Sevgilim kafa toparlamak icin ara verelim dedi, bu iliski bitti mi geri doner mi?

"Şu bir haftadır sana karşı hiçbir şey hissedemiyorum. Hep bir kaos. Ne zaman alttan alıp yeniden seninle bir şeyler denemeye çalışsam hep bir pişman oldum. Artık yoruldum. Sadece sessiz kalıp kafamı dinlemek istiyorum." falan dedi sonra da "Final haftam var. Derslerime yoğunlaşmam gerek. Daha fazla birbirimizi yıpratıp kafamı karıştırmak istemiyorum. Biraz uzak kalalım" falan dedi. Ben ona veda konuşması gibi oldu dediğimde "Dramatize etmeye gerek yok. Önemli olan vedanın daha uzun sürmemesi :)" dedi "İyi de bu neye bağlı kime bağlı o bile belli değil." Dediğimde ise zamana dedi. Ya hiç gelmezse dediğimde buradayım kaybolmadım. Seni karşıma almaya da niyetim yok. Hep afiyette ol isterim. Ya hep benim masamda, ya da kendi masanda. Ama afiyette kal. Şu an tek istediğim sessiz kalıp kafa toparlamak final haftam" falan dedi. Anlamadım. Bu şimdi benden gitti mi bir daha gelmeyecek mi? Yoksa geri gelir mi? Ne demeye çalışıyor? Ben ne yapmalıyım? Gerçekten uzaklaşmak en doğrusu mu?

Güncellemeler
1 ay
1 saat öncesi "Gece boyu mesajlari okudum. O kadar safmışım ki, seni fazla ciddiye almışım. 2 gün önceki "sende dinlenmek istiyorum" diyişine gercekten inanmıştım. Ben sana ne yaşarsak yaşayalım birlikte aşalim derken sen şu an benden uzaklasmak istiyorsun. Demekki sana karşı yanılmışım. 💔" yazdım. Bana sadece " Bişey demiyorum. Ben dün kendimi güzel izah ettiğimi düşünüyorum" yazmış. Ben birlikte asalim derken o coktan kafada bitirmis...
Sevgilim kafa toparlamak icin ara verelim dedi, bu iliski bitti mi geri doner mi?