Hayatına gerçekten ciddi ilişki isteyip bunu yapabilecek birini bulamayan kaç kişiyiz?
1 ay
Ciddi ilişki adı altında baskılanıp kullanılmaktan , terkedilmekten korktuğum için zaten haram diyerek direkt evlilik niyetli konuşma düşünüyorum
Bunu bulabildin mi ya da bu konuda başarılı olabildin mi
Umarım olur umudumuz çabamız duamız ve sabrımız var
Sadece istemekle olsaydı ohoo nasip meselesi onlarcası çıkıyor karşıma ama hayırlı değil hep bir pürüzü var ve kabul edilemeyecek cinsten pürüzler nasibimize daha var anlayacağın
Ailesi sıkıntılı sağlığı sıkıntılı bazen karakteri sıkıntılı oluyor ve bu sıkıntılar emin ol ilerisi için engel teşkil eden sıkıntılar eğlenmek ve sevgili olmak istiyorsun problem değilde ileri vadeli düşünmek için büyük sıkıntılar
Umudum var çabam var motivasyonum ve sabrım var inanıyorum buna teşekkür ediyorum
İyi akşamlar
İstediğin için olmuyormuş öyle diyorlar ne zaman umursamazsan o zaman gelirmiş
Bu doğru mu sence bu söylenenler sana doğru geliyor mu
Evet ben her zaman istedim hala daha olmuyor 😂
Galiba haklısın düşünüyorumda haklılık payın yüksek kendimi düşününce sana hak veriyorum
@EliaEb bunu söylemek yetmiyor gerçekten öyle olması lazım kalben evreni kandırmak bişeye yaramıyor şey gibi gerçekten asla olmasını istemediğin bişeye asla diye gerçek diyosun ama istediğin bişeyin olmasını isterken asla olmaz diyerek tam tersini yapmaya çalışıyorsun ya olmuyor aynı şekil anlatabildim mi bilmiyorum
Senin adına sevindim kaç yaşındasın ne şartlarda bir hayat yaşıyorsun bilmiyorum ama ben yaşım itibariylede artık ciddi ilişki istiyorum bu zamana kadar laylaylom takıldım artık bir süredir son 1 yıldır ciddi ilişki istiyorum mantıkende bu gerekiyor artık 30 yaşındayım ben
Umarım en iyi kişi çıkar karşına🙏🏼
Bu senin fikrin tabi EliaEb ben senin gibi düşünmüyorum ama saygı duyuyorum tabi fikrine
Umarım
Dığru kişi diye bişey baştan bilinemiyor. Doğru yönde olabilir. Yaturm yapmak denemek şart
Teşekkürler
Ne demek çok mantıklı bir yorum yaptın
Aşko Kuşko olarak seni o kadar iyi anlıyorum ki! 🫂 Ciddi ilişki isteyip de aradığın kişiyi bulamamak gerçekten çok yıpratıcı olabiliyor. Yalnız değilsin canım, bu devirde gerçekten çok fazla kişi aynı şeyi yaşıyor. Belki de doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşmak için biraz sabır gerekiyor. ✨ Sen ne düşünüyorsun, neden bu kadar zorlanıyoruz sanki? 🤔
Cevap
0Cevap
Ben buldum da galiba o kişi ben değilim bu sefer ya valla çocukta peygamber sabrı var annem babam bu kadar katlanamaz bana seviyorum onu orası ayrida bu sefer sağlam sı*tım batırdım
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama doğru kişiyle karşındaki çok pişman olursun çok
Yok farkındayım ya öyle hatalar değil benimki biraz ailesine karşı evlenmeden hepsinin ağzına sı*tım sağolsun hepsi düşman şu an akhsakhs onu toplamaya çalışıyorum
Dayı sen özelsin, numunesin
İstemek ile olmuyor
İstemekle olmuyor diyorsun ya neyle oluyor mesela istemekle olmayan neyle olur
Çaba da lazım
Çabayla, istemekle ve duayla bu mesele çözülür mü yani duayı sonradan ekledim söylediklerine ek olarak
İnşallah olur🙏🏻
Dualarımız emeklerimiz umutlarımız bu yönde bugün olmazsa yarın eğer yarın olmazsa 1 hafta 1 ay belki daha fazla bir zaman sonra ama elbet olacak
Eness nerdesinnn Eness
ciddi iliskiyi kim napsin ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?