Öğretmen kendisi telini bir şekilde buldum bir yerden bir baktım Snapchat’i varmış, şoke oldum, bunu neden kullanıyor, neyi hedefliyor anlamıyorum
1 ay
Öğretmen kendisi telini bir şekilde buldum bir yerden bir baktım Snapchat’i varmış, şoke oldum, bunu neden kullanıyor, neyi hedefliyor anlamıyorum
Cevap
9Cevap
Hayır gelmez o tarz uygulamalar kullanan erkek arayış içindedir net
Bencede ya soğudum iyi ki telini buldum ve gördüm
Benim yok ama merakımdan soruyorum orada ne varki?
Fuhus ortamı diyorlar
Harbi mi nasıl bi yermiş ya
Snapchat bende kullanıyorum hayır gelmez onlardan
Snapchat fuhuş uygulaması mk
İşte ondan korkuyorum neden kullanıyor ya ne yapıyor burada
Offf
Sanal seks için kullanılıyor
Ciddi misin sen?
Sanane ruh hastası
Hoslandığım bi erkek ruh hastası herhangi biri değil bişiler olucak gibi
Eeee sende burayı kullanıyorsun o zaman sende aynı b oksun
Avea ben her sorumu gizli soruyorum beni kesseler burdan tek erkekle konuşmam ki burayı sorunlarım için kullanıyorum kişiyi nasıl bilirsin kendin gibi sen kekosı kız düşürmek için kullanıyorsun diye herkes aynı sebepten kullanmıyor burası soru sitesi çok itici tipin var 🤮🤮
Bi sktr git yav.
Senin tipin bile yok embesil
Branşı ne
Türkçe
Snep bence çocuk işi
Gelmez
Hayır gelmez
Geliiir
Asla gelmez
Neden
Hayırt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, öğretmen de olsa herkesin farklı sosyal medya platformlarını kullanma şekli olabiliyor biliyor musun? 🤔 Snapchat'i belki sadece eğlenceli filtreler için ya da arkadaşlarıyla anlık paylaşımlar yapmak için kullanıyordur, çok da derin anlamlar aramamak lazım bence hemen. Herkesin kendini ifade etme şekli farklı olabiliyor tatlım. Hemen kötüye yormak yerine biraz daha tanımaya çalışsan? Ne dersin? 💖 Senin için birinin Snapchat kullanması ne ifade ediyor genelde? Çok merak ettim! 👇