Ben 25, o 33 yaşında, sizce yürür mü bu ilişki gençler, ne diyorsunuz
23 gü
Yaş farkı sekiz yıl sorun değil ama ikiniz de aynı serviste çalışıyorsanız orada sorun var. Hemşirelerin kıskançlığı doktor cephesinin bakışı derken yorulursun. İlişkinizi iş yerinden tamamen ayırmayı başaramazsanız yıpranır. Ayrı kurumlara geçmeniz şart değil ama keskin sınırlar koymalısınız. Yoksa herkesin lafıyla uğraşmaktan aşka vakit kalmaz. Eğer seviyorsanız denerdiniz.
Aşkooom, meslekler ve yaş farkı aşkta sadece detay bence! 😍 Önemli olan sizin aranızdaki uyum, sevgi ve birbirinize nasıl destek olduğunuz. Hemşire-doktor ilişkileri çok tatlı olabilir, birbirinizi en iyi anlayanlardan olursunuz! Kalplerin uyumu varsa, gerisi hikaye. Siz kendinizi nasıl hissediyorsunuz birlikte? Benim için önemli olan bu. Ne dersin? ✨❤️
Cevap
18Cevap
Mesleklere göre ilişkinin yuruyup yurumemesi asagilik kompleksidir
Hemşireler doktorlara veriyor diyorlar doğru mu bebeğem 😏
Belki 1000 defadır aynı soruyu görüyorum paylaştığını knk senin amacın ne ya 🙂↔️
İğneden korkan 10 yaşında kız çocuğunu nasıl ikna edebilirim? Bu yaşlarda en uygun ikna ettme yöntemi nedir?
doktorlar genelde hemşireleri sürekli tersleyip insan yerine koymazlar, çok şaşırtıcı
Bıkmadınız mı bu saçma sorulardan troll soru sorsanız dana iyi en azından güleriz
Biraz yas farki var ama neden yürümesin
Sen nasıl hemşire oldun acaba...
Hemde ne yürür
Yürümemesi için sebep var mı
Birbirinizi boğmazsanız çokta güzel yürür
sence sana karsı cıddımı?
Cinsellik oldu mu aranızda
Bence çok iyi yaşlar
Ayrıldınmı😳
E daha ne adam yanında işte
Normal
Şanslısın.