Evli bir erkek bana aşık oldu, ben de ona bir şeyler hissediyorum, işten ayrılmalı mıyım?

İş yerimde benden bir 10 15 yaş büyük bir adamla başlarda ufak tefek sohbetler ediyorduk sonrasında bu bana bekar mısın diye sordu evet dedim ona sorduğumda evliyim dedi ha anladım deyip konuyu orada bitirdim bir hissim de yoktu o sıra sonralarda ben iş yerinde sürekli sürekli onunla arkadaş maksadıyla konuşmaya devam ettim o da iş sırasında sürekli beni izliyor işte bakışıyorduk ufak tefek sonra biz bizeyken sigara içerken bana senden çok hoşlanıyorum dedi benim dudaklarıma yapıştı ne yapacağımı bilemedim hemen ittirdim kaçtım gittim ondan sonrasında hiç yüzüne bakmadım konuşmadım bu beni bir gün çekti küs müyüz dedi ben de ben küsüm seni bilemem dedim o da bana yapma böyle olmamış gibi davranalım dedi tamam dedim aynı döngüye geri girdik uzaklaştıkça yakınlaştı bana çok derinden içten bakıyor gözlerinin içerisindeki aşkı görebiliyorum ama kendime dur diyorum itiyorum ama sınırımı çizemiyorum o kötü oluyor bugün de aklımdan çıkmıyorsun seni çok seviyorum evdeyken bile hep senleymişim gibi gülümsüyorum gibi şeyler saçmaladı üzüldüm biraz çünkü böyle bir insanın sevgisini evlilikten dolayı kaybetmek üzücü her neyse sizce işten çıkayım mı

Evli bir erkek bana aşık oldu, ben de ona bir şeyler hissediyorum, işten ayrılmalı mıyım?