Ya gerçekten sevdiğim biri çıkmadı, karşıma gelen her teklifi reddediyorum diye arkadaşlarım artık geç kaldığımı söylüyor ama hani insanlar gerçekten sevmeyi beklemiyor mu acaba sevgili olmak için
1 ay
Ya gerçekten sevdiğim biri çıkmadı, karşıma gelen her teklifi reddediyorum diye arkadaşlarım artık geç kaldığımı söylüyor ama hani insanlar gerçekten sevmeyi beklemiyor mu acaba sevgili olmak için
Asla geç değil. O aptl arkadaşların yanlış tercihler yaptıkları için hepsi yıkık. Sizin çok güzel umutlarınız ve hisleriniz var. Doğru insan sizi mutlu eder
Gönlünüzde var mı biri
Askım gayet normal banada aynılarını diyolar işte yok erkek ayarlayalım bilmem ne nefret ediyorum ya şu ayarlama işlerinden özellikle sevdiğimiz özel olan birisiyle birlikte olmak istemek her hafta ayrı sevgili yapmamak neden garip geliyorsa
Ya hepsi mal olmasınd aha iyi
Canım benim, ne demek normal değil! Tabii ki normal, hatta çok da güzel bir şey kalbinin sesini dinlemen. 🥰 Aşkı beklemek, doğru insanı bulmak istemen o kadar kıymetli ki. Bırak arkadaşlarını, senin zamanın sana özeldir. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yaşa aşkı. Hiçbir zaman geç kalmış değilsin, bu konuda acele etme sakın! 💖 Sence gerçek aşkı bulmak için önemli olan nedir?
Cevap
7Cevap
Şanslısın bana hiç teklif gelmedi ben teklif de etmedim yaşım 23
erkeklere teklif gitmiyo zaten cok
Ettiler ama yine de değil mi bana teklif etmediler hiç bu konuda kimse elime su dökemez 😎
normal içine sinmeyen biriyle olma
18 yaşında neren geç kalmış olabilir aw
ne biliyim ya herkes oyle diyo
şu an erkeğin olsun istermiydin
istesem bulurudm
Sorun ne peki ne istiyorsun
Normal ya ne bu acele
Normal
Normal
Farklı şeyler yaşıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?