• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri
1 ay

Hamileyken eşim bana seni sevmiyorum diyor. Ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
310
Yapay Zekaya Sor

Yüzüme bağıra bağıra seni sevmiyorum diyor, 2 ay sonra çocuk doğacak

Hamileyken eşim bana seni sevmiyorum diyor. Ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?
Hamilelik Soruları Çocuk Soruları Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • berrakbenn
    berrakbenn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    1 ay

Simdi açık olmak gerekirse boşan demek kolay ama boşanmak zor.
    Bebek doğup sular biraz durulana kadar Hayati kararları rafa kaldır bence. eşinin bu patlamaları muhtemelen kendi içindeki korkuların bir yansıması çünkü sorumluluk almak çoğu erkeğe gerçekten zor geliyor konu bir bebek olduğunda özellikle bu gerginlik daha da artıyor..
    Eşinin geçmişteki haliyle şimdiki hali kıyasla eğer bu geçici bir cinnet hali gibi ise birazcık beklemeni öneririm ama bu onun gerçek yüzü ise bunu bilerek ama kararı sakinleşince vermek üzere ertele şu an o sağlıklı bir iletişim kuramıyor onunla şu an tartışmaya girmek yerine arana duygusal bir mesafe koy o bağırırken sen sessiz kalıp odadan çıkarak bu çirkin uslübün sende bir karşılığı olmadığını ona hissettir lütfen. şu an canın çok yanıyor anlıyorum ama hayatın en büyük fiziksel ve duygusal değişimini yaşarken ömürlük bir kararı bir gürültünün içinde verme.. odak noktanın sadece sağlıklı bir doğuma ve kendi huzuruna çek şimdilik. unutma bu konuyu halının altına süpür demiyorum sadece şimdilik rafa kaldır ve elinden geldiğince kendi bebeğini ve kendi sağlığını düşün 🫂💖
    Kendine çok iyi bak güzel kadın💐

2
    2 Yorumla
    • AlperOnrKücük
      AlperOnrKücük
      1 ay

Hocam Yapıcı bir yorum yapmıssınız tebrik ederim fakat Annenin sağlığı bebegide etkiler üstelik baba ilgisiz biri ise Anne tek başına bu yükü taşıyamaz
      Annenin Kendini ve bebegi düşünmesi lazım.
      Annenin çektiği sıkıntılar bebekte maddi/manevi kalıcı hasarlara yol açar.

Yorumla
    • berrakbenn
      berrakbenn
      1 ay

Anne şu an çocukla ilgili bir şey yapamaz maalesef eşiyle tartışması da onun ve bebeğinin sağlığını kötü etkiler şimdilik rafa kaldırmak en sağlıklısı.. taşımayı reddeden bir erkeğe biseyi dayatmak çok zor ve beyhude.. Bebek zaten şu an istenmediğini hissediyor ve bunun etkilerini maalesef ki yaşayacak.. süreci nasıl daha hasarsız atlatabiliriz ona bakmak lazım sonuçta şu an boşanmak da gitmek de kalıcı çözüm değil çocuk doğunca yine papaz olacaklar sonuçta.. Allah yardım etsin gerçekten zor

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Aynısı benim de başıma geldi biliyormusun? Tüp bebek annesiyim sürece başlamadan 57 kiloydum süreç içinde iğne ilaç bir sürü hap kullandım çok kilo aldım 93 kilo oldum transfer oldum iğne ilaç alımım devam etti hamileliğim de 100'ü geçmişti kilom bana 34 haftalıkken kalkamamıştım yerden "m. l gibi olsun az ye" desi çok zoruma gitmişti şu an 9 aylık bebeğim hâlâ zoruma gidiyor. Bu erkekler neden böyleler bilmiyorum çok kabalar laflarının nereye gideceğini bilmiyorlar düşüncesizler içimde senden bi parça var ya bebeğimiz var neden saygı duymuyorsunuz? Allah yardımcımız olsun inşallah.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Hamileyken bende kilo aldım aynısını dedi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Evire cevire dövecen

