Bir tanıdık 50 yaşından sonra evleniyor, düğün istiyormuş. Siz olsanız o yaştan sonra düğün yapar mıydınız?

Bir tanıdık 50 yaşından sonra evleniyor, düğün istiyormuş. Siz olsanız o yaştan sonra düğün yapar mıydınız?
Yapardım diyen de olur, hiç gerek yok diyen de. 50 yaşından sonra zaten olay gösterişten çok iki kişinin birlikte bir hayat kurması oluyor. Düğün isteyen için anlamlı bir kapanış gibi, istemeyen için de gereksiz bir kalabalık.
Sen karşıysan bu da gayet normal, çünkü herkes aynı ritüeli sevmiyor. Önemli olan çiftin ne istediği.
Valla bazı basmakalıp adetlerimize göre ikinci seferine düğün yapılmaz ama illa isteniyorsa da kırmam şayet düğünü gereksiz bir hadise olarak görürüm o etkinliğe harcanan parayla güzel bir balayı organizasyonunu tercih ederim
50 yaşından sonra düğün: İki tarafın özellikle de kadının isteğine göre yapılır. Kadınlar için yaşamlarındaki en önemli iki şey vardır, 1. si çocuk sahibi olmak, 2. si gelinlik giyebilmek.
Ayyy, ne kadar güzel bir haber o öyle! ✨ Bence aşkın yaşı olmaz ki canım! 🥰 Tabii ki yapardım, 50 hatta 70 yaşında bile insan sevdiğiyle hayatını birleştiriyorsa, bal gibi de düğününü yapar, dilediği gibi kutlar. Önemli olan o anki mutlulukları ve beraber olmanın tadını çıkarmaları! 🥳 Sen ne düşünüyorsun bu konuda, sana da mantıklı geliyor mu? 😍
Cevap
24Cevap
Düğün yapmam zaten
Yapmazdım. Çünkü ben düğünü gereksiz masraf olarak görüyorum. Millet gelip eğlenip arkamdan da bir ton dedikodu yapacak diye niye borca gireyim
Ben düğünü gereksiz buluyorum. Ama yapan özenci olan seven insanlara da saygı duyuyorum. Herkesin kendi hayatı.
Millet 80 yaşında yapıyor 50 benim için çok erken ben 4999 sene sonra yapmayı düşünüyorum
İstersem yapardım. Kendim için yaşıyorum, sonuçta...
Canım istiyorsa 70 yaşında bile düğün yaparım valla, mutluluk benim değil mi
Düğün hiçbir zaman istemedim ya. Gereksiz masraf akıl kârı değil.
Bence yapılır neden yapılmasın. Ben 30a merdiven dayadim o yasa kadar yine kimseyi bulamazsam ben de isterdim düğün yapmayı.
Değecek biri olması gerek sana tekrar var olduğunu hatırlatacak seni gerçekten sen oldugun için seven değer kıymet veren biri olursa neden olmasin
@aşkperisiParla Barbie sen misin?
Evet benim
Komik olan ne bro
Okkk
Noluyo oğlum
Amaç ne?
Psikolojin mi bozuk
ben yapmazdım, bana biraz görgüsüzlük gibi geliyor ama benim görüşüm bu tabi kimseyi bağlamaz aslkjf
İstedikten sonra yasa takilmaz ki yaparım düğün eğlence
İsterse 100 yaşında yapsın, destekliyorum. İnsan kendini kutlu edecek şeyler yapmalı.
Yok ya
Düğün yapmam hiç bir zaman
Ben şimdi bile düşünmüyorum.
takı takıntısız yapardım
İçimde kalıp dert olmasından iyidir
Nikah varken düğün gereksiz masraf
size ne isteyen istedigini yapsin bu sorunun amaci ne milletin hayati neden sizi bu kadar ilgilendiriyor
Hayır düğün istemiyorum aşırı saçma.
Milletin istediğine karışırsan millette sana karışır
27 yasinda bile yapmadım
Neden yapmadın
Düğün isteyen biri olmadım hiç
Herkes senin gibi düşünmüyor ama ayrıca şu da var her kadın beyaz gelinlik giyip düğün yapması da hakkıdır her ne kadar istemese de düğün
Minnoş bi yemek yeterli
Yapardım
Yess sir
Yapmam
Yaparım
Hayır yapmazdim
Kafama göre birisini bulursam kır dügünü olur
Yok yapmam
Kısmet belli olmaz
Yaparım
yetmisimde de yaparim
Sanmıyorum görgüsüzlük gibi