Hiçbir zaman olmadım galiba hahah çok çok eskiden kaldı o duygu. Üniversiteye tekrar başladım ya… sınıf zaten küçük bir ortam. İki çocuk var, ikisinin de benden hoşlandığı baya belli (inşallah yanlış anlamışım amin) ama biri özellikle sürekli etrafımda dolanıyor. O kadar belli ediyor ki artık kızlar bile anlamış durumda
Bu arada kızlarla acayip iyi anlaştık, resmen bütün gün birlikteyiz. Sürekli kahkaha, sarılma, dedikodu… sınıf değil kız kıza terapi ortamı gibi oldu 🥹🤍 Bana çok iyi geliyor valla. Bu kızlar benim stresimi ve yorgunluğumu alıp götürüyorlar. Uzun zamandır sosyal çevreme yeni insanlar eklememiştim ve yıllardır kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim.🥲
Ama çocuk tam böyle hafif çapkın, flört etmeyi seven tiplerden. Bugün kahve içerken beni görünce kızlar direkt: “Oha bugün bu kombinle çocuğun aklını alacaksın” dediler. Kızlar bana sürekli: “Bak görürsün, bu çocuk sana fena düşecek” diyorlar. Ben de: “Yok artık tövbe estağfurullah” (her zaman gibi Peri işte artık siz de tanıyorsunuz) neyse. Bir de sürekli benimle uğraşıyor, laf atıyor, sataşıyor falan… Ama tatlı şekilde. Bugün bir şey söyledi sert bir şekilde cevap verdim 🤷♀️ Bir de bugün bana: “Sen biraz sinirlisin galiba” dedi. Ben de: “İnkâr etmiyorum valla, öyleyim biraz” dedim. Sonra bana bakıp gülerek: “Olsun ya, seni böyle de kabul ederiz” dedi.. Tam başka bir cevap verecektim öğretmen geldi yaa aklımda kaldı şimdi. Kızlar da sürekli bana “Biraz kalbinin kapılarını aç artık, gençsin… bırak biri hayatına girsin” diyorlar. “Biraz kendini akışına bırak, bu kadar duvar örme” falan diye konuşuyorlar sürekli. Ama iş ciddiye binince ben direkt kaçış moduna giriyorum galiba.
Ama olayın en komik kısmı ne biliyor musunuz…
Bizim grupla pek takılmayan başka bir kız var ya… o da bu çocuğu beğeniyormuş. 🤣
Kader resmen beni üniversitede romantik dizinin içine attı, benim hâlâ “ben evlenmem” diye dolaşmam ayrı trajedi. Hatta mı yapıyorum yoksa bu doğru mu bilmiyorum gerçekten ama bu işlerden uzak olmak istiyorum... sizde durumlar nasıl

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer