Hoşlandığım çocuk ve arkadaşı aradığımda aşkım diyor, çocuğun yanında arkadaşı bana yürüyor, ben anlamadım napim ben bunlara
1 ay
Cevap
9Cevap
Gerçekten de ikisinden olmaz ama sen yok ben onsuz yapamıyorum falan diyorsan git hoşlandığın çocuğa ben seni seviyorum de en azından net ol
Biliyor benim ondan hoslandigimi arkadaşı da biliyor. Safa yatiyorlar hoslandigim cicuk bana dedi ki bana bı kız bul ciddi olacağım birini. Sen temiz bı kızsın senle olurdum ama ağzın bozuk diyor dedim sanki senle evlenmek isteyen çok var bana yazarken daha konuştuğu kizlar da varmış dün dedi
Askim yok ya olmaz bunlardan resmen dalga geçiyorlar uzaklaş o iki elemandan cidden benim de başıma geldi yok yani başkasını bul vaktini kaybetme
Cidden mi sana nasıl oldu. 1 yılım gitti
Benim geçen sene oldu böyle çocukla flörtüm sonra bir baktım çocuk benden habersiz arkadaşını bana paslamış ikisi benimle resmen alay ediyordu hemen konuşmayı kestim sende cidden vakit kaybetme bu kezbanlar ile
E flört olan çocuk seni sevmiyor mu niye böyle yapmış. Sevmiyorsa desin sevmiyom diye arkadaş ne bence de ben adam ederim dedim de yok bı tane kiz arkadaşım bu çocuğa yürümeye başladı dün dellendim diyor sevgilimi kıskandırmak için çıkardım deliler beni buluyor bari sen tek 2 taneyle uğraştın
İlk başlarda sevdi sonra 1 yıllık ex sevgilisi gelip bana laf attı aramıza girdi çocuk benden soğudu kafasına sic*m onun neyse de bir erkek adam olmaz sen öğretmen de değilsin kimseyi düzeltmeye çalışma lütfen askim kendine daha iyi bir erkek bul eminim ki ondan çok daha iyi birisini bulursun
1 yıllık ex ne karışır ki ama nasip deilmis huyunu gördün en azından. İnşallah hayatım düzeltmeye calismicam kendi hayatıma bakicam adam olmaz çok teşekkür ederim 💗
Rica ederimm hayatını yaşa kezbanları düşünme 🤍💋
Dusunmicem inşallah 😂💗💗💗💗
Bunların ikisine de yol ver, uzakdur, sil gelmişinden, geçmişinden de.
Direkt engelledim acmicam bidaha aklıma da getirmicem adam olmaz bunlardan nasihat verdim ama yok
Aynen öyle hanfendi. Yoksa çok çok daha kötüye gidecek hayatınız...
Bence de sevsem bile öz saygım onemli
Sadece sevmek yetmiyor. Sevilmek ve sevildiğini hissetmek, gereken ilgi ve saygıyı da görmek önemli...
Hoşlandığın çocuk ondan hoşlandığını biliyor mu
Eşek olmasa bilir arkadaşları diyor sen bu çocuğu seviyon 1 yıldır peşinden koşuyorum sence eşek mi
Sevgili yaptığında bana diyordu arıyordum onu sevgilim var diyordu ee napim dedim hiç öylesine dedim dedi
Evet bide temiz aile kızı istiyor. Sence bilmiyor mu sevdiğimi bunlara rağmen arkadaşı onun yanında aşkım dedi o da demeye başladı bana
Bence de adam olmaz engelledim ikisini benim kız arkadaşım bu çocukla çıkmaya çalışıyor o kızı napim ben yazma diyorum yazıyor inadima dünden beri uyuyamadim
Evet lafa gelince adam ama karakter falan 0 takmiccam engelledim zaten dönmicem benamus namussuz iste
Sende az değilsin hoşuma gidiyor demiyor da
2 erkek 1 kız film tanıdık geldi
Hangi film
The vampire diaries mi yoksa gerçi dizi ama o
Ayrıl demekki midesiz bunlar
Engelledim hepsini
Evelt de ne bilim yani arkadasinin böyle konuşmasını engelleyebilir ama o da destek oluyor ona
Bence de var ama yani sevdiğimi bile bile yani rezillik
Benim tam itiraf etmemi bekledi galiba hoşlanıyorum dememi
Çocukta qavatsa bir şey demiyordur.
Demiyor o da aşkım diyor ben beynimi elime verdim. İkisi de bana resim at diyor ne diyorsunuz dedim kapattım hoslandigim çocuk bide diyor ağzın düzgün olsaydı evlenirdim senle ama temiz kızsın diyor
Sen bence bunları engelle gitsin grup düşünüyorlar
Rezillik iğrenç engelledim
Var öyle grup isteyenler bunlara eyvallah diyen kızlarda da akıl yok. İyi etmişsin
Ben öyle biri deilim tek hatam yanlış kişiyi sevmek
Hayattaki şansım djsj
Değil
Bence de
İkisinden de olmaz
Digeri havadan geldi sevgilisi de var kızı tanısam derim ama işte yok
Anormal
Kanka özele gelsene
İkisi ile grup yap
Günah lan
😂😂😂 çok tatlısın ya seni seveni sen sevmiyorsun senin sevdiğin seni sevmiyor çok karışık
Allah yardım etsin diyelim artık engelledim zaten
İkisini de mi
Evet
Ee şimdi ne olacak merak ettim
Bitti her şey konuşmam ikisiyle de
Anladım O zaman sen önündeki maçlara bakacaksın
Evet de 1 yıldır ben bu cocuktan kopamadim umarım engeli açmam çok üzüyor beni
düşünme yapınız yok mu sizin
Benim var normal değil ama onların var mı
iyice düşün ikisini de bırak
Engelledim zaten defolsun namussuzlar
yaani gvat gibi bişey olurdu ortada
Bide benim ağzım kufur etmese evlenirmis komedi🤣
kurtulmuşsun canım
normal değil
Grup?
Ben ne bilim
Değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum seni epey bir karıştırmış sanırım, çok normal! 🤔 Hani aşkım demek hoşlandığına dair bir işaret olabilir ama arkadaşının da bu şekilde davranması hiç hoş değil bence. Senin kafanı karıştırmalarına izin verme tatlım. Bence bu konuda net olman lazım. Açık açık konuşmayı denesen nasıl olur sence? Onlardan ne istediğini ve ne hissettiğini anlatmalısın. Sence bu karmaşayı gidermek için ilk adımı kim atmalı? 💬💃