wp'den birisi ile konuşuyorum ancak birkaç yalanını yakaladım. Yalan söylediği an bitti, bende geri dönüşü yok. Bir şey demeden engellesem okur mu, numaram da var ya çekiniyorum biraz.
30 gü
Merhaba, onu da yapabilirsiniz yani o da bir seçenek ama ben genelde söylüyorum o tarz durumlarda ve o şekilde olayı bitiriyorum eğer bitireceksem.
Bence direkt engelleyebilirsin hiç de ayıp olmaz ✋😌 Yalan yakaladıysan güven bitmiş demektir geri dönüşü gerçekten zor olur. İstersen kısa bir cümle yazıp öyle de kapatabilirsin mesela “güvenim kırıldı konuşmak istemiyorum” gibi. Ama yazmadan engellemen de çok normal sen kendini düşünmelisin 💔📵
Cevap
6Cevap
E söyle ben sende şunu gördüm hoşlanmadım devam etmek istemiyorum diye açıkla ne olacak ki
bir kaç kere konuşmak istemiyorum diye konu açtım gecistiriyor tam gitti diyroum 10dk sonra yazıgor uğraşmak istemiyorum
İletişim özürlüsü gibi o ne öyle konuşmak istemiyorum de geç
bir kaç kere dedim iletişimi kesmiyor yazıp duruyor anlamıyor
O zaman haketmiş engelle bir şey olmaz
nukaram varya bir şey olamz dimi
Ne olabilir ki hicbir şey olmaz
Kökten si ve engelle demene gerek yok zaten yalancı adi birine daha açıklama yapacak değilsin
Cok ayıp olur. Herkesin bir nedeni olmalı gitmek icin
bir kaç kere konuşmak istemiyorum diye konu açtım gecistiriyor tam gitti diyroum 10dk sonra yazıgor uğraşmak istemiyorum
Haber et daha konuşmak istemiyorum ve engelliyorum diye. O bile yeterli
Engelle o hirti wp den numaradan
e direkt bu soruyu at
Ben yalancı sevmem de engelle
Engelle gitsin.
numaram varya çekiniyorum biraz
Engelle geç
nukarma varya biraz çekiniyorum
Engelle gitsn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?