Uzun boylu kız?

Sorum şu, uzun boylu kızlardan hoşlanmak ve kriter olarak uzun boylu bir kız ile sevgili olmak istemek tuhaf mı, yani toplumda genel bir algı var ya kadın minyon olmalı gibi, çoğu erkek kısa kızlardan hoşlanıyor, ben tuhaf mıyım, benim boyum 187 ve ben kız arkadaşımın uzun olmasını isterdim ve bu beni rahatsız etmiyor, aksine daha güzel bir şey, 182-198 arası olsun isterdim mesela, en güzeli yakın, eşit olmak olurdu ama benden uzun olsa bile mesela sorun etmezdim, yani neden böyle bir algısal kalıp var, en az arada 20 cm olacak gibi, bence bu çok saçma ya da ben mi tuhaf ya da yanlış düşünüyorum, özellikle kısa boyu kriter belirleyenlerin özgüven problemi olduğunu düşünüyorum, yani kısa olursa daha güçlü hissederim falan gibi saçma algı, aksine uzun olursa kız bu sefer partnerine daha özgüven vermez mi, güçlü çift imajı olmaz mı yan yanayken, sizce ben mi yanlış düşünüyorum ve böyle bir şey istemeye hakkım yok mu, çünkü boy konusu net bir kalıba sokulmuş halde, ya erkeğin kendine yakın, uzun ya da daha uzun bir kızla olması hakkı yokmuş gibi, en az 20 cm olmalı gibi bir algı var, bu yüzden soruyorum, ben mi hatalı düşünüyorum

evet sen hatalı düşünüyorsun kız kısa erkek uzun görseli uyumu daha doğru
sana katılıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Uzun boylu kız?