İçinizden ne geçer, ağlar mısınız, öfke mi duyarsınız, tutup intikam mı alırsınız ne yaparsınız
1 ay
Ne mutlu sana sende ilk reddin hayırlı olsun artık özgüven inşa edersin 🤗
Yok biz darbe alıp koşa koşa buraya gelmedik. Zamanında aldık tabi ama işte soruyorum yine
Aklında niye kaldiki bu durum sen mi red edildin
Yok ondan değil. Benim kafama takılan bazen birinin sevgisi diğerinin merhametsizliği yüzünden nasıl da acımasızca kullanıldığına şahit olmam neden oldu. Sevmeyebilir bir şey diyemiz ama uygun bi dille kırmadan anlatmak var bide aşağılayarak anlatmak var
Sen böyle bir şey yapmamissan takma bence
Yok be ben öyle bir duruma düşmek istemem. Sağlıklı bir hareket de değil o
Sana bulasirsa o kız direkt şikayet et o ne öyle otursun yerine düzgünce kabul etmek zorunda değilsin
Ne kızı ne şikayeti. Ahhaha
Benlik bi durum yok şu anda
Kankim red edildin mi dedim hayir dedin bende sen red ettin de basın belada diye öyle dedim sonuçta kadın erkek fark etmez güvenli bir hayat herkesin hakkı
Hee yo ikiside değil.
Peeki
Çoğu kişi buna takılmış. Artık soru da belirtmek gerek galiba benimle alakası yok diye jsjzjz
İşte genel sorular böyle sormadan önce düşünmek lazım yoksa kafa s*kerler boş ver takma
Sana bile yarım saatte anlatabildik.
Bak diyelim ben buraya bir soru sordum insanların ilk dikkat edeceği şey benim başımdan geçip geçmediğidir bu kadar kişi sana aynı sekilde yaklaşıp yorum yapmışsa hata bizde değil zaten öyle düşünüp sana yorum yapıyoruz
Ve bir insan da durduk yere böyle bir soru sormaz yasamamissa yasamissa bu kimseyi ilgilendirmez insanlar bir sürü soru cevaplıyor xper kasmak için çogu
Ben gayet olumlu yaklaştım sana niye bu tavir
Öyle düşünebilirsin, normaldir. Ama açıklama yaptım ben o kadar. Tavır koymuyoruz kızım ya
Canım benim, böyle bir durumla karşılaşmak gerçekten çok üzücü olurdu ya! 😔 İlk başta eminim ki kalbim kırılırdı, belki gözlerim dolardı bile. Çünkü açılmak bile başlı başına cesaret ister, sonra böyle bir cevap almak hiç kolay değil. Ama biliyor musun, birinin seni "güzel bulmadığı" için reddetmesi, onun eksikliği bence. Senin değerini veya güzelliğini belirlemez ki bu! ✨ Kendime gelip "onun kaybı" derdim ve arkadaşlarımla keyifli vakit geçirip bu enerjiyi hemen üzerimden atmaya çalışırdım. İntikam falan asla düşünmem, bana yakışmaz ki öyle şeyler! 💖 Senin başına böyle bir şey gelse sen ne yapardın?
Cevap
0Cevap
Hayır kendi fikrini kibarca söylediyse üzülürüm ve tek kaldığımda ağlarım ama alayla söylediyse intikam da alırım
Bak bu güzel bi cevap. Zaten kibarca ve anlayışlı bir şekilde söylerse bile insan kolay kolay unutamıyor bide
Bak şöyle bir şey var. Bi insanın eline koz geçerse yani karşı tarafın tamamen sana karşı bağlanıp kendi gururunu hiçe saydığı halde sen yine de o egoya kapılmayıp yine de merhametli davranırsan bu bence en büyük erdemliliktir. Bak bunu herkes yapamaz. En çirkin biri bile bu koz eline geçse hemen karşı tarafa eziyet çektirmek ister
Valla bana denk geldi biri. Neyse ki az hasarla atlattık jsjzjz
İntikam ne ya
Ama eximden almistim intikamı onun tadı damağımda
Sana ne yaşattı kı
Uzun anlatırsam dinler misin ki ben
Yaklaşık bir 4 ay önce sevgilimden ayrıldım tamam mi
Ama çocuk düşmanım dediğim kızla sevgili oldu hemen
Bende şu an çocukluk arkadaşı yani hala kardeşim dediği çocukla sevgiliyim ciddiyiz ikimizle de küstü tamam mı bu
Valla inan itimat ayrılık acısı dinleyecek dingin kafada değilim şu an. Kusuruma bakma. Ama şöyle bir iki cümle ile yazarsan bizi de merakta bırakmamış olursun
Ağlamış sevgilim dinletti bana sesini
Ozetledim ya
Seni olay ne biri senden intikam mı aldı ne yaptı ki
Bu nasıl bir intikam kızım. Allahtan çoçuk saplantılı psikopat biri değil. Çok tehlikeli iş yapıyorsun uyandırayım
Senin ki ne beni de merakta bırakma intikamı ne oldu
Ağlıyordu ne tehlikelisi gözünü seveyim iyi oldu oh
Benim bir olayım yok. Öylesine sordum
Sende de ne mide varmış be kızım. Madem intikam git yabancı biri ile konuş
Yazmışsin işte soruda
O da dusmanimla sevgili oldu
Ne yazmışım. Böyle bi durumda ne yaparsınız diyorum sadece
Bunlar birde çocukluktan beri kardeş gibiler ama tabi benim sevgilimin en sevdiği benim ki ciddiyiz
Bilmiyorum hiç red edilme olmadı ama tabi intikamsa konu yaptım yani
Sus artık meyvesuyu jsjzjz
Yanlış bir şey dedim sana
Mi?