Yorumla
  • yagmurbl
    yagmurbl Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    1 ay

Yani inanılmaz gerçekten hamilelik gibi hassas bir dönemde bunu duymak çok ağır ama sırf çocuk var diye sevgisiz ve saygısız bir yerde kalmak zorunda değilsin. Şu an duygusal karar vermek yerine önce kendini ve bebeğini psikolojik olarak güçlü tutmaya odaklan. Bir erkek öfkeyle konuşabilir ama sürekli seni değersiz hissettiriyorsa bunu görmezden gelme. Kendini kaybetmeden, ekonomik ve duygusal olarak ayakta durabileceğin zemini kur çünkü kadın en çok kendi gücünü hatırladığında toparlanır. Eşinle tekrar otur bir konuş neden böyle dediğine dair

0
    13 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Nasıl kuracam 5 kuruş paranın hesabını yapıyor ne alsam fişini istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Çalışmama izin vermiyor

Yorumla
    • yagmurbl
      yagmurbl
      1 ay

Dediğim gibi eşinle otur konuş anlaşamazsan ailenin evine git boşan çünkü böyle biriyle olmuyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailem istemiyor bizi

Yorumla
    • yagmurbl
      yagmurbl
      1 ay

Ailen neden istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

İstemiyorkar iste

Yorumla
    • yagmurbl
      yagmurbl
      1 ay

Kan bağı var ailen sonuçta affetmeleri için yalvar bir iş bulana kadar yani senin hayatını bilmeden tavsiye veremem ama mantıklı düşün çocuk doğduktan sonra bak duruma göre

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kendim birssyler yapmaliyim

Yorumla
    • yagmurbl
      yagmurbl
      1 ay

Evet bu baskıya maruz kalmayı hak etmiyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailemde kötü gidersem iyi davranmazlar

Yorumla
    • yagmurbl
      yagmurbl
      1 ay

Yani onlarla yaşaman için demiyorum sokağa gidersen zorluk çekersin yani en azından bir iş bulup ayrı eve çocuğunla birlikte çıkana kadar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

İs bulsam bile ev gecindirmek zor

Yorumla
    • yagmurbl
      yagmurbl
      1 ay

Zor tabii ki ama böyle daha da zor

Yorumla
  • Maykılevdeoturuyor
    Maykılevdeoturuyor Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bir çocuk babasız ya da annesiz büyür ama asla sevgisiz büyümez. Bir çocuğun huzursuz, sevgisiz ve şiddet dolu bir evde büyümesindense, mutlu ve güvenli bir ortamda büyümesi çok daha sağlıklıdır. Kadın karnında onun canını taşırken, ona bu haksızlığı ve eziyeti reva gören, anneyi sevmeyen ve şiddet uygulayan bir adam bir zahmet babalık da yapmasın. Bu yüzden, hem annenin ruh sağlığı hem de doğacak bebeğin geleceği ve güvenliği için bu sevgisizliğe ve şiddete asla boyun eğilmez; bu evlilik bitirilir ve yollar ayrılır.

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 ay
  • Canım benim, bu kadar önemli bir dönemde böyle sözler duymak çok yıpratıcı olmalı. 🤰💔 Eşinin bu çıkışının altında yatan bir şeyler olabilir mi hiç düşündün mü? Belki korkuları var ya da kendini ifade edemiyor. Sakin bir anınızda açıkça konuşmayı dene, belki profesyonel bir destek de iyi gelebilir. Unutma, şu an en önemli şey senin ve bebeğinin sağlığı. Kendini dinle ve önce huzurunu düşün. Sarılırım sana. 🤗💖

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

69

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.

