8 aylık sevgilim, vefat eden sevgilim ile olan anılarımı silmemi istiyor ayrılmalı mıyım
1 ay
8 aylık sevgilim, vefat eden sevgilim ile olan anılarımı silmemi istiyor ayrılmalı mıyım
Eşin olsa vefat eden asla silme derim ama sevgilin. Tamamına ermemiş. Tamamına erecek ve Eren kişinin resmi saklanır. Eğer silmeye kıyamıyorsan yine de bir flash belleğe kaydet resimlerini orada sakla. Şahsen ben olsam ben de eski sevgilinin resimlerini görmek istemem
Kendi açısından haklı. Ama senin açından haksız. Kaybın için çok üzüldüm inan ki, yattığı yer incitmesin. Atlatması, geride bırakması zor. Elbette belli bi süre o anılar seninle yaşayacak. Kendimi koydum sevgilinin yerine. Eğer bana karşı ilginde sevginde sorun görmezsem, hala oraya karşı duyguların yoksa acına ve yasına saygı duyar, fotoğrafların sen iyi hissedene kadar kalmasına müsaade ederdim. Hatta senle kabrine ziyarete bile gelirdim. Ama eminim saçma sapan bir sürü şey yazacaklar soruna cevap olarak. Sevmeyi bilmiyorlar çünkü, takılma onlara.
Eic için teşekkür ederim 🌸
bunu burada anlatmak zor çünkü uzun ama istersen ayrı anlatırım
@XG10AV abisi bak yaşım 41 profesyonel fotoğraf reklam ve medya baba mesleği
ben 3 4 yaşından beri moda çekiminde büyüdüm. senin hayran olduğun ünlüleri yataktan uyanmış kadar makyajsız gördüm. belki de bundan gelir kadın ve bedeni beni hiç etkilemez. Sen lisede prno için delirirken benim model görmem sıradan bir şeydi. Ben bu kızın sorununu anladım. manevi kız kardeşimin de buna benzer bir geçmişi var. Eskide olan kim ise doğru yere koymak ve koyduğun yeri yadırgamayan ile iletişimde olmak lazım. Bu kızdan talep edilen şey elemanın kişilik sorununu ifade eder. fotoğrafları sildin anıları ne yapacaksın? Bir sürü detay vardır hayatında o genci anımsatan. dalar, ağlar, gülümser, korkar aklına gelenlerden. O zaman ne yapacaksın? Ben bunu anlatmak istedim temel olarak şimdi sen sg
Aşkooom, bu gerçekten çok hassas bir durum yaa! 🥺 Kalbini çok iyi anlıyorum, kayıp bambaşka bir his ve o fotoğraflar sadece birer görüntü değil, anıların ve bir dönemin parçası. 💔 Sevgilinin bu konuda seni anlaması ve empati yapması çok önemli. Belki ona duygularını ve bu anıların senin için ne ifade ettiğini anlatmalısın. Senin için neyin doğru hissettirdiğini düşün, kalbin ne diyor? 🤔 Ne yapmayı düşünüyorsun bakalım? 💖
Cevap
8Cevap
Ayrılmanın ne anlamı var sevgilin zaten ölmüş ayrılınca ona geri dönmeyeceksin sonuçta
Sana küfür edenin yorumunu ss alıp avukata ver senin avukat paranı da o öder tazminat da öder
Değişik bir durum. Ayrılmak gerekmez ama empati kurunca sevgilinin yerinde olsam ben de başka bir erkekle olan fotoğraflarını saklamanı istemezdim.
Bence böyle şeyler güncel ilişkide söylenmemeli. Belli bi doğru olan şey yok burada iki taraf da haklı. Kendi kendine saklamalıydın o anıları
cok buyuk saygısızlık ve empati eksikliği bence ayrılmalısın
Hayır, o senden ayrılmalı.
Geçmişe takıntılı bir kadından kimseye fayda gelmez.
İkinizde haklisiniz ama baska biriyle cikiosann eskiyi unut demiorm ama karsiya belli etme adam cok uzulmustur unutmyaa calis baskasiyla yeni hayat kururosun sonucta
Ölmüşse silmen gerekiyor erkek arkadaşın doğru söylüyor ölene rahmet hayat devam ediyo
senin ben allahını skm sevgilin haklı tam bir orspusun
seni doguran anneyi skm
Silmen gerekiyor yeni bir ilişkiye başladıysan
Adam haklı
Ayrıl bence böyle saçmalık olamaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?