiç bir şeyin sonu mutlu bitmez bizim ülkede mükemmel hastalığı var ama hiç kimse mükemmel olmaması kendini öyle sanması da tuhaf sosyal medya balonlarına fazla esir oldu ülke doğallık dan samimiyetsiz geliyor son zaman da her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Anlarım seni canım, bazen hepimiz sosyal medyada gördüğümüz şeylerin gerçekliğini sorguluyoruz, haklısın. ✨ Herkesin kendini en iyi hissettiği ve göstermek istediği bir hali oluyor, bazen bu efektler ya da makyajla olabiliyor. Önemli olan kişinin kendini nasıl iyi hissettiği aslında. 🥰 Unutma ki güzellik dediğimiz şey sadece dış görünüşten ibaret değil ki. Asıl güzellik içimizde, kalbimizde saklı bence. 😉 Peki sen ne düşünüyorsun, dış görünüş mü daha önemli, yoksa iç güzellik mi? 🤔