boşan evet

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Valla biz kadınlara çok üzülüyorum okudum doktor oldum fiziğim güzel insanların sevdiği biriyim ama hiçbir erkek tarafından yeterince değer görmedim aldatıldım çünkü sevince tam seviyorum ilgiye boğuyoruö erkek de kendini bi bok oldum sayıyor benden vazgeçemez sanıyor. Yani canlarım kadın olmak çok zor çok ağzınla kuş tutsan yaranamazsın önce sever gibi yapar sonra nefret kusar. Çok üzgünüm ama istersen bu süreçte bebeğini düşün sessizce kendi hayatına odaklan başka şeylerle ilgilen yeni arkadaş edin baksın bi bensiz de yapıyor desin bakarsın adam olur olmadı mı mecbur boşanacaksın

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Maddi durum el vermiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Maddi durum el vermedigi için gidemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Tamam canım ilk aşamada sana git diyen yok zaten ama biraz aynı evin içinde de olsan ondan bağımsız bir hayat kur , sık sık arama , arkadaş edin , kendi kendine gezmeye çık yürüyüşe git bak bakalım belki değişir ama ilerleyen süreçte canını acıtmaya devam ederse boşanırsın maddiyat da bi şekilde çalışarak olur hemen hamileyken boşan demiyorum ki

Yorumla
  • AlperOnrKücük
    AlperOnrKücük Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay

Bu durum tekrar tekrar yaşanıyor ve bütün çabalarınıza rağmen düzelmiyorsa, hem sizin hem de çocuğunuzun yaşam kalitesi için ayrılmayı ciddi şekilde düşünmeniz gerekir. Çocuğunuzun ileride yaşayabileceği sorunlar, şu anda maruz kaldığınız stres ve gerilimle yakından ilişkili olabilir. Bu yüzden sizin de huzurlu ve stressiz bir ortamda yaşamanız çok önemlidir. Kendinizi ve çocuğunuzu güvence altına alarak ilk adımı atmaktan çekinmeyin. Eşiniz bu konuda adım atmıyorsa, siz kendinizi ve evladınızı düşünün. Tazminat, nafaka ve haklarınız konusunda kesinlikle taviz vermeyin.

‎Toksik bir babanın Şiddeti ile yaşayan bir Evlât olarak söylüyorum tavsiyelerimi ciddiye alın, yuvasına değer vermeyen biri için ömür harap edilmez.

Huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir ömür dilerim.

0
    0 Yorumla
  • scorpiongirl429
    scorpiongirl429 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 67%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.

Aa ne kadar düşüncesiz ne biçim bir insan bu. Hiç empatisi yok. Hamilelik dönemindekni bir eşe denir mi bu? Hadi ergenlik döneminde çocuklar ebeveynlerine seni sevmiyorum diye bagirabilir. Bu adam senin ne çocuğun ne de ergenlik çağında. Evlilik isteğe bağlı bir şey, sanki sana mecbur mu evlenmiş.

1
    0 Yorumla
  • StormAngel000 m
    StormAngel000 Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Sevmiyorsa neden senin ve doğmamış çocuğun günahına girdi yani bazı insanları anlamıyorum gerçekten sevmiyorsun tamam ama çocuk var ortada onu da mı sevmezsin yazıkk ne diyelim boşanmak kolay olmuyor ama eğer evine sana çocuğuna karşı sorumlulukları getşrmiyorsa zaten kağıt üzerinde kalır o evlilik o yüzden böyle bir adamla yol almaktansa bitirmek daha hayırlı olur

0
    0 Yorumla
  • ÇiçeğiburnundaAnne
    ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 88%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.

Yanlış bir hareket ama bazen öfkeliyken (özellikle erkekler) ağızlarından çıkan söze hakim olamayabiliyorlar sıkma canını sevmez olur mu psikolojik olarak ben çok sinirliyim sen de kırıl sinirlen duygusuyla en acıtıcak şeyleri söyler bazı insanlar, üzülme bebeğinin sağlığı mühim sen artık bir annesin 🙃🌸

0
    0 Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 33%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

İlk olarak karnında bebeğini taşırken bunu demesi çok yanlış, sevmediği birisinden neden çocuk yaptı onu da anlamadım. Ama boşanıp boşanmamak konusunda sen ciddi derece de kendin düşünmelisin. Sonuçta o çocuğa bosandıgon zaman yalnız bakmak zorunda kalabilirsin veya bir süre sabredersen ve sonrasında boşanabilirsin.
    Fakat şu an düşüneceğin şey öncelikli olarak çocuğunu sağ salim doğurmak olmalıdır…

0
    0 Yorumla
  • Tefix53_
    Tefix53_ Takip Et
    Master Yaş: 32
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Zor bir durum söylenecek çok bir şey yok akıl vermek de bize düşmez ama ailene konuyu açmalısın sonrasında da boşanma davası kendine saygın olsun, modunu düşürme, eğer bir mesleğin vs de varsa sonrasında kendi düzenini kurmaya kadar ilerlemeye bakmanı öneririm.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Söyledim gelme buraya dedi

Yorumla
    • Tefix53_
      Tefix53_
      1 ay

O zaman yine şahsi yorum olarak biraz sabredip hem maddi açıdan hem de psikolojik olarak bu süreçte kendine yatırım yap sonrasında da günü gelince kendi düzenini kurmak üzere uzaklaşabilirsin. Bir de yanlış anlama ama konuşacak birisi olmasını da tavsiye ederim, insanoğlu paylaşan bir varlık anlatmak da iyi gelebiliyor sonrasında kafana takmaktan hasta olmanı da istemeyiz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Yapabilirmiyim sence

Yorumla
    • Tefix53_
      Tefix53_
      1 ay

Seni tanımadığım için ve hakkında Çok fazla detaylara hakim olmadığım in kesin yaparsın veya yapamazsın demem doğru olmaz. Ama insan isterse başarır düşüncesindeyim. Yardımcı olabileceğim bir durum olursa da elimden geldiği taktirde psikolojik olarak da destek olabilirim. ( bu kısmı da yanlış anlamanı istemiyorum )

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Çocuk yapana kadar çok mu kibardi peki? Kendini hiç mi belli etmedi de bu adamdan hamile kaldın ben onu merak ettim. Artik olan olmuş. Ben olsam ailem destek olacaksa şimdiden onların yanina giderdim. Hem kocanın da burnu belli surter. Grci huylu huyundan vazgeçmez ama...

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailem arkamda durmadı gidecek yerim yoktu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Üzüldüm. Allah yardimcin olsun. Ailen arkanda olsaydi eşin olacak kisi bu kadar kötü davranmaya cesaret edemezdi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Aynen

Yorumla
  • cansıkıntısıonline
    cansıkıntısıonline Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 592 cevap paylaştı.

Yani hele bu dönemde yapılacak şey değil benim de eşim hamile 1 ayımız kaldı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum ona ama seninkinin yaptığı tam karaktersizlik olmuş

3
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Kendimi çok çirkin değersiz hissettim

Yorumla
    • cansıkıntısıonline
      cansıkıntısıonline
      1 ay

Sen bakma ona o kendine baksın sen mükemmelsin her zamanki gibi mükemmel olmasan evlenmezdi o karaktersiz hamilelikte daha çekici ve güzel oluyor kadınlar benim eşim de öyle sen de öylesindir kesin üzme kendini yavrum

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      1 ay

Helal olsun valla

Yorumla
    • cansıkıntısıonline
      cansıkıntısıonline
      1 ay

@SessizHatun6134 Teşekkür ederim

Yorumla
  • ErdemK38
    ErdemK38 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

nasıl evlilikler yapıyorsunuz, nasıl insanlarla bu yollara giriyorsunuz bazen gerçekten aklım almıyor. Sanırım gerçekten ben bu devrin adamı değilim.

