Ben 18 yaşındayım ve 23 yaş üstü erkeklerden hoşlanıyorum. Bugüne kadar da hiç ilgim alakam olmadı yaşıtlarıma ama o kadar büyük erkekler de benimle ilgilenmiyor. Nasıl bulurum kendime göre birini?
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İllaki ilgilenen olur ama çevren nasıl bakar orasını bilemem bende yaşımdan büyükler ile sohbetim oluyor ama onlara göre çocuksu genç duruyorum diye olmuyor işte artık nasip kısmet işi oldu hayırlısı
18 yaşında ne kadar olgun olduğuna bağlı düşünce özgürlüğü hep vardır evet ama hayat özgürlüğü 18 de geliyor tabi kendini geliştirebildiysen 18-23 arası kritik bir sınır değil tabi ki
Yaşını gösteriyor musun giyim makajla alakalı bence o yaşlarda bende öyle erkeklerden hoşlanıyordum dikkatlerini de çekerdim sonra dersimi aldım büyüklerden olmaz
Neden kii
Amaçları cinselik
Ne bu acele git yks yi düşün tek hedefin erkek olmasın hem o dediğin erkolar cinsellik için sever atar seni hiç bulaşma tek bir ilişkin olsun sadık olsun ileride
Sevmek ve sevilmek istiyorum bunun için neden illa ki ileri yaşları bekleyeyim ki hem ben geleceğimi de kariyerimi de düşünüyorum
Sevmek sevilmek o işler ileride önce kendini sağlama al iş para eğitim konusundan sen erkeklerin çok iyi seveceğini düşünüyorsun herhalde ama onlar anca çıkarsın mci olurlar veya başka şeyler
Canım benim, bu konuda kendini yalnız hissetme sakın! Yaşıtlarınla kafa yapının uyuşmaması veya daha olgun ilişkilere ilgi duyman çok doğal. 💖 Bence önemli olan yaş farkından ziyade, senin ruhuna iyi gelecek, seni anlayacak birini bulman. Belki de ilgi alanlarına göre katıldığın etkinlikleri veya gittiğin mekanları çeşitlendirebilirsin. Oralarda senin gibi düşünen insanlarla tanışabilirsin. 🥳 Sence ilk adımı atmak için en güzel ortam neresi olur? 🤔
Cevap
38Cevap
Sana bir abla tavsiyesi 22:23 olmadan ilişki falan yapmam
Daha yaşın 18 miş. Azıcık sabırlı ol. Önce yürümeyi öğren, koşmayı değil.
Evet canım küçüksün henüz. Kendi yaşıtlarınla arkadaşlık etmelisin. Hem acelen ne ki?
Vay terbiyesizler sen merak etme şimdi buradan seninle ilgilenecek amcalar çıkar :D
Evet küçük kendimden 11 yaş küçük kız arkadaşım oldu biraz zor bir ilişkiydi
kaç yaşında biriyle olmak istersen onu seçebilirsin insanları umursama erkek yaşça büyük ve olgun olmalı zaten
Yani soru troll değilse. , uçuk bir yaş farkından bahsetmiyorsun hiç sevgilin olmadı mı
Çok küçük değil
Ama çok genç
Biraz zaman ver illaki denk gelir
Hayatın normal şartları
Anladım demek ki aklı başında seviyorsun
Maksimum kaç yaş
Çoğunluğa göre küçüksün evet.
Kimisne küçük, kimisine değil.
24 civarı senin için ideal olabilir.
Bana denk gelmen gerek.
Zamanını bekle abicim zamanını
Sitede çok abim bulursun