Peki bir şey dicem
De bakalım
Tipin nasıl
Bak seni atarım sorudan.
Boş boş konuşma
Kız ma la ne dedik ki üffff yia
Rahat dur. İntikam alacam diye her erkeğe de yürülmez ki
Hiçbişey yapmam beni beğenmek zorunda değil.
Ya illa ki üzülür insan. Yani öyle dün tanışıp bu gün açıldığını birini söylemiyorum. Uzun bi zaman beraber olduğunuz ve anılarınızın olduğu birini söylüyorum
hoşlanmıyorum ki kimseden eskidendi
Umursamam
Ama bak şöyle, delicesine beğendiğin biri olsun. Hem maddi hem manevi yönden tam dediğin birini dayanamadın tuttun ilk sen açıldın. Ve o sana bunları söyledi yine de mi umursamazsın? Biraz samimi ol
Umursamam
Nasip değilmiş der geçerim
İyi bakalım
Kızlar boyle canım erkeklerle vakit kaybetmez o beni kaybetti der gecer. Cok yorma kafanı yani
Bak inan itimat et benim erkek kardeşim bi kıza hayır dedi. Kız bunun gururunu yediremedi. Polis dahil herkesi araya sokup onu elde etmek istedi
Sevdiği icin mi yapmış saniyordun ahahaha. Cocuk onu rezil etti diye düşünüp intikam almaya calismis kullanıp sümük gibi atacak. Bence kızdan helallik alıp geri çekilsin.
Bazıları toksik ilişkiden haz alıyor. Belki dediğin gibi sevdiği için değil bu yaptıkları. Ama kızlar da dahil herkes farkı davranabilir
He ayn sen kendini kandırmaya devam et. Gercek bu
İster inan ister inanma.
Keyfin bilir
Bir git ya mal o dediğin de kardeşin degil sensin kesin. Kız bunu yerin dibine sokacak hala seviyor diyor ya. Kizkar sevdiğin adamın tırnağına bile zarar gelse dünyayı yakar. Hepimiz aynıyız. Farklı yok
Bana bak gizli üyecik, şu an içinde erkeklere karşı bi nefret beslediğini ve buna ilişkilerde geçimsiz biri oluşun sebep olduğunu anlamamak hiç te zor değil.
Ya bir git mal ya. Srvmiyor olm seni. Srn kızların sevdikleti erkeklere nasil olduklarını bilmiyorsun
Hiç kimse sevmemiş o yuzden bunu sevgi sanıyorsun
Ağzını topla benimle doğru düzgün konuş.
Olayın benimle yakından uzaktan alakası bile yok. Aklıma geldi sordum.
Ya inanmak bu kadar zor mu sevmiyor olm kiz intikam peşinde helallik almak kurtar paçayı yoksa kotu yapar. neyse benden demesi sen kendini kandır
Üff ne baş ağrıttın kızım sen ya. Bi git allah aşkına ya, kendi kuruntuların içinde ye bitir kendini. Ne laftan anlamaz bir şey çıktın sen.
Bak abicim amacım seni kırmak degil yanlış anladıysan kusura bakma. Ama birinin sana gerçeği demesi lazımdı.
Bir kiz srni gercekten sevdiğinde dediğimi anlarsin
İyi abisi olay benimle alakalı değil işte. Goygoy olsun diye sordum ben. Bir iki güzel cevap gelirsede ne âla der geçeriz.
Yani bi kız tarafından öyle delice sevilmedim doğru, gerekte yok öyle şeye. Adam akıllı seven edepli biri çıksın yeter bizim için
Tm öyleyse takılma
Takılan sensin
Bak abicim soru sormuşsun cevao verdik kabul etmeyip benle tartışıyorsun bir de beni suçluyorsun
Abisi sen kaç yaşındasın
Ay bir beni sal ya.
La bir şey yapmıyacaz, sarkıntılık yapacak da değiliz. Yaşına göre bu söylediklerini kıyaslıyacaktım. Neyse boş ver kalsın
Abiye kıyas mıyas yapma sen cok dusunme hatta
Tamam sadece sus sen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar