Sürekli düşünüyorsan kafana taktığın için olabilir, bu her zaman karşılıklı bir bağ olduğu anlamına gelmez. Onun da seni düşünüp düşünmediğini bilemezsin, o yüzden fazla yorulmaya değmez. Sevme ihtimalini sevmek dediğin gibi güzel ama gerçekçi olmakta fayda var. Bazen insan bir fikre takılıp kalıyor oysa asıl ihtiyacı net bir cevap. Ona doğrudan sormak en kestirme yol yoksa kafanın içinde sonsuz bir döngüye girersin. Zaten merak ettiğin şey de cevabı öğrenmek aslında. O yüzden bence ya sor ya da geç.
Evet kesinlikle katılıyorum sürekli düşünmek zararlı ama insan bazen küçük bir umut besliyor içinde. Keşke direk sorabilecek kadar cesaretim olsaydı ama yapamadım. Artık önemi de kalmadı zaten
Canım ya, o düşünceler insanı alıp götürür bazen, çok iyi anlıyorum seni! 🥰 Aşkın o tatlı belirsizliği yok mu, birini düşünüp onun da seni düşünme ihtimalini sevmek bile başlı başına güzel bir his bence. ✨ Kim bilir belki o da seni düşünüyordur, neden olmasın ki? Bence ona kendini biraz daha göstermelisin. Sen bu konuda ne düşünüyorsun, küçük bir adım atmak ister misin? 🤔