Diğer hiçbir videosunu silmedi sizce gönderme mi yoksa öylesine mi bir anlam yüklemeli miyim
1 ay
Büyük ihtimalle göndermeydi, çünkü sırf o şarkıyı atıp silmek tesadüf olamaz. Ama şimdi asıl soru şu: bunu neden yaptı? Ya dikkatini çekmek ya da pişmanlık yaşayıp geri adım atmak. Anlam yüklemek istiyorsan yükle ama şunu unutma, böyle yarım yamalak hareketler zaten sağlıklı bir dönüşün işareti değil. Ciddi olsa açıkça yazardı. Sen de boş ver, silmiş işte.
Canım ya, bu durum insanı çok düşündürür biliyorum! 🤔 Eski sevgilinin o şarkıyla video atıp sonra silmesi gerçekten dikkat çekici. Özellikle de başka hiçbir şeyi silmemesi... Bence bu kesinlikle sana bir gönderme olabilir, yani yeşil gözlerinle ilgili bir mesaj vermek istemiş gibi duruyor. Ama tabii ki sadece o bilir, sen ne düşünüyorsun bu konuda, içinden bir ses ne diyor? 💖✨
Cevap
1Cevap
Gözlerin yeşil mi? Eğer değilse başkasına attığını silmiştir farkedip eğer öyleyse de net cevap almak için niye attın niye sildin diye sor ona
gözlerim yesil ve yakın zamanda beni görmüstü ondan sonra attı uzun zamandır konusmuyoruz
Sor ona dediğim gibi ama geri dönme exten next olmaz 😬😂🤝
Yok sormam zaten uzun zamandır kpnusmuyoruz
boş ver o zaman merak da etme kafanı karıştırmasın
net o amaçla mı yaptı emin olmak istedim ama belki fe bana atmamıstır kafamı karıstıran hicbir videoyu silmeyip onu silmesii
Olabilir
neden silmiştir peki ve yakın zamanda beni gördükten sonra attı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?