2
    3 Yorumla
    • benmigocanmi
      benmigocanmi
      1 ay

Tek düşündükleri para olduğu için çoğu şeyler gözden kaçıyor çünkü

Yorumla
    • ErdemK38
      ErdemK38
      1 ay

@benmigocanmi maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

@benmigocanmi ne parası parası yokki

Yorumla
  • saskinomayra
    saskinomayra Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 53%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.

çocuğu yaparken aklı neredeymiş? bu nasıl bir saf kötülük böyle? kızım senin arkanda duracak anan baban varsa, gidecek kapın varsa hiç durma... Allah hakkından gelsin böyle kötülerin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailem yok diye yapıyor zaten

Yorumla
  • Filosuruğu
    Filosuruğu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 110 , eic 100%
    1 ay

Adam durdu durdu hamileyken mi böyle davranmaya başladı önce bir konuş neden böyle diyorsun diye eğer laf çevirirse gizlice telefonunu kontrol et mesajlara fotolara vs bir şeyler bulursun

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sevmiyorum seni diyor

Yorumla
  • öylesinebirseyistee
    öylesinebirseyistee Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 98%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.

Ayrılmalısın, böyle bi pislik ne seni ne çocuğu sevebilir. Kendi sağlığın ve huzurun, bebeğin de psikolojisi için ayrılman gerekiyor. Düzeltmeye uğraşma bunun gibiler düzelmez. Umarım kendini kurtarırsın onun elinden.

0
    0 Yorumla
  • KüncülüZadeHanım
    KüncülüZadeHanım Takip Et
    Bilge Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Az detaylı olduğu için tam bişey diyemiyorum ama şu bir gerçek kimse kimseyi o kadar üzmemeli. Sevmiyorsan konusmalisin... Öncesinde ne oldu acaba. İlk evlendiginiz zamanlar evliliğinizi, ilişkinizi yipratacak biseyler mi oldu...

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Terbiyesiz pislikler ne demek sevmiyorum. Sevmiyorsa neden evleniyorsun neden hamile bırakıyorsun

5
    1 Yorumla
    • AdamAdam07
      AdamAdam07
      1 ay

Hepsi aynı bunların

Yorumla
  • yarıölü
    yarıölü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    1 ay

Ona şunu de peki ecdadını sktimin çocuğu. Benim ne günahım vardı doğacak çocuğumun ne günahı var dı de

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Acimiyorum size diyor

Yorumla
  • cannsssu
    cannsssu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 54%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı.

Topla eşyalarını çek git evden gidecek yerin yoksa bile kadın sığınma evlerine git inanki daha iyi olursun

2
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sokakta kalırım korktsu var

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Boşan demesi kolay millete karnında çocukla tek başına genç yaşta büyütmenin sorumluluğunu almak ne kadar zor. Benim sana soracak iki sorum var? Ailen destek çıkar mı? Elinde mesleğin var mı memurluk vs?

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailem destek vermiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Atanamadim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

O zaman sabretmen gerekiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Çocuğunu ona verip kadın sığınma evine gidecem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Doğurduktan sonra çocuğundan ayrılamayacağını farkedeceksin. Annelik iç güdüsü bambaşka

Yorumla
  • Neco40
    Neco40 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.

Yuh be is olmuş bitmiş madem bunu söyleyecekti çocuk niye yaptı senden ama durduk yere söylemedi heralde bir tartışma mi oldu aranızda belki anlık sinirle söyledi

0
    0 Yorumla
  • 1zamanyolcusuyum
    1zamanyolcusuyum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

Hayatım boyunca hiç anlamadım bu evlilik meselelerini. İki insan bir ömür birbirini sevmek, destek olmak için falan evlenmiyor muydu aga nedir bu olaylar yaw.

0
    0 Yorumla
  • İstanbullukız34
    İstanbullukız34 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay

Al başını git çocuk doğmadan sonrası daha da zor olur tecrübe ile sabit demedi deme.

