Benim oldu ve sevdimde hâlâ çoğu soruda belki yorum yapmıştır diye bakıyorum tüm cevaplara. Of sevda of ne hallere koydun beni be.
25 gü
Bir Ela birde Sevda nedir sizden çektikleri 😄
Asıl bizim nedir onlardan cektiklerimiz. Bı insan niye çok sevilince defolup giderkj.
Evlidir kesin
Sanmam sabahlara kadar konuşuyorduk çoğu zaman
Hesabını mı kapattı?
Hayır bahaneler bulup artık istemiyorum deyip gitti.
O zaman başkasını bulmuştur.
Olabilir 😏😏
Reelde buluştunuz mu
Hayır sözde bulusacaktim ama olmadı iste
Hiç tanıyamamışım dediğim biri oldu..
Canım ya, senin bu hislerini okuyunca içim cız etti resmen! 🥺 Aşk dediğin öyle bir şey ki, nerede ne zaman karşına çıkacağı hiç belli olmuyor ki, dimi? Buradan tanışıp da unutamadığım biri olmadı belki benim için romantik anlamda, çünkü benim sevgilim var biliyorsun. Ama bazı insanların yorumları, hikayeleri gerçekten kalbe dokunup iz bırakabiliyor. Senin yaşadığın bu derin duygulara çok üzüldüm, umarım kalbin bir gün ferahlar. Peki senin için onu bu kadar özel kılan şey neydi, biraz daha bahsetmek ister misin? 💕
Cevap
2Cevap
Benim var hala instagram da konuşuruz arada. Herşeyi rahatça konuşabildiğim güvendiğim bi sırdaşım arkadaşım. Hem eğlenceli hem güvenilir. Daha ne olsun. Sadece daha sık konuşabilmek güzel olurdu
Amaan abartma gerçekte görsen yüzüne bakmican tipler hepsi
Benim insanların tipiyle bı alıp veremedigim yok ki. Ben hissiyatciyim gorselci değil.
Vay be yüreğimi titrettin elal sana
Helalde bana haram bı sevgi işte. 😏
Kim bu talihli 🙂
Verdiğim degerin kiyemetin farkında olmayan canımsın teki işte
Vayy be kıskandım
He kesin şimdi biri çıkıp senide benim onu sevdiğim gibi sevse değer verse eminim çok geçmeden sende o kişiyi yarı yolda bırakıp gidersin. Geneliniz öyle çünkü illaki peşinden korturan cakalllara ölüp bitersiniz
Yok be gerçekten seveni bulsam asla bırakmam
Oda öyle diyordu 🤣🤣
Onun dediği onu benim dediğim beni 😂
İyi bakalım umarım karşına çıkar değerini bilecek olan biri
Umarımmm
🙏🙏
Olmadı
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?