Erkekler niye bu kadar garip ya?

Bugün Instagram'da saat 11'den akşam 6'ya 7'ye kadar biriyle sohbet ettim. Çocuk askerdi. Piyade komandoydu. 1.81 boyunda falan tipi de normaldi yani sohbetimiz de çok saygılı ve düzeyliydi. Kendini tanıttı ben de öyle. Daha önceki ilişkisinden bahsetti aldatılmış falan bunları konuştuk. Benim fotoğrafımı istedi görmek istedi. Bende sadece profil fotoğrafı var başka fotoğraf yok. Ailesinden bahsetti. Türkçü, Kemalist, okumuş eğitimli böyle evrimdir biyolojidir böyle şeylerden bahsediyordu. Çok hoşuma gitti. Hem asker olması hem Atatürkçü Türkçü olması boyunun uzun olması kültürlü olması. Akıcı şekilde konuştuk. Akşam ona gülelim sohbet edelim diye bir reels attım beni engellemiş. Ulan ne gördün de engelledin? Takipçi sayım 45 falandı. Takip ettiklerim çok yüksekti. 900 falan. Takipçilerim beni ekleyen konuşmak isteyen ama konuşmayan sohbetin ilerlemediği ama takip etmeye devam edenlerden ve kendi meslektaşlarımdan oluşuyordu. Kadın da var erkek de vardı. Bana benden hoşlandığını söyledi. Ulan İzmir'de dayısının işlettiği kafeye kadar bile anlattı. Çok beyinsiz garip canlılar lan bunlar. Konuşmayı keseceksen de düzgünce kes. Şundan şundan dolayı de. Biz de bayılmıyoruz. Güzel güzel sohbet ettik. Kendin dedin seni çok beğendim hoşlandım diye. Ben de demedim sen dedin ilk sonra niye engelliyorsun? Farklı şehirlerdeydik. Ama ille de gel demedim de. Mümkün bir zamanında gelirsin İzmir'e bir sohbet eder çay içeriz dedim.

Erkekler niye bu kadar garip ya?