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Doğsa ne olur

Yorumla
    • İstanbullukız34
      İstanbullukız34
      1 ay

Karnındayken götür sonra bırakmaz belki diye dedim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Tecrübeyle sabit demişsin

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Öncesinde de sinyaller vardır da sen yine de çocuk yapayım demişsindir. Şimdi ayıkla pirincin taşını hadi, hemde çocukla..5 yıldan önce çocuk yapanda akıl yok, evlilik zaten akıllı işi değilken bu ülkedeki erkeklerle

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Nasıl da bildim. Öncesinde de sorunlar varken çocuk yaparsan olacağı bu. Çek şimdi cezasını

Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Desene ya oli şimdi mi aklına geldi p zevk sende bu saatten sonra onunla durursan sende karektersiz söyleyim

1
    1 Yorumla
    • Gof34
      Gof34
      1 ay

Boşan gitsin

Yorumla
  • SessizHatun6134
    SessizHatun6134 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    1 ay

Çocuk için katlanmak bazı şeyler görmezden gelmekde doğru değil bu konuyu ailenle paylaş konuşsun alsin karşısına derdi neymis

1
    0 Yorumla
  • Pilot_Vecihi
    Pilot_Vecihi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 ay

Hamile eşini ilgiye boğup her gün çeşitli şekilde mutlu etmek varken sevmediğini mi söylemiş nankör

1
    0 Yorumla
  • Bay_Nutella
    Bay_Nutella Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 94%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.

Bir anne adayına yapılabilecek en büyük hainliği yapıyor kocan Şu an sana allah onu bildiği gibi yapsın

0
    0 Yorumla
  • mavilibalina
    mavilibalina Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Böyle karaktersiz insanlarla nasıl evleniyorsunuz hadi evlendiniz nasıl hangi akılla çocuk yapıyorsunuz anlamıyorum

0
    0 Yorumla
  • YalnızKadınnn06
    YalnızKadınnn06 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 731 cevap paylaştı.

Sevmiyomuş seni böyle birinden niye çocuk yaptın? Bi de fiziksel olarak yıpranıp bir sürü acı çekeceksin boşu boşuna yazık valla.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

O aşamadan sonra maalesef duzelmiyor bir şey.. benim eniştem de öyleydi ablamı uzer ergen ergen davranırdı (gerçi ablam da sütten çıkma ak kaşık değil) böyle ilişkiler insanı hasta ediyor. Bence bırakmak ferahlıktir bazen

0
    2 Yorumla
    • damlanur67
      damlanur67
      1 ay

Ablan naptıda

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

@damlanur67 ablam iyi huylu biri değil. Dünyanın en beyefendi erkegini koy sıkılır. Kaos seviyor. O yüzden degmez

Yorumla
  • Ayabasanmaymun s
    Ayabasanmaymun Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.

Açıkcası bunların bir anda olmadığını sanıyorum. Neden bu evliliğe çocuk?

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Çocuğu o istedi çok baskı yapti

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Bende belki düzelir dedim

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 ay

maalesef 7 de neyse 70 te de o... ailem arkamda değil demişsin maalesef ya yutkunup devam edeceksin ya da ayrılacaksın yani bu adam düzelmez gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ben ayrılmaz o ayrılır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ya aldatır ya döver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ben ayrılmazsam o ayrilir

Yorumla
    • Ayabasanmaymun s
      Ayabasanmaymun
      1 ay

Allah korusun diyelim yine de ya

Yorumla
  • endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

konu çok az detaylı aktarılmış. üzücü tabi ama bişeyler eksik bence. niye boyle dedi bi de bagırarak. bi şeye kızmıs sogumus olmalı.

0
    0 Yorumla
  • KaRa-MaSKe-34
    KaRa-MaSKe-34 Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 963 cevap paylaştı.

Diyemedinmi.. Madem sevmiyordun Neden hamile bıraktın

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Sordum çocuğu at git dedi

Yorumla
    • KaRa-MaSKe-34
      KaRa-MaSKe-34
      1 ay

Böyle biriyle nasıl evlendin nasıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Bilmiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Bence günah ama çocuğunu aldır bosan kendi ayaklarının üstünde dur. Çünkü eğer bebek olur jse çocuk olursa boşanmak istemeyeceksin dahada zorlaşır şimdi çocuğa iyi davranacakmi oda belli değil

1
    2 Yorumla
    • Pilot_Vecihi
      Pilot_Vecihi
      1 ay

7. Ayda çocuğu ne aldırması?

Yorumla
    • ismiönemsizadam
      ismiönemsizadam
      1 ay

Çocuğu aldıramaz erken doğum olur o.

Yorumla
  • ceza2
    ceza2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Neden bunu diyor? Durup dururken diyemez. Aslında hiçbir şekilde deme hakkı yokta ama sebep ne?

1
    1 Yorumla
    • uzgunkupek
      uzgunkupek
      1 ay

ne olursa olsun hamile esine seni sevmiyorum diyip bagirmak dogru degil bi sorunu varsa duzgunce konusabilir kac yasinda adam cocuk gibi bagrip cagrarak napmaya calisiyor

Yorumla
  • 1Dehliz1Zirve
    1Dehliz1Zirve Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    7 gü
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çok garip gerçekten, derdi neymişte böyle diyor

0
    0 Yorumla
  • çok_yaramazınız
    çok_yaramazınız Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 50%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.

Cidden mi ha neden hamile başkasından mi olsu sanki

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Seni sevmeyen biriyle çocuk var diye neden evli kalasın?

0
    0 Yorumla
  • Grandiflora
    Grandiflora Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 46%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Sakinliğini koru.. Bebek doğduktan sonra karar al derim.

0
    0 Yorumla
  • Wolfg
    Wolfg Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Çocuk yaparken aklı nerdeymis neden seninle evlenmiş o zaman?

0
    0 Yorumla
  • Belkibirgünbiryerde
    Belkibirgünbiryerde Takip Et
    Xper 7 Yaş: 44 , eic 95%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.

Kızgınlıkla söylemiyorsa ayrılmak çözüm gibi. Ama sabretmek de zor olan çözüm.

0
    0 Yorumla
  • Olabilirxwqyx
    Olabilirxwqyx Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.

Çocuk daha doğmadan ayrıl bence çok da zorlamanın mantığı yok bari çocuk katlanması

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Madem sevmiyormuş ne diye hami1e bıra1kmış artık çocukta olmuş biraz zor ayrılırsın Ne diyelim kul kaderini yaşar mış Allahım sabır dayanma gücü versin

0
    0 Yorumla
  • Aydın007
    Aydın007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Bu söylediğin şeyi, sık sık yapıyorsa; ayrılmalısın. Ama bir iki defa olmuşsa gözlemlemeye devam et.

0
    0 Yorumla
  • Kanka-35
    Kanka-35 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    1 ay

şarapsız mal demedinmi çocuk ypamadan deseydin şimdi terkedilmeyeceğinimi sanıyor

0
    0 Yorumla
  • xxxMAVİxxxx
    xxxMAVİxxxx Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 100%
    1 ay

Çocuk olana kadar aklı neredeymiş. Ayrıl gitsin

0
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Yok artık yaa hamile olan yoksa eşinmi bune saygısızlık

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Çocuk doğar doğmaz anne evine git
    Psikolojik şiddet boşanma nedenidir
    Boşan

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Ailem istemiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 ay

Niye istemiyor

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Bosanmalisin gercekten seven insan sana bunu soylemez zaten bi ömür bunu mu cekicen

1
    0 Yorumla
  • Sevilmekisteyen44
    Sevilmekisteyen44 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 45
    1 ay

Ayrılmak çözüm değil halbuki de, sen ayrılmak istemiyorsan kendisinin boşanmasını bekleyeceksin. Sevmiyorsa seni, çare yok kabullen.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Zarar veriyor

Yorumla
    • Sevilmekisteyen44
      Sevilmekisteyen44
      1 ay

Sende seviyormusun hala?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

Neyini seveyim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 ay

Ayrıl sana en hassas döneminde eşlik edip yardım etmeyen biriyle ömür geçmez

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 ay

Eşini önce iyi bir skip sonra bağırta bağırta doğurtmak gerek ki akıllansın

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 ay

Yatağa bağlayıp fantezi diye vur kırbacı bana öyle yapmıştı karım

0
    0 Yorumla
  • alevefe
    alevefe Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    1 ay

Kız sen delımısın ananmlara gıt bosanmanı ver dogur orada cocuk buyusun bıraz calıs baka evledınada kendınede ne cekıyon o salagı

1
    0 Yorumla
  • Anonimm5238
    Anonimm5238 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 19
    1 ay

Allah belasını verir inşallah çocuğu ona bırakıp terk ederdim

2
    1 Yorumla
    • Orhan1666
      Orhan1666
      1 ay

👏👏👏

Yorumla
  • LadyDew
    LadyDew Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    1 ay

Allah b l snı versin. Bu erkekler insan değil

2
    0 Yorumla
  • cenkceri0
    cenkceri0 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    1 ay

Tam bir aptalmis duygusal olarak zaten çöküş dönemindesin destek olacağı yerde sana bağırıp daha da dibe çekiyor.

0
    0 Yorumla
  • selcandilruba
    selcandilruba Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 ay

Bu çok utanç verici bır durum bir kadını istiyorsan her şeyiyle kabul edersin böyle insanlar ılerde çocuk olunca baba olamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 ay

Sırf yorum kascam diye ne kadar yalan söyleyen var aqw

0
    0 Yorumla
  • FATİH3428
    FATİH3428 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 43
    1 ay

Bi erkek bu aşamaya kolay kolay gelmez kendinide sorguladinmi?

0
    2 Yorumla
    • uzgunkupek
      uzgunkupek
      1 ay

hep kadini suclamaniz bittiyse birazda erkekigin erkekligini sorgulayin? hamile esine bunlari bagrarak diyebilicek saygisizligi kendine hak gormesi onu erkekmi yapiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      1 ay

@uzgunkupek çokta kolay oluyor ya kendi dünyamdan bakma

Yorumla
  • Devamını Gör (77)
Devamını Gör(122)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hamileyken eşim bana seni sevmiyorum diyor. Ne yapmalıyım, ayrılmalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Hamile olan karımı sevmiyorum ama o beni çok seviyor, ne yapmalıyım sizce? 29 cevap verildi
Hamileyim ama eşim ayrılmak istiyor? 86 cevap verildi
Boşanma aşamasindayim esim beni sevmediğini söylüyor bir aylık gebeyim ne yapacam bilmiyorum? 9 cevap verildi
Hamile olan karımı sevmiyorum, ama o beni çok seviyor maalesef? 5 cevap verildi
Hamileyim, eşim beni terk etti. Ne yapmalıyım? 68 cevap verildi
4 aylık hamileyim eşim ayrılmak istiyor, ne yapmalıyım? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaban mersini özü sever misiniz?
  • Deveye ayran iç demişler kırk çadır devirmiş niye nolmuş? içeceksin ayranı, öpeceksin arabı... demişlermi ne?
  • Risk almayı sevenlerden misiniz?
  • Yapmaktan en zevk aldığın şey ne?
  • Bezelye pilav ikilisini seviyor musunuz bezelye de et mi tavuk mu olmalı?
  • Yalnız mısın Sevgilin yanında mı?
  • şu an kimler denizde olmak istiyor?
  • Dondurma yemeden durabilen var mı, siz kaç gün dayana biliyorsunuz?
  • Hangi yemekler limonsuz olmaz?
  • Genelde yaşınıza uygun mu davranırsınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