Çok masraf ettim sırf gelecek, güzelce yemek yiyip gezecektik, psikolojim bozuk dedi ayrıldı
29 gü
Cevap
15Cevap
Görüntülü falan konuştunuz mu yoksa sadece mesaj arama mı
Görüntülü hayır direkt konuşup buluşmayı istedik
Aslında o istedi ben istemedim
Fake hesaptır o zaman kesin gördüğünle konuştuğun aynı değildir
Anlamadınız galiba kendisi istedi ben istemedim
Evet ama yine kendisi gelmemiş
Bilemicem
Neyse sen psikolojisi düzgün birini bul boş ver 😂
ilginç detayları merak ettim aslin da isterdim sohbet etmek
daha önce bulusmadıysan fake olabilir gönül eglendirmek falan yani
Sanmıyorum canım çünkü o istedi ben istemedim daha beter onun arkadaşı beni dolandırıcı olmasın dikkat et diye uyarmış
Görüntülü konuşmayı yani reddetim
Nerden buluyorsunuz böyle ergenleri anlamıyorum gerçekten
Tam tersine olgun biriydi gerçekten neden böyle yaptı bilmiyorum elbise aldım masraf yaptım güzelce gelir dışarıda yemeğimizi yer tanışırız vakit geçiririz sonrada ona göre ciddi adımlar atarız ama yok çok şaşırdım iyi hissetmedigini belirtti nefes alamihormus belkide yalnızlığa alışığım ondandır falan gbi şeyler söyledi problem asla sen değilsin dedi bende daha fazla bu şekil ilerleyemem dedim konuşmayı kestim
Ben bu kişiliğe nokta atışı yapar sana anlatırım da neyse boş ver
Dinliyorum
Bunu diyen erkek sevgili yapmasın bence
Değil mi ya
Tabiki para lafida yapilmaz
Adam gelmeden neye masraf yaptın?
Temiz hoş kıyafetler aldım kişisel bakım ürünleri yeni taki her seyi düşündüm buluşacağımiz mekana baktım falan değmedi hiçbiri
Bazen sorgulamadan devam etmek gerek
Sorgulama sorgulama nereye kdr bende insanım benim duygularımla neden oynuyor
Tamam da ne yapacaksın idam mı edeceksin 😃 bu işler böyle iyi işte pskolojim bozuk demiş bahane bu ya beklentisi farklıydo senden alamayacağını düşündü ya da parası yoktu ya da bir şey soğuttu ya da başkasını buldu ya da seni beğenmedi fazla buluşacak kadar
Kendimde herhangi bur problem aramıyorum problemin bende olmadığınida belirtti zaten neyse
Ne diyecek sende mi desin
Hay senin piskolojine diyip yolyaydin gerek yok
Yolladım zaten
En doğrusu gerek yok
Üzülen yine ben oldum hep yari yolda birakiliyorum
Bence tam tersi sevinen ol böyle karaktersiz lerle bir de yuva kurduğunu düşün gerek yok beli eden kendini erkenden beli etsin boş koy
Kendine güveni yok ya da parası yok diyelim ona
Parayla alakalı sorun yaşamıyordu uzak mesafeydik zaten gelecm dedi hatta ona göre plan yaptı ama ayrıldı
Aramızda cinsellik yoktu amacımız sexs yapmakta değil beyfendi ne diyorsunuz? Benim amacım tanıyıp işi ciddiye bindirmek ki bakire bir kızım ailem bunlara karşı insnalar bizler namusuna önem veren insanlarız adamında benden böyle bir isteği olmadı hiç
Beyfendi kuş sorunu dediniz?
Korkmuş evli olabilir
Evli olamaz buna eminim ama cozemedim
Yani az çok evet ama mümkünati yok olamaz
Zararin neresinden donsen kardir
Sevişiriz dedi mi hiç
Hayır bakireym böyle şeyler yapmayacagimi da biliyor
Hm hıc konusu acılmadımı
Hayirrr ne duymak istiyorsunuz?
İyi yaptı
Tamam grzkli
Mucuk
Vermeyeceğini anlamıştır
Aramızda hiç cinsel muhabbet bile geçmedi ki böyle biri olmadığımida biliyordu
O yüzden işte
Anlamıyor musunuz öyle bir isteği olmadı zaten
Uzak mesafe miydi ki
Beğenmemiş olabilir
Ayrılırken bile çok güzel olduğumu vurguladı problem sen değilsin dedi ayrıca görmeden nasıl beğenmiyor?
Bilmiyorum bir sebebi vardır aklıma beğenmemek geldi
Hayır görünüş ile alakalı bisi değil sadece iyi hissetmedigini belirtti o kdr
Rahatsız olduğu bir konu varsa söyler bence biraz naz yapıyor olabilir
Naz mı? Ne nazi ortada ne var ki naz yapacak? Konserlere gidip Kadıköylere gidip geceler kdr takilmasini biliyor ayrılmadan bir gün önce gece 11ye kdr dışarıda ve konserdeydi ve o gün beni hiç arayıp sormadı Sadece bir kere aradı O da bir dakika sadece konuştuk o kadar
Belli ki ilgi alanı sen değilsin belki başka birini bulmuş olabilir
Belli ki ilgi alanı sen değilsin belki başka birini bulmuş olabilir bu yüzden senden uzaklaşmış olabilir
Ne olduysa dışarı çıktı oldu başkasını bulmuştur desem karakterine yakistirmiyorm
Başkasını bulma ihtimali daha fazla bence
Demek ki o yüzden bana yazmıyor aramiyordu
Yüksek ihtimalle bu yüzden senden uzaklaştı
Seks olsa gelirdi
Hayır asla yapmam
Yemek yaparsan ustune pompa olud
Dışarıda yemekten bahsediyorum ailemle yaşayan biriyim ben bir erkeğin ne evine giderim nede eve alırım o kdr da uzun boylu değil
Bilemem
Bilmiyorsan konuşma o halde !
Sorma o halde
Sanaldan sevgili edinmissin gormeden etmeden sence mantikli mi
Millet ülkeler arasi yapıyor sen ne anlatiyosn millet pugbiden tanışıyor örnek benim kuzenim pugbiden tanisti evlendi çocukları var
Sacmalik
Size göre olabilir beyfendi
Sanalda devam edersen dedigim seylerle karsilasirsin
Niye ki
Bilsem buraya mı sorarim
Adam diyor ki kendimi iyi hissetmiyorum nefes alamıyorum
1 buçuk 2 ay olmustu
Baya iyiydi hatta yüzük getireceginide demişti ama garip bir şekilde bitirdi ama son günlerde biraz benimle konuşma sıklığını azaltmisti
beğenmiyordur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, çok üzüldüm senin adına! 😔 O kadar emek ve masraf etmişsin, üstüne böyle bir şey yaşamak gerçekten kötü hissettirir. Bazen insanlar kendi içlerinde öyle zor dönemlerden geçer ki, başkalarına karşı bile o enerjiyi bulamayabilirler. Belki gerçekten zor bir dönemdedir ve seni de buna dahil etmek istememiştir. Kendini üzme lütfen! S💖 Sence de böyle bir şey olabilir mi? 🤔