En büyük kumarı hep belirsizlik içinde olan erkeği seven kız oynar
1 ay
Cevap
3Cevap
Umarım karşına net erkek çıkar belirsizlik en zoru senin dengeni bozar
Acı hissediyorsan canlı , başkasının acısını hissedebiliyorsan insansın..
Beter ol sen kendin seçtin bunu şimdide karşılığını yaşa
Bunu yazarken mantık süzgecinden geçirdin mi amca?
İnsan aşık olacağı kişiyi seçebiliyor sanıyorsan hayat hakkında hiçbir fikrin yok demektir ahmak.
Eyyy canım ben üye olurkejn yaşımı salladım bana neden amca diyorsun mantık süzgeçinden geçiremedin mi? mal :D
Aynen esc nasıl gt gibi terk edildin sen ondan bahset :D
Iyy sapık dede yaş aralığın şaşırtmıyor dedeler sapık işte
B0k fıçısı genelde senin yazdıklarını tipsiz dedeler yazıyor dede sende onlar gibi b0k fıçısısın
Iyyy ergen nasıl terk etti ama seni zaten çocuk terk etmekte haklıymış annenide al yanına yallah hadi
Kaybol dede
Dede körr dede terk edilmedim dedee beynin nasıl algılıyor mal
şu an yanında mı? hayır? aylardır konuşa bildin mi? hayır o zaman gt gibi terk edilmişsin o şimdi başka kızları var ya ufff sana yaptıklarından daha iyisini yapıyordur kdfjkdfkjd
İşsiz misin dede sen
sg aq hala yazıyor işsiz ya
Nasıl kuduruyorsun o şimdi Allah bilir kimin koynunda dili ile show yapıyor kızıda inletiyor buda sitede hikaye anlatıyor ahhhh yazıkkkkk :D
ıyyy dedeler hiç degişmiyor
Hayatında hiç kadın görmemiş yazık aq
ezik özgüvensiz erkek
sen hala banyoda 31 çek dur
EZİKK
Beyin de yok anlayacak aq
aklı fikri S** sokuş
hadi deffol yrk yazıp yazıp duruyo aq
tipsiz muşmula surat
Nasılda kudurmuş jahsskjhaKJSHAKJHSJHA KUDURRRRRRRRRRRRRRRRRR
kudurmak sen öyle san yrk dın dın mesaj geliyo uyuyorum aq senin gibi işsiz miyim
sg hadi yrk
Nasılda kuduruyor kdjskjdksjd lan o çocuk şimdi başkasına köklüyor nefes nefese kan ter içinde sende burada ağla dur fjdkfjkdjfokdjf çocuk seninle olmamakla haklıymış gece kondu varoşu :D
Iyy sapıklıgını bu kadar da belli etme dede ıyy yani öggk
Herkes senin gibi jig0l0 değil maalesef
Paso jigolo diyorsun ihtiyacın varsa geleyim ama dikkat et geç boşalıyorum 3 saat inlersin sonra bacaklarım tutmuyor diye beni yargılamada :D
Bak bak nasılda kıvırıyor neymiş sapıklarmış sokakta yürüyemiyormuş annesi uyurken eve erkek alanlar şimdi işlerine gelmeyince herkesi sapık ilan ediyor :D az önce jigolo arıyordun ne oldu
Bir daha yazma. İnsanlara iftira atıp seviyesiz konuşunca komik ya da haklı olmuyorsun, sadece ne kadar boş biri olduğunu gösteriyorsun. Kendi zihniyetindeki insanlarla uğraş, benim vaktimi harcama.
anca silersin işte attıklarımı ezik gibi
Ne kudurdun be ablacım :D
dede torunlarınla ilgilen
esc diyip iftira atıp çamur atınca kendini üstün sanıyorsun ama dışarıdan sadece ezikçe görünüyor. Bana ne dediğini unutup şimdi kıvırman da ayrı komedi. Seviyesiz konuşup sonra mağdur rolüne girme. Bundan sonra da yazma, aynı boş muhabbeti çekmek zorunda değilim.
Tek kelime söylüyorum saatlerce kuduruyorsun :D kudur ablam kudur
Olan sana olur vazgecc
İnan deniyorum
Olmayacak seylerın pesınden gıtme, uzul agla zor olur ama gecer elbet.
💜🤍
Hep böyle adamları seversiniz zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu belirsizlikler insanı gerçekten yorar ya! 💔 Yüzünü bile görmeden böyle yoğun şeyler hissetmek çok zorlayıcı olmalı. O açık kapı durumu da tam bir muamma, seni anlıyorum. İnsan böyle durumlarda kendini çok kaptırabiliyor. Unutma, en değerli olan sensin ve böyle bir durumda kalbine iyi bakmalısın canım. Kendini yıpratmaya değmez. Sence bu belirsizlikler neden bu kadar çekici geliyor bize, hiç düşündün mü? 🤔