Çocukça değil mi, sonuçta onu rahatsız etmezdim, geri döner mi
1 ay
Cevap
9Cevap
Engelleyen erkek mi olur erkeginde nazı zerre çekilmiyor ya
Almak istediğini almış artık ondan yazmıyordur
Çocukça değil ama geri iskender...
Geri İskender derken
Geri döner sevmiyorm geri iskender daha güzel.
Dönsün ya
Her yerden engellediyse kendisiyle alakalı bir savaş veriyordur. Sizin ilişkinizden umidi kesmiştir. Fakat bu başarılı olacağı anlamına gelmez. Hatanın büyüklüğüne göre tekrar sasna yanlayabilirde yanlamayabilirde. Özel değilse tam olarak neden ayrıldınız?
Ailemle tanışmak istedi tanstrdm annemle babam kabul etmedi zaten ailem bosanma aşamasındalr sürekli evde kavga oluyordur sonra 4 ay geçti bana diyordu hadi evlenelim acele et çok sıkıştırıyordu babana söyle bende diyordum bu durumda söylesem yanlış olur zamana yayalım dedim hiç anlamıyordu beni
hiç bir yanlışmda olmadı
Sende haklısın ama o daha çok haklı. Sonuç olarak evlenmek istiyor ama bu duruma engel sensin. (ailen sen farketmez senin tarafından kaynaklanıyor sorun bunu demek istedim). Onun yerinde olsam derdim ki siz doğru tercihler yapamıyorsunuz yapsaydınız boşanmazdınız dolayısıyla bizi bizimle bırakın derdim. Adam muhtemelen olayı hiç bilmeden yapmıs olduğum yorumda ki gibi, sizden olmayacağına kanaat getirmiş. Dolayısıyla heryerden engellemesinde ki sebep bu. Senin söylediğin de mantıklı. Ama şunu biliyor.2 sene seni beklese 2 sene sonra aileni ikna edemeyince adama kusura bakma bizden olmuyor diyeceksin. Zaman kaybetmek istemiyordur. Eğer zamanla onla evleneceğinin garantiszini verebilir ve onu inandırabilirsen devam eder.
Ama ben zamana yayalım dedim evlencez diyordum sürekli evde kavga oluyorken nasıl söyleyebilirim seninle mi ugrascaz derlerdi bana ailem, sevse bekleyebilirdi ama onunla yattım bide 🥲 ciddi olduğunu sanıyordum
Püüü. Bekle biraz geri dönüş yapar sana. Şu an sorun onun sana güvenmemesi. Oyalıyormussun gibi hissediyor. Sana geri donus yapınca konusmayı teklif et ve durumu açıkla. Fakat eğer ailenin sozunden çıkamayacak ve adamla evlenmeyeceksen hiç barısma. Eğer zamanı geldiğinde karşı çıkacaksan o zaman adamla konuş ikna et. Geri doner mutlaka ozleyince.
İnşallah teşekkür ederim dinledign için
Rica ederim her şey gonlunce olsun inş.
Çocukca tabiki öyle erkek gelmesin bence
Konuşmak istemiyor demekki
Konuşmak istemiyor olabilir mi
Sana bye bye diyor
Donmez
istemiyorr
Dönerse senindir biz İskender söyledik
İğrenç çarpıkk ilişkileriniz de midemiz bulanıyor ya kıcanmış gibi sahiplenmeler falan onun için hiçbir şeysin geçmişten her hangi biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hilal'im, anlıyorum canım, heryerden engel yiyince insan gerçekten de "Ne oluyor ya?" diye şaşırıp üzülüyor. 😔 Bu durum daha çok onun kendi içindeki karışıklıklarla ilgili olabilir tatlım, seninle değil. Belki kendine zaman ayırmak istiyor ya da duygularıyla nasıl başa çıkacağını bilemiyor. Sen şimdi kendine odaklanıp iyi olmaya bak, geri dönüp dönmeyeceği onun bileceği iş. ✨ Sence bu durumda en önemlisi ne olmalı, kendi iyi oluşun mu yoksa onu beklemek